שלום בבקשה מכולם להיכנס

chach06

New member
שלום בבקשה מכולם להיכנס

שלום אני שלומי מנהל הקומונה של קים ובאתי לתמוך בדנה ,לאחר שיחה עם קים היא מסרה לי מסור שהיא יחד עם כולנו במלחמה נגד הערוץ שהחליט להחרים את דנה אנחנו עם דנה באש ובמים ! וכל הכבוד לעימנואלה על הכוח והמרץ שלה בפעולה נגד כולם כדי להציל את דנה זה מגיע לדנה ולעימנואלה מגיע כל הקרדיט!!! שבוע טוב =]

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifבאמת יפה מצידכם :)

איזה כיף זה לבוא אחרי הדשבת לקרוא את כל ההודעות התומכות!

תודה רבה לכם../images/Emo70.gif וכמובן לעמנואלה על כל המאמצים

באמת אין עלייךך מתה עלייך
..

מאוד יפה מצידכם ../images/Emo13.gif , וכל הכבוד לעמנואלה על

כל המאמצים שהיא עושה , אין עליייך
מתה עלייך
..

שבוע טוב לכולם

באתי לתמוך אישית בכולנו במאבק שנוצר נגד דנה ערוץ 24 שכח שדנה היא הזמרת שמכניסה להם הכי הרבה כסף ע"י שליחת sms לבחירת הקליפים כל יום אז תודה לשלומי היקר שהעביר הודעה בשמי וכל הכבוד לכל אחד ואחת פה על התמיכה בדנה אני איתכם !!! עמנואלה אני חולה עלייך! כל הכבוד על כל מה שאת עושה

שבוע טוב לקים קונקשיין../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

קים אני גאה בך ותודה שאת איתנו כולנו חייבות לדנה אינטרנשיונל המאבק הוא לא רק למען דנה,המאבק הוא למעננו ולמען זמרים אחרים.ארבעה ימים ערוץ 24 החרים את דנה אינטרנשיונל והחרים את המעריצים של דנה זה אומר שהערוץ זרק גם אותנו מחוץ למעגל של הצופים,זאת טריקת דלת בפרצוף של כולנו קים איך לא חשבנו על זה בקשר ל SMS וואוו את גאוניתתתתתתתתתתתת את פתחת לי עוד ערוץ של מחשבה איך כל הזמרים לא תומכים בדנה אינטרנשיונל? הייתי רוצה שכל הזמרים יצאו למאבק למען דנה זה קורה עכשיו עם דנה אינטרנשיונל ומחר זה יכל ליפגע בהם עולם של דורסנים ומשחיטנים,עולם של תחרותיות ממש עצוב אני קטונתי אילו היו לי האמצעים הייתי יוצאת למחאה יותר גדולה!!! קים אני מודה לך ואני חייבת לך אוהבת אותך לנצח שבוע טוב בהצלחה

התודה לא בשבילי,התודה היא לדנה בלבד

אני זאת שחייבת לדנה אינטרנשיונל אני זאת שנהנת מהמוסיקה של הדיווה ,,מה שאני משקיעה בדנה זה מתגמד למה שדנה העניקה לכולנו את האלבום היא הוציאה בשבילנו כל כך ביקשנו התחננו ובכינו שהאלבום מדהים יצא עכשיו לא ניתן למתנה הכי יקרה שלנו להיזרק החוצה,לא ניתן לאף אחד שיזלזל בה,האלבום "הכל זה לטובה" הוא ערך מאוד גבוהה עבורנו,זה אלבום שניקח אותו איתנו לכל החיים,דנה העניקה את האלבום בשבילנו הוא שלנו וכולנו מחוייבים לישמור על כבודו התודה היא לא בישבילי היא בישביל דנה אינטרנשיונל כולנו חייבים להודות לדנה ואתם תיראו שאנחנו ננצח,דנה תקבל את הכח היא עמוד האש שלנו,היא החרות ויוה נריע, ויוה ויקטוריה, אפרודיטה ויוה לדיווה, ויוה ויקטוריה, קליאופטרה ויוה נריע, ויוה ויקטוריה, אפרודיטה ויוה לדיווה, ויוה ויקטוריה, דיווה דנה אינטרנשיונל

למעלה