שלום, בוקר טוב

שלום, בוקר טוב

נחמד שיש לו פורום, גיליתי אותו במקרה. למה הוא לא מופיע ברשימת הפורומים הרגילה? בכל מקרה, נעים מאוד, אני מלווה את שלומי מהרגע שהשמיעו בהשמעת בכורה את "שרמוטה פוריטנית" והתאהבתי קשות.
לא יצא לי להיות בהרבה הופעות האמת, אבל הלכתי להופעה היום בצוותא ופשוט נפעמתי מהוירטואוזיות. פשוט מדהים. אז ככה, לא יודע אם זה מעניין מישהו, אבל התחביב שלי בחיים הוא להקליט הופעות, יעניח בוטלגים ובאיכות לא רעה בכלל. אני אעלה את זה לרשת יותר מאוחר או מחר, אם מישהו רוצה, אתם מוזמנים לפנות.

ivis

New member
ברוך הבא לפורום ../images/Emo13.gif

התחביב שלך מאוד מעניין, יש לך מסר

chen1litvak

New member
../images/Emo196.gifלא חוקי לא חוקי../images/Emo122.gif

מדכא גם אותי,אבל הקטע של הבוטלגים לא חוקי,אז עדיף לך לא להסתכן ולעשות את זה בצורה יותר חשאית.(מה?אני?לא אמרתי כלום) טוב נוו,לפחות ישלנו תחביב משותף

chen1litvak

New member
אופסי ../images/Emo6.gif

ה
היה אמור להיות בסוף של הסוגרים אחרי הכלום

אמ...אישה!

מה יותר חשאי מלכתוב באינטרנט מאחורי ניק אנונימי שיש לי דבר כזה ושאפשר לפנות אלי? לא שמתי כאן לינק לזה... דבר שני, בוטלג זה לא לגמרי לא חוקי, זה נחשב תחום אפור. מה מה את רוצה, מסתכלים, אומרים במבטא גרוזיני כבד "אני לא מדברת עברית" לא ידעתי לא שמעתי שולחים מסר בשתיים בלילה בשושו, ונהנים מזה בבית, עם אזניות שחלילה אחד השכנים לא ישמע וידווח. לא צריך להוסיף, גם ככה יש להם "תיק" עלייך, כי הוא ראה לפני שבוע שהורדת שיר באימיול. אני לא אספר לאף אחד.

chen1litvak

New member
תתפלא ../images/Emo13.gif

אם המפיקים של האומן מחליטים להתלונן ולבקש מתפוז שיתוף פעולה לתפוס את הבנאדם יש דרכים. ולזה בעצם התכוונתי,שתכתוב שאפשר לפנות אלייך ולא שתפרסם את זה פה שאם במקרה אחת מהאנשי הפקה של שלומי יחליטו לקפוץ לביקור הם יתעצנו
האמתי שעלי יותר מתעצנים,כי אני מצלמת בוידאו.. למשל ליליאן שוץ,המנהלת האישית של שילה פרבר,דניאל סלומון,אביגיל רוז,יוני בלוך ועוד.. כבר רוצה להרוג אותי,היא רואה אותי כל פעם בהופעות עם המצלמה והיא כבר ביקשה כמה פעמים,אבל אני לא מצליחה להתאפק זה סתם היה טיפ בשביל שתזהר טיפה עם זה

וואו, חתיכת קרימנלית מושחתת את...../images/Emo2.gif

תודה על הדאגה, אני נזהר...

chen1litvak

New member
אם באלך לראות את התוצאות של הפשעים...

אתה מוזמן לעמוד שלי בפליקס (נוו,מותר לי קצת פירסום עצמי מידי פעם!) יש שם גם כמה של שלומי מתוך יום האישה 2008 (אחד שהוא שר ואת כל השאר הוא מלווה) הצילום לא תמיד יוצא באיכות טובה,לפעמים זה נופל על הסאונד ולפעמים על הצילום עצמו (אבל כשאין כלכך אמצעים זה מה שקורה) איזה מגניב זה בסוף כל משפט סוגרים (טוב לא זה מעפן,הקישור למטה
)

מחר נבדוק את הפשיעה...

לצערי, יש אנשים שנמצאים בעבודה כרגע, שעובדים נורא קשה כפי שאת רואה, וחסמו להם אתרים עם וידאו. אבל תודה על הלינק, אשתמש בו בזמנים קשים!

למעלה