שלום בית

ליהיא 5

New member
שלום בית

אני ובעלי נשואים שנה, אני בהריון, ואנחנו אוהבים אחד את השני מאוד. למרות זאת, תמיד אנחנו רבים, לא מסתדרים אחד עם השני, במיוחד בסופי שבוע. תמיד הייתי רחוקה מעולם המאגיה ופחדתי לגעת בתחום הזה, אבל חברות אמרו לי שיש כאלה דברים ואולי עשו משהו לבעלי כדי שיהיה בינינו תמיד מתח ולא ישרור שלום בית. ניסיתי לחשוב מי יכל לעשות לו משהו, ולא הייתי צריכה לחשוב הרבה. 2 האחיות שלו ממש שונאות אותי, ואפילו מצטערות שהתחתנו ואני בטוחה שהיו שמחות אם היינו מתגרשים. יכול להיות כישוף או משהו דומה שיביא למתחים בין בני הזוג ? ואם כן - אפשר להסיר אותו ? (אני מרגישה שכל מה שאני עושה לא מוצא חן בעיני בעלי, לא הדיבור שלי, לא ההתנהגות שלי, לא הבישול שלי, לא המראה שלי, כאילו שהוא נגעל ממני, אבל יחד עם זאת הוא אומר לי שהוא אוהב אותי ומת עלי ולא רוצה בשום אופן להפרד ממני). אני ממש מבולבלת ואני בטוחה שגם הוא. אנחנו על סף תהום וכנראה לא יהיה מנוס מהגירושים, אבל אני לא רוצה שהילד שלי יגדל בלי אבא קבוע בבית, ומה עוד שאני אוהבת אותו מאוד. אז השאלה שלי: אם באמת אפשרי שמישהו יעשה כישוף שהבעל לא יסבול את אישתו ? (לא מעניין אותי מי עשה את זה, ולא מחפשת נקמות וכו' כי זה לא באופי שלי). אני פשוט רוצה להציל את החיים שלנו, אז אם כן זה אפשרי - האם יש לי דרך להסיר זאת ? ואיפה עושים את זה, והאם זה יכול לחזור עלי או על הילד שלי, כי אני מאוד מפחדת ולא רוצה להזיק לאף אחד.

RainBird

New member
תראי, בעיקרון אסור לבקש לחשים על גבי הפורום אבל את צריכה לזכור שאתם בתקופה מאוד מתוחה, וריבים הרבה פעמים זה דבר טבעי מקשר- במיוחד על סף הריון. ריבים הם גם תוצר של חוסר תיקשורת בין בני הזוג. אני ממליץ טיפול זוגי, ולא כישוף. אולי כישוף בנוסף, אבל לא בתור טיפול עיקרי. בהצלחה!

RainBird

New member
גם הסרה של כישוף בסוף דורשת כישוף. כמה פרטים דרושים. האם היחסים שלכם היו יציבים ורק עכשיו יש בהם בעייתיות? האם נמצאו חפצים או חומרים מוזרים ליד הבית או ליד דלת הכניסה?

ליהיא 5

New member
תשובה

אפשר לומר שהיחסים תמיד היו לא יציבים והתדרדרו עם הזמן. לגבי חפצים וחומרים - אני לא שמתי לב למשהו מסויים ספציפי, אבל אני רוצה לציין שאנחנו גרים בבית של הוריו ז"ל, ולכל האחים והאחיות שלו יש מפתח לבית, כך שתמיד יכלו להכנס אפילו לבית ולשים בו משהו, אם זאת הכוונה שלך. במיוחד אני רוצה להדגיש הוא לא אוהב את האוכל שאני מכינה. כולם מסביבי מתפעלים מרמת הבישול שלי ואוכלים בכיף והנאה, ורק הוא כאילו סולד מזה. יכול להיות שעשו לו כישוף שהוא לא יאהב את האוכל שלי ?

סיריוס1

New member
תראי, זה מורכב מאוד כי...

א. יתכן וזה אמור להיות כך. ב. יתכן והסרת כישוף תזיק יותר. ג. יתכן ובאמת אתם לא מתאימים זה לזו. אולם, מאחר ואתם מחויבים אחד לשני ויש ביניכם מערכת יחסים עם אינרציה משלה ששווה עבורכם הרבה מאוד ובעיקר עבור הילדים, הרני מציע גישה זהירה מאוד. מתוך נסיון של חי גירושין אישיים,פירוק החבילה זה לא הפתרון הנכון. הפתרון הוא להתמודד ולנצח את הרוחות הרעות ולנסות להגיע לעמק השווה למרות ההבדלים. מתוך ידע רוחני אני חייב להסביר שאנרגיה שלילית תמיד קיימת ולא ניתן "למחוק" אותה לחלוטין, צריך לאפשר לה לצאת למקומות פחות הרסניים, בדומה להארקה של חשמל לאדמה. אתם צריכים הארקה רגשית/רוחנית שתוציא קליטה של רוח רעה מהסביב,מהעבודה ומאנשים אחרים למקום נייטרלי. לא כדאי לנסות לעשות "כישוף נגדי" או "ביטול כישוף" כי אז זה עלול לגרום לאנרגיה השלילית שמכוונת נגדכם להתעצם. אז שלב ראשון זה לבנות הארקה של מחשבות. בדרך כלל כעסים מקורם מרוח שלילית שיוצאת למקום הלא נכון, צריך לשחרר כעסים לאדמה כאילו זה זרמי חשמל מיותרים. איך עושים זאת ? ובכן אני ממליץ על שימוש במתכת הנחושת שתוצב כקמע בחדר השינה ועליה יהיה כתוב המילה "אדמה" היא תחובר עם מסמר מתכת לקיר או למשקוף מתכת כדי לאפשר לאנרגיה השלילית להשתחרר. (את יכולה לבד לעשות זאת כיצירת אומנות). וכן לשבת אחד מול השני עם הידיים מחוברות אחד לשני ולהביט בעיניים בתקופה שאת רחוקה מהמחזור החודשי ( נקייה מפסולת שיוצאת ) למשך דקה או שתיים ולבחון את עיני השני, להיות לבושים בלבן ועם כיסוי ראש לבן להגנה על צ'קרת הכתר. למשך דקה אוה שתיים כל שבוע. תגידי שזה סוג של "סנכרון לצרכי מדיטציה" או סוג של התחברות פנימית לצורך חיזוק הקשר. לא לדבר במשך אותם 2 דקות !! צריך שהאנרגיה שלכם תזרום באופן שווה ביניכם דרך העיניים ולא דרך הפה ותתאזן בין שניכם. כאשר הכישוף שנעשה עליכם או העין הרע לא יצליח לממש את יעודו וקיומו העצמי הוא יברח לאדמה דרך הקמיע בלי שתרגישו ובלי שצריך לגעת בקמיע או להביט בו (זה זורם לבד ובלי הרבה תשומת לב). מה שהסברתי אינו לחש או כישוף אלה עצה רוחנית. סליחה, אבל אני חייב לכתוב זאת: נאמר לי בתקשור מיידי להשתמש בצבע ירוק בקירות חדר השינה שלכם ונאמר לי ששניכם תרגישו מאוד טוב מזה. בהצלחה.

Fairy24

New member
לליהיא

את אומרת שהיחסים ביניכם לא היו אף פעם הכי יציבים בעולם, אז זה יכול להיות זה וגם עם האחיות שלו, מחשבה מרובה והשקעת אנרגיה זה כישוף. את יכולה ליצור מגן עליכם מפניהן ומפני כל גורם עויין ולעשות אפילו עוד כישוף בשביל להוריד את החוסר יציבות ולתקן. אני רק אגיד לך כמה דברים, דבר ראשון, אל תפחדי, אבל כדאי שלא תקחי סתם סיכונים, אבל בכלליות מאגיה זה לא על-טבעי, זה דבר טבעי וזה גם לא מפחיד. דבר שני, כדאי מאוד מאוד שלפני שאת עושה תתחילי מדיטציות, תרגילי דמיון ותרגילי אנרגיה וגם תעשי כמה כישופים לפני, כדי לא לעשות יותר גרוע. דבר שלישי, את בהריון ואנרגטית יותר מתמיד, זה טוב וכדאי שתעזרי באנרגיות הללו. דבר רביעי, מזל טוב. דבר חמישי, מאגיה זה כמו אומנות, את צריכה בשביל זה יצירתיות, אנרגיות וחוש כלשהו, את יכולה לפעמים להעזר בהוראות של אחרים, אבל לא תמיד הן יתאימו לך, את אישה ויש לך פוטנציאל טיפונת גדול יותר ליצירה, ואת צריכה לדעת מה לעשות, קודם כל, מעט טויוטות לפני היצירה הגדולה (התרגילים שאמרתי ומעט כישופים לא קשורים לפני), את גם כמו אמנית יוצרת בדרך שלך שמתאימה לך, זה חשוב, יש את הדבר הבסיסי, מעגל אנרגיה, את מסמנת, מעלה אותה בעזרת כמה מהתרגילים ויוצרת בפנים כשאת נמצאת שם ולא יוצאת את הכישוף שלך, חומרים רצויים: דמיון, ריכוז, אנרגיות, אמונה, נחישות ואפשר, כמובן, עוד "חומרים", רק פה את צריכה בכל דבר להקשיב לאינטואיציה ולתחושות שלך, אלה הדברים הכי חשובים, מפה את משלבת, בונה, אפילו נעזרת בכמה מוכנים שיש בספרים (את חייבת לוודא שהם אמינים, פה בפורום יהיו לפחות כמה שישמחו לעזור לך בזה), אבל לא בשביל להכין אותו, אלא בשביל לראות דוגמאות לאיך מכינים אותו ואולי לראות עוד כמה מרכיבים שמוצאים חן בעינייך (כמו אבנים מסויימות, צמחים, מרכיבים רוחניים יותר וכו'), תני לדמיון, לרצון ולנחישות שלך להוביל אותך ביחד עם כל התוספות וכשאת מרגישה שזהו, אבל רק כשאת מרגישה, אז זהו, סיימי עם זה, סגרי את המעגל ככה שאת גורמת לאנרגיות להתפוגג, נגיד, אם אחת הדרכים שלך להעלות את האנרגיות זה לדמיין להבה מקיפה, דמייני את הלהבה הולכת ונחלשת ותרגישי אותה באמת נחלשת ואת האנרגיה שלה חוזרת לעולם ולמטרה, בקיצור, לא יותר בכדור הגדול שעל הרצפה, לוקחת משם את כל מה שסימן והולכת רק כשאת מרגישה שאין יותר את המעגל (חום שנשאר על הרצפה אחר כך זה טבעי), אם את עדיין מרגישי, נסי גם לסלק אותה קצת עם הידיים שלך והדמיון. דבר שישי, הכישוף זה לא משהו שיבוא לך במכה, למשל, את עושה כישוף לכסף, הכסף לא יפול מהשמיים, זה אולי יתן לך יותר נחישות למצוא עבודה עם המציאה שלה, או ראיון עבודה שהיה לך לא מזמן יצליח, או שתקבלי הצעת עבודה, או שתקבלי ירושה פתאום... ככה גם עם הכישוף להגנה או לחיזוק הזוגיות, היחסית לא ישתפרו פתאום, אלא את תרצי לנסות יותר לשפר וב"פלא" כלשהו לבעלך גם יהיה רצון כזה או שדברים שאת עושה ימצאו חן בעיניו הרבה יותר (או שאם זה לא באמת כמו שאת אומרת, לפחות תפסיקי קצת לחשוב ככה) ולאט לאט זה יסתדר. אם יהיה משהו ספציפי שתצטרכי בו עזרה, קודם כל יש את הפורום הזה, חוץ מזה גם יש עוד פורומים בסגנון ובכל פורום יש גם מגוון של דעות, ככה שתלכי לפי מה שאת מרגישה ומה שמתאים לך. בהצלחה
טל

למעלה