שלום בן יומו ירח

R B E

New member
שלום בן יומו ירח

יש לי שאלה שלחו לי קישור לאיזה אתר בו אוכל לדעת את גילגולי הקודם. בקיצור,יצא שהייתי גבר ,איכר סיני שעבד מאוד קשה בשדות. לא כל כך הבנתי איזה לאיזה תיקון נוסף הגעתי מה שמפליא אותי זה שאכן כן, יש בי תכונות "שמשוייכות לגבר" במובן החיובי של המילה. איני אוהבת שמנהלים אותי. אני טיפוס שיודע מה הוא רוצה. אם החלטתי משהו,אני חייבת לבצע אותו. וכהנה וכהנה. גם שמעתי,מאנשים,שאני לא "נשית' מידי,לא מתרפקת על כתפו של גבר. לא,היסטרית,ולא צריכה אישור על כל דבר שאני עושה. אני שלמה עם עצמי ועם הנשיות שלי. אני לא חושבת,שאישה שהיא עצמאית מאוד היא"גברית". מה דעתך? רות

RBE

לגבי גלגולים ותפקידי הגילגולים ותיקונים.. זה לא התחום שלי, את יכולה להכנס לפורום מסע הנשמות של רותי, היא מבינה בזה יותר ממני. לגבי המאפיינים הנשיים והגבריים.. ראשית התכונות שציינת אינן תכונות שמשוייכות למין מסויים אלא חלק מקודים חברתיים שמשתנים במהלך ההסטוריה, תכונות כפי שציינת יכולות להחשב כנשיות בהחלט בחברה אחרת או תקופה אחרת. ואכן מה שחשוב זה להשלים עם מי ומה שאני. ביורגונומי יודעת להתעסק עם תכונות זכריות ונקביות אחרות כמו משיכה מינית או תופעות הורמונליות חריגות שמובנות במין השני.

R B E

New member
תודה על תגובתך

יש אנשים שעצם נוכחותם משרים בי הרגשה של רוגע. ויש כאלו,שעצם נוכחותם(בלי שיגידו מילה)גורמים לי עצבנות והתלקחות מהירה. זה משהו באוויר,שאני חשה,קשה לי להסביר זאת. סליחה על ההשוואות. אבל בעלי חיים (אפילו לא שלי). אני הכי מרגישה נוח בחברתם. החתולים שלי ,משרים עליי אווירת רוגע התוכל להסביר לי מהו הדבר הזה "באוויר" תודה רות

למעלה