שלום בנות, אני מצטרפת אלכן...

• פותח הנושא rey
  • פורסם בתאריך

rey

New member
שלום בנות, אני מצטרפת אלכן...

אני אמנם רק חודש אחרי אבל!!
חייבת תמיכה,כי כל מי שאני מכירה אחרי הריון חזרו כלכך מהר לגזרה יפה ואני מרגישה כלכך רחוקה מזה, יש לי בטן כמו של מינימום חודש חמישי
. העלתי בהריון 9 קילו וירדתי בלידה 3 קילו,ועוד קילו אחד אחרי שבוע-וזהו! סכה' ארבע קילו! הייתי בטוחה שבלידה אני ארד הרבה יותר. אני אמנם לא עשיתי עדין שום השתדלות-לא להמנע מאוכל מפנק וטעים ועדין לא התחלתי לעשות ספורט,משום מה הייתי בטוחה שיורדים בצורה טבעית בחודש הראשון. אבל הגוף שלי נעצר ולא מראה סימני ירידה .לצערי יש לי עוד עודפים מלפני הלידה,ובסכה אני רוצה להוריד 20 קילו (נשמע לי כלכך הרבה
) וכמובן יש לי מלא שאלות,ואשמח להצטרף לכאן בתקווה שנרזה ביחד. שאלה ראשונה- יש סיכוי שעוד ארזה בלי להתאמץ?או שבאמת עברתי את השלב שמרזים מהלידה באופן אוטומטי?

אתי אתי

New member
ברוכה הבאה ו../images/Emo49.gif

כל אחת והדרך שלה, הכי טוב לא להשוות...אבל לספר פה בפורום זאת התחלה נהדרת, וכל דרך ארוכה מתחילה בצעד קטן קדימה, אז

ח ב י

New member
לדעתי יש סיכוי

במיוחד אם את מניקה. אני המשכתי לרדת בלי להתאמץ בערך עד חודשיים אחרי הלידה, אבל עליתי הרבה יותר ממך בהריון והרוב היתה בצקת נוראית. עכשיו אני צריכה להתאמץ...

אני כמעט שישה חודשים אחרי לידה

ועדין יורדת- בלי דיאטה.שבוע אחרי הלידה ירדתי רק 5 ק"ג.אחרי עוד שבוע ירדו עוד איזה 4-5 שהיו לדעתי רק מים (כי היו לי בצקות נוראיות אחרי הלידה).מאז יש תקופות שאני פתאום יורדת עוד,ויש תקופות של עצירה בירידה.סה"כ ירדתי עד עכשיו 17-18 ק"ג.כמובן שעליתי הרבה יותר ממך(22קילו- ועודף משקל של 8 לפני ההריון- סה"כ הייתי 30 מעל הרגיל!!)אני מניקה- אולי גם זה משנה?תשתדלי לאכול בריא וקצת לקצץ ב"משמינים" למיניהם,זה יתמוך בירידה,אבל כאמור את אמורה לרדת עוד בלי קשר לאוכל.. שיהיה בהצלחה!

למעלה