שלום.. באתי לשתף..

קודאין

New member
שלום.. באתי לשתף..

אתמול בשעה 23:15 בערך. נפטר אבא שלי, מסרטן. היה לו סרטן הלבלב עם גרורות בכבד. אי אפשר היה לנתח משום שהגידולים ממוקמים ליד העורק הראשי.. שנה וחודש עברו מאז שגילו אצלו סרטן. גילו כאשר היה מאוחר מידי. והסרטן התפתח אצלו לפני כמה שנים טובות..כנראה.. היו לו שלושה גידולים בגדלים עד 3 ס"מ. כולנו ידענו שבסוף זה יקרה.. אבל תמיד היתה תקווה שעודדה.. כעת, הוא איננו. לפחות עכשיו הוא לא סובל. אבא אני אוהבת אותך.

משתתפת בצערך

זה לא קל להיות ליד אדם יקר שעוזב את העולם, בייחוד בדרך הזו שמשאירה אותנו חסרי ישע ומלאי געגועים. וכמה כוח צריך כדי להגיד - עכשיו כבר לא כואב לו, ולתת לו ללכת. אני מאחלת לך שתמצאי בתוכך את הכוח לעבור את התקופה הזו. אני מקווה שתמצאי פה חלק מהכוח לעשות זאת.
גלי

דגנילי

New member
../images/Emo16.gif אני משתתפת בצערך..

אני יודעת שזה נדוש להגיד את זה אבל באמת הכאיב לי שקראתי את שכתבת.. אבא שלי תמיד היה גבר בריון וחסון, בשנים האחרונות הוא חולה בדלקת פרקים כרונית קשה ביותר וכולו התעוות ונישאר שבר כלי (כמובן שזה משפיע עליו גם נפשית..) לא איבדתי אותו, אבל אני כל כך מבינה אותך.. שלא תדעי עוד צער

בוזיקית

New member
שלום יקירה ../images/Emo16.gif

אני בוזי ואיבדתי את שני ההורים שלי מסרטן. מאמצת ומחזקת את ידייך, ומדליקה נר לזכרו של אביך ז"ל.

למעלה