שלום בנות. אני יושבת לי כאן עם

שלום בנות. אני יושבת לי כאן עם

הסנדלים היפות שלי לחתונה, מנסה להתרגל אליהם ושהל יתרגלו אלי. שמעתי שזו חובה, ללכת קצת עם הנעליים לפני החתונה. יש בעיה קטנה - הסנדלים יפיפיות, ואני מתה עליהן. הבעיה היא שפס הבד שבא מעל לאצבעות, קצת צפוף לי מידי, ובגלל העקב הרגל שלי גולשת אליו, ועושה לי כואב בדיוק מעל העצם הגדולה של הבוהן. יש למישהו רעיונות על איך מרחיבים סנדל בשי מילימטרים? להזכירכם זה סנדל בד ולא עור, אש היה מתרחב מעט מעצמו. האם אפשר לקחת לסנדלר? הסנדלים מבד לבן צחור, ואני קצת חוששת מידי המלוכלכות של הסנדלר, אשר ישאיר עליהם כתמים שחורים.... רעיונות?

אתי@

New member
לא נראה לי שאפשר להרחיב, אבל אולי

אפשר להחליף את הרצועה עצמה. תפני לנעלי אלינור ביפו, ותשאלי אם הם מוכנים להחליף לך את הרצועה העליונה ברצועה במידה שלך. למרות שהם מייצרים ומוכרים נעליים, אולי הם יסכימו. אני מציעה לך ללכת אליהם ולא לסנדלר מכיון שהם מורגלים בכלות ובנעליים לבנות, ואני בטוחה שהם לא ילכלכו לך את הנעליים.

אני קצת חוששת לשחק עם הנעליים

מחשש שיהרסו. כלומר, נראה לי שלפתוח את הסוליה, להחליף את הבד ולהדביק חזרה (מעבר לנושא חתיכת הבד שחייבת להיות תואמת בדיוק), יכול להיות די הרסני לנעליים. אולי אני אנסה ללכת איתם עם גרביים עבות, מה שיאלץ את הסנדל להתרחב מעט? הבעיה היא שכבר קניתי שני זוגות נעליים - סגורות ופתוחות, והמדידה הראשונה שלי היא מחר, אז קודם כל אין לי זמן, וחוץ מזה - אני לא יכולה להרשות לעצמי לקנות עוד זוג נעליים שאני לא אלבש אחרי הערב הזה, בעוד 200 - 300 ש"ח. אז חייבים להסתדר עם מה שיש. בסוף אני אנעל את הנעליים הסגורות, שהם מאד נוחות, למרות שאני פחות אוהבת אותן...

אתי@

New member
אל תתבעסי, אבל לא נראה לי שבד

מתרחב, ואני מדגישה את זה כי אני לא רוצה שתסבלי בחתונה שלך. מאוד מאוד חשוב ללכת בנעליים נוחות. לדעתי תעשי כל מה שאפשר כדי שיהיה לך זוג נעליים אחד נוח באמת בחתונה, אחרת תתחרטי על זה. בהצלחה

אתי@

New member
אם הזוג הסגור יפה ונוח - אז לא צריך

אבל אם אין לך אף זוג מספיק טוב - אז לדעתי תקני. בנעלי אלינור הם עושים נעליים לפי כף הרגל שלך. זאת אומרת שאת בוחרת את הדוגמא של הרצועה, העקב והפלטפורמה, והם מתאימים לך מידה מדויקת. עדיין לא קיבלתי את הנעליים שלי, אבל התרשמתי מאוד לטובה עד עכשיו. וחוץ מזה, 220 ש"ח לנעליים בהזמנה אישית זה לא יקר!

את צודקת, אבל אם אני אקנה את

הנעליים באלינור, סך כל הוצאותי על נעלי כלה יהיו 620 ש"ח, על שלושה זוגות נעליים שאני לא אלבש...

אתי@

New member
באמת בעיה, זה כבר יותר מידי כסף

אני דוקא מתכוונת לנעול את הנעליים שלי - בקיץ את לא לובשת לפעמים לבן??? זה נראה נהדר כשגם הנעלים לבנות, וזה גם תירוץ לקנות עוד כמה בגדים לבנים

הסנדלים מאד כלתיים, אז אין אופציה

ללבישה בקיץ. הנעליים הסגורות - מה אני אגיד לך, זה לא הסגנון שלי, אז קצת קשה לי לומר. יש לי נכעליים בצבע שנהב שלבשתי פעם אחת לפני כמה שנים לארוע בו הייתי צריכה ללבוש לבן, ולא לבשתי אותן מעולם מאז. והן כמובן לא מתאימות לצבע השמלה שלי עכשיו....

אתי@

New member
אולי אני טועה בגישה או מגזימה, אבל

מה זה עוד 220 ש"ח לעומת ים ההוצאות של החתונה??? חוץ מזה, נעליים זה מאוד מאוד חשוב, לא פחות מהשמלה!!!. דרך אגב, נדמה לי שהשמלה שלך קצת נפוחה (נכון?). מתחת לשמלות נפוחות לא רואים את הנעליים, אז אולי בכל זאת תנעלי את הסגורות??? ממילא אף אחד לא רואה
חוץ ממך, ואת תסלחי לעצמך...

גם אני בגישה של מה זה עוד 220 ש"ח

לעומת כל החתונה, אבל זוג שלישי נראה לי קצת מוגזם. מה שנראה לי שאני אעשה זה אנעל את הסנדלים עד שיכאב לי ואז יחליף נעליים לסגורות. גם ככה ראיתי בערך מיליון כלות שהורידו נעליים בכלל בחתונה. אני לא מתכוונת שיכאב עד שיצאו שלפוחיות, רק קצת, לצילומים ולחופה....

*שיר

New member
נשמע כמו אפשרות טובה, רק תזכרי

להוריד אותם בזמן, לפני שיתחילו להיות לך סימנים כואבים על הרגל..

למעלה