שלום בנות ובנים

מצב
הנושא נעול.
שלום בנות ובנים

שלום בנות ובנים
אני די פסיבית מבחינת כתיבה בפורום אבל מתעדכנת. התיעצתי עמכם/ן לגבי איפה להתחיל את הטיפול-ההמלצה על אסותא שווה כל מילה עברתי כבר שאיבה - היה בסדר גמור והיום -ההחזרה,בעוד כשעתיים. אני נרגשת מאוד. עדיין לא החלטנו כמה מחזירים-2 או3- האם אנחנו בסדר?עוד לא להחליט? תאחלו בהצלחה תודה לכולכם/ן

קודם כל ההצלחה.מחזיקה לכם את

שלום בנות ובנים
אני די פסיבית מבחינת כתיבה בפורום אבל מתעדכנת. התיעצתי עמכם/ן לגבי איפה להתחיל את הטיפול-ההמלצה על אסותא שווה כל מילה עברתי כבר שאיבה - היה בסדר גמור והיום -ההחזרה,בעוד כשעתיים. אני נרגשת מאוד. עדיין לא החלטנו כמה מחזירים-2 או3- האם אנחנו בסדר?עוד לא להחליט? תאחלו בהצלחה תודה לכולכם/ן
קודם כל ההצלחה.מחזיקה לכם את
כל האצבעות. לגבי כמה להחזיר, אנחנו תמיד מחליטים במקום, בהתאם לאיכות העוברים, אבל עד כה תמיד החזרנו 3. אף פעם לא פחות מזה. בתקוה לבשורות טובות, שוב בהצלחה תמי

יוווווו מזל!!!!! איזו התרגשות!!!!!

שלום בנות ובנים
יוווווו מזל!!!!! איזו התרגשות!!!!!
ממש דיווח בזמן אמת. אני כל כך מתרגשת בשבילך! אגב, כמה הפריות היו? השאלה כמה עוברים להחזיר תלויה בכמה וכמה גורמים וההחלטה עצמה נופלת בדרך כלל ממש ברגע שלפני ההחזרה עצמה, כאשר פותחים את האינקובטור וצופים בעוברים. ההחלטה תלויה במספר ההפריות, באיכות העוברים, בגילך, בתוצאות של הפריות קודמות וכן ברצון שלכם, בדעתו של הרופא והמלצת האמבריולוגית. מחזיקה לך המון אצבעות חזק חזק חזק!!!!!!!! שיהיה בהצלחה ובמזל!

אמאלה2

New member
מחזיקים אצבעות!

שלום בנות ובנים
מחזיקים אצבעות!
וקטעים...בטח התראינו במסדרון כי גם אני הייתי שם באותו זמן בהחזרה

מצב
הנושא נעול.
למעלה