שלום, בהצלחה ושאלה (או 2)

• פותח הנושא YLe
  • פורסם בתאריך

YLe

New member
שלום, בהצלחה ושאלה (או 2)

קודם כל בהחלט פורום נחמד (אפילו יותר מהפורום על החמוסים
), יפה ומרתק, חלק מההודעות עד עכשיו מאוד מעניינות, ואני מניח שאתן לא ממש מתענינות בדעות של גברים אז אני אהיה בעיקר צופה\קורא כאן. באופן אישי חוץ מהתמכרויות "טובות" בחיי מעולם לא התמכרתי לאלכוהול סמים אינטרנט עבודה או איזשהם חומרים שהחיים מתקילים אותך בהם... אבל בפועל מהו ההבדל המהותי בין גברים לנשים להתמודדות עם התמכרות? זה משתנה מהתמכרות אחת לאחרת?

שלום לך

קודם כל, תיקון טעות - אני אישית מעוניינת מאוד במה שיש לך לומר. הדבר היחיד שגבר צריך לדעת כשהוא נכנס לכאן זה שהנושא כאן הוא נשים . וכמובן , להשתלב במגמה של הפורום לתת תמיכה הדדית. אם זה מתאים לך , אותי אישית לא מענין מה המין שלך. לכן, כל גבר מוזמן לכאן, בידיעת שני העקרונות הללו. לגבי שאלתך, עניתי עליה המון פעמים , גם בהודעת המנהלת וגם במאמרים. אני פשוט אכניס תשובה אחת מסודרת ל - FAQ ואפנה לשם. אז אם תתאזר במעט סבלנות או לחילופין, תיכנס להודעת המנהלת תוכל לקרוא את תשובתי שם. בברכה נורית

YLe

New member
לא שמתי לב...

צודקת, בהודעת המנהל ענית כמעט על הכל (שמתי לב שמעולם לא קראתי את ההודעות האלה בכמה פורומים שאני משתתף בהם) תודה על ההזמנה ובהחלט אבוא לבקר מדי פעם רק כי זה פורום של\ל נשים כדי לנסות להבין אתכן טיפה יותר טוב. עכשיו בחוץ נהיה ממש אפור וגשום אז זה הזמן הכי טוב ללכת הביתה. שבת שלום...

למעלה