שלום בנות..אשמח לעצתכן

מיקה 00

New member
שלום בנות..אשמח לעצתכן

אני בת 30 נשואה מתכננת להכנס להריון בשנה הקרובה...תמיד סבלתי מכאבי מחזור חזקים... המחזור שלי בערך 6-7 ימים כאשר מתוכם הכאב הוא במשך יום יומיי םומהיום ה3 הכאב כבר כמעט לא מורגש. תמיד משתמשת באדוויל בערך 3-4 כדורים ליממה. יש מחזורים שעוברים יחסית בסדר כואבים אבל בשליטה ויש זוועתים כמו שקרה לי השבוע שהכאב היה מטורף וסבלתי כתוצאה מהכאב משלשולים...וגם האדוויל לא עוזר...עכשיו אני ביום ה3 למחזור והכאב כמעט ואיננו.. מה שנראה לי מוזר במצב שלי ופה הייתי שמחה לשמוע את עצתכן...הכאב שלי מורגש תמיד רק בצד שמאל באזור רחם/מפשעה ....האם זה אופייני לאנדו כאב מחזור רק בצד אחד?..אציין שמעולם לא לקחתי גלולות ולא התגלה אצלי ציסטה שקשורה לציסטה של אנדו. אני בהתלבטות האם יש טעם ללכת למומחה אנדו כי אני עכשיו מתחילה חודש 3 לניסיון לכניסה להריון ואני לא מתכוונת לקחת גלולות ולא מתכוונת לעשות ניתוח כדי לאבחן אנדו כי זה לא משפיע הכאב ברמה היומיומית אלא רק ב2 ימים של המחזור... מה דעתכן???

לואי84

New member
כאב של אנדו'

יכול להופיע בכל מיני צורות... בכל מקום או בהחלט יכול להופיע רק במקומות ספציפיים לפי מיקום הנגעים. העדר ציסטה לא אומר שאין אנדומטריוזיס, לא לכולן יש ציסטות.
גם אם את לא מתכוונת לקחת גלולות כרגע או לעשות ניתוח (לא ימליצו לך גם ככה אם הכאבים לא פוגעים בתפקוד היומיומי שלך), לא יזיק לראות מומחה אנדו'. לפעמים הוא יכול לזהות נגעים אופיניים במישוש וזה משהו שכדאי לדעת.
בהצלחה!

למעלה