שלום בנות - אני כבר בשבוע 12.5

שלום בנות - אני כבר בשבוע 12.5

לא להאמין. עדיין חרדה וכל בחילה או משהו כזה משמח אותי.. אבל עדיין החרדה מלווה אותי. הבעיה שאני לא יכולה ללכת כל שבוע לרופא לאולט' זה נראה לי לא הגיוני. השקיפות היתה בשבוע 11 (לפני כשבועיים) ויש לי עוד שבועיים בערך סקירת מערכות.. בינתיים יש לי לחצים בצד ימין מין תחושת כאב עמומה (לא כואב לי) אבל שכיבה קלה עוזרת לי וגם ישיבה.. האם זה מה שנקרא התרחבות ברחם? זה קרוב למפשעה..? קופרמינץ אמר לי להפסיק קלקסן בשבוע 13 ואני הולכת פשוט להמשיך.. והאמת שאני צריכה ליצור איתו קשר אבל מתמהמהמת.. שלכם אני..

בלואיז

New member
כאבים שחולפים עם שינוי תנוחה

נחשבים לתקינים. לא מתמצאת בקלקסן.

etti34

New member
אני אנסה להשיב.

מה שאת מתארת בהחלט נשמע כמו התרחבות של הרחם וגדילה שלו. האם אלה כאבים שמזכירים כאבי מחזור ?? אם כן - זה זה, וזה תקין - כל עוד לא מדובר בכאבים רציניים ומשמעותיים שאינם חולפים. במקרה שלך - הם חולפים במנוחה, ולכן זה באמת לא עושה רושם כאילו יש מה לדאוג. ושאלה: למה את אמורה להפסיק עם הקלקסן בשבוע 13 ??

תודה.. העניין שאין לי בעיית קרישיות

והיו לי 3 הפלות. אז עם הבטא החיובית (אני אחרי הפרייה) הלכתי לקופרמינץ בהמלצת עתליה והוא נתן לי קלקסן ואמר תפסיקי בשבוע 13.. כי בסה"כ הבעיה היתה בשבוע 8. אבל עכשיו אני מפחדת להפסיק ולא רוצה ומנסה כבר כמה ימים להשיג אותו טל' לראות מה הוא אומר אבל עדיין לא משיגה אותו .. זה בקצרה..

etti34

New member
מי אני שאחלוק על דעתו של קופרמינץ..

אבל סתם תהייה - זה שהבעיה אצלך התעוררה בשבוע 8, לא בהכרח קובע שמשעברת את השבוע ה-8 לא יהיו עוד תופעות שנובעות מאותה בעיה.... לא ?!? כמו כן - ההשערה היא שהקלקסן עזר לך, אז למה להפסיק ? לא יודעת ...
לי אישית זה נשמע מפחיד. אני הייתי שואלת אותו האם במקרה שלך יכול להיגרם נזק כתוצאה מהמשך הזרקת הקלקסן גם במידה ואין הכרח לעשות כן, ובהתאם לתשובתו - מכוונת אותו לגבי ההמשך.

האמת, זה באמת קצת מוזר

בהתחשב בכך שקופרמינץ רושם קלקסן לכל מי שלא זז יותר מדקה
אני בהחלט מסכימה עם הטיעונים שהעלתה אתי (איך רואים סילוגיזם של עו"ד, מאמי!). גם אני לא הייתי מסכימה להפסיק את הקלקסן, ולא נראה לי שבכך שאת ממשיכה עד שתשוחחי איתו את גורמת איזשהו נזק. עתליה

etti34

New member
סילוגיזם סילוגיזם ....

אבל ככה שכנעתי את ההמטולוג שלי שאני צריכה לקבל קלקסן במינון של 60 מ"ג במקום 40 מ"ג ....

קלקסן עד מתי

לדעתי יש שיקולים רבים אחרים. לדוגמא האם היו הריונות תקינים לפני ההפלות. מנסיוני אם לא היו, קופרמינץ ממליץ להמשיך כל ההריון. הכי פשוט לשאול אותו הוא תמיד זמין או חוזר להודעה.

איזה כיף לשמוע שהכל בסדר ../images/Emo24.gif

אני בהחלט מבינה את החרדה ומזדהה איתה (עד כמה שאפשר בתור מישהי שלא נמצאת בהריון...). אגב, מי אמר שאת לא יכולה ללכת כל שבוע לא"ס? בשביל מה הסתחבקת שנים עם כל טכנאית א"ס באזור מגורייך?
לגבי הכאבים שאת שואלת עליהם, זה בהחלט נשמע לי כמו כאבים שאפייניים להתרחבות הרחם. אבל בלי שום קשר, כשתהיי בסקירה בקשי מהרופא שעושה לך אותה לתעד את אורך צוואר הרחם, כדי שניתן יהיה לעקוב אחריו. ממשיכה להחזיק לך אצבעות ולאחל לך את כל הטוב שבעולם, עתליה

למעלה