שלום בנות, אני קצת בלחץ

ira12ira

New member
שלום בנות, אני קצת בלחץ ../images/Emo5.gif

זאת הפעם הראשונה שלי בפורום הזה. אני לא יודעת מה לעשות והייתי רוצה לקבל עצה מכן. היום אני בשבוע 26+2 בבית במנוחה בגלל התקשויות בבטן. לפני 10 ימים הייתי במוקד ושם במוניטור מדדו "פעילות רחמית קלה" ואורך צוואר בין 28-32 ממ. ושלחו אותי למיון. שם קיבלתי נוזלים והמוניטור של הצירים יצא נקי במשך כשעתיים. אמרו לי לחזור אם יש התכווצויות של כל 15 דקות. בינתיים אני נחה הרבה בבית ושותה הרבה ועשה רושם שזה עוזר. אבל בימים האחרונים יש לי התקפים של התקשויות די תדירות אבל זה לא במרווחים קבועים של זמן. לדוג' היום לקחתי זמנים ויצא התקשויות בהפרשים של: 30דק, 15דק, 3דק, 20, 35, 9, 18, 4שעות, 25דק, 30דק, 7דק, 13דק, 13דק,. הבנתן את הרעיון. חלק מההתקשויות ממש חזקות שזה מתחיל לכאוב וחלק יותר חלשים. מה לעשות? ללכת לעשות מוניטור במוקד? ללכת לבית חולים? לתת לזה עוד שעתיים שלוש ולראות אולי יעבור? אני לא רוצה סתם ללכת לבי"ח אבל גם לא רוצה שחוח יהיה מאוחר מדי. תודה רבה רבה על כל תגובה.

קשה מאוד להבחין בין בריקסטונים

לבין צירים אמיתיים ולאור השבוע הקריטי, אני בעד להבדק. בינתיים, לשתות המון ולנח. תעדכני

סאלי33

New member
את מקבלת משהו להרגעת הצירים?

כמו פרסולט או זריקות פרוגסטרון? אני הייתי מבקשת אם לא...

ira12ira

New member
הי בנות, תודה רבה ו..

אני לא מקבלת תרופה להרגעת צירים. בינתיים קצת נרגעתי כי ההתכווצויות הפסיקו. אני שותה המון וזה באמת עוזר. העניין הוא שמתוך צרור של 7-8 התכווצויות ברצף, יש אולי 1-2 ממש חזקים וקצת כואבים. וזה מ א ד מלחיץ. וחוץ מזה לשכב גם עוזר, אז אני כבר לא יודעת מה עדיף ללכת למיון או לנוח, ואם אני אלך למיון כשאין התכווצויות חזקות אז המוניטור לא ימדוד כלום. בינתיים מנסה להישאר בבית וביום חמישי יש לי תור לרופא שלי. תודה רבה למי שענתה ועקבה עד כאן. אשמח לעצות אם יש.

למעלה