שלום בנות! איזה פורום חמוד יש לכן!

1שייכת

New member
שלום בנות! איזה פורום חמוד יש לכן!

כיף נטו! לא כבד, לא מכביד, עושה טוב על הנשמה... אז ככה... יש לי את שאלת השאלות: איך מחזקים את הציפורניים? אמרו לי שתוספת של אבץ זה עוזר, סיפרו לי גם על המחזק של תפוח. ניסיתי אבץ זמן קצר - לא התמדתי. אני צריכה שמישהו יגיד לי שב-100% זה נכון. אחרת אני מרגישה סתם פסיכית. עם מחזק של תפוח לא עמדתי לאורך כי הייתי צריכה להתנזר מלאק. אחר כך קניתי לאק+מחזק של תפוח ורתחתי: התקלף תוך יום! אז תגידו לי אתן: מה עושים כדי למנוע שבירת/התפצלות ציפורניים?

muesli

New member
נייל טק,

את שני החלקים, זה שנספג בציפורן עוזר להתפצלויות ולחזק אותה, והשני מגן

iefrat

New member
הוא לא מצהיב את הציפרניים?

אני זוכרת שקראתי פה בפורום שרוב המחזקים מצהיבים את הציפורן? או שמא אני מבלבלת עם סוג טיפול אחר לציפורן?

muesli

New member
כן,

לאורך זמן הוא מצהיב. והרבה מתמודדות עם זה בעזרת הבאפרים. יש אחד של OPI, הכתום, שאינו מצהיב. אבל לדעתי, מבחינת "מחזק" הוא לא מגרד את היכולות של הנייל טק. העובדה שלנייל טק שכבה שממש נספגת בציפורן מאוד עוזרת לציפורניים בלתי אפשריות שמתפצללות ונשברות. ויעידו על כך ציפורני הברזל של צונה.

ניסיתי המון מחזקים

ושום דבר לא עזר לי. מאז שהתחלתי לאכול בשר כל יום (או לפחות כמעט כל יום), הציפורניים שלי התחזקו משמעותית.

Ultra marine

New member
ציפורניים זה כמו שיער,

עניין אינדיבידואלי. גם אם משהו עבר עלי ב 100% יתכן ועליך לא יעשה כלום. את צריכה לחשוב אם זה משהו שאת באמת רוצה לתת לו צ'אנס או לא. אם התשובה היא לא, אז בואי נעזוב את זה כבר עכשיו.. הדבר הראשון שיעזור לך במניעת התפצלויות זה להשתמש כמה שפחות בציפורניים כב"כלי עבודה". בלי לגרד/לקלף איתם כל מיני דברים או לא יודעת מה. דבר שני, לגבי מחזק, אני מאמינה שהרבה יעשו את העבודה אם כל מה שאת מחפשת זה מחזק בלי שום גוון מעל

Ultra marine

New member
סורי עצרתי באמצע כי הייתי חייבת לצאת..

בכל מקרה, בסופר פארם יש לא מעט אופציות למחזקים. קחי אחד, תשימי אותו באופן קבוע ותראי איך הציפורניים שלך אחרי חודש. עוד הצעה להודעה קודם, תשתדלי לא להשתמש בחומרים "בעייתיים" בלי כפפות. ותראי אם זה משפיע. הכוונה שלי לאקונומיקה וכאלה. זה לא שאני נמנעת מכל מה שכתבתי לך. אבל אני בטוחה שאם הייתי נמנעת מכל הדברים מעלה הציפורניים שלי היו הרבה יותר חזקות..

למעלה