טוב לבקשתכם - פרטים עלינו
"אין הנחתום מעיד על עיסתו" - אמרו חכמים, אבל אם נתבקשנו לכתוב כמה מילים על עצמנו אז ככה: אני (אוהד אזרחי) עברתי דרך חכמת המזרח אל היהדות והחסידות לפני 22 שנה. ביליתי שנים של לימוד אינטנסיבי מאד בעולם החרדי-חסידי. הפכתי למורה לחסידות בישיבות. שימשתי כרב במספר ישיבות. למדתי ולימדתי קבלה ומדיטציה יהודית (שנקראת שם "עבודת הנפש"). לאחר שנים של חיפוש, מחקר, כתיבה ופרסום של ספרים - בין הייתר על הקונספט האירוטי של המקדש בירושליים (ספר בשם "הישן יתחדש והחדש יתקדש", שנותרו ממנו מספר עותקים בודדים בשוק), עזבתי את העולם האורתודוקסי והקמתי את "קהילת המקום" והאשראם שלה במצוקי דרגות, שם חיינו וחקרנו ולמדנו הרבה במשך חמש שנים. הלימוד והעיסוק במה שניתן לקרוא "טנטרה קבלית" עלה והתפתח במשך שנים של עבודה ותרגול, עד שהפך לתורה רחבה שקראנו לה KabaLove - הקבלה של האהבה. דואן אשתי הגיעה מניו יורק, שם היא עסקה שנים רבות בתנועה, ריקוד ותיאטרון. דואן למדה שיטות שונות של העצמת נשים בארה"ב ועסקה בהתפתחות רוחנית וחקר מיניות האדם. כיום בארץ היא עוסקת בעיקר בהעצמת נשים, דרך עבודה אישית, ריפוי במגע, במיים, בתנועה והרבה מכח העוצמה הנשית שהיא עצמה משדרת (אני משוחד...) ללא מורא. אנחנו מעבירים סדנאות בשם "בסוד הכרובים": שמטרתן להעלות את מערכת היחסים למסילה של צמיחה רוחנית הדדית, בכל מה שעושים יחד - כולל ( אך לא רק) במגע המיני. מטרתנו היא להצביע על דרך עבודה בה החיבור בין איש ואישה הופך לשירות של צמיחה הדדית, מלאת תשוקה, הומור ושמחה, והופך אט אט להיות מקדש של עבודת קודש וחוויות "מיסטיות" ממש. אנחנו עובדים עם זוגות ויחידים, באופן פרטי, ובסדנאות למתחילים ולמתקדמים. נראה לי שזה מספיק רקע. מאמרים רבים שלנו בנושא של המיניות, האהבה והקדושה אתם מוזמנים לקרוא באתר שלנו www.kabalove.net בברכה אוהד