שלום בנות, חזרתי!!! נכון שהתגעגעתן?

שלום בנות, חזרתי!!! נכון שהתגעגעתן?

שלום לכולן!! כפי שאתן רואות, אני עכשיו כבר רישמית לגמרי, אבל עדיין שייכת לפורום הזה! נורא התגעגעתי!! אני חושבת שהגיע הזמן לספר על החתונה שלנו, אם זה מעניין מישהו.... טוב, אז ככה: בגלל שלא ישנתי טוב בשבוע שלפני החתונה, אז רכשתי לעצמי כדורי רגיעון (יום) של הדס, בשביל שאני אוכל לישון בלילה שלפני החתונה. כדור אחד החזיק אותי עד 4 בבוקר (מבערך אחת..) והכדור השני הביא אותי לשעה שבע וחצי - שזה כבר סביר... אני רוצה להדגיש שהכדורים לא מרדימים, אלא רק מרגיעים, וזה היה לי חשוב, שאני לא אהיה רדומה בחתונה - כמובן, והנחתי שאם אני אהיה רגועה, אז אני גם ארדם. צדקתי חלקית לפחות... בכל אופן, צביקה הביא אותי לעשות לק (פרנץ´ בידיים וברגליים, מאד עדין ומאד יפה. קיבלתי המון מחמאות על הרגליים, למרות שהיו לי המון ספקות...) והלך לעשות טיפול שיאצו אצל חבר שגר ממש ממול לסלון היופי. אחרי הלק הלכנו לאכול ארוחת בוקר נהדרת, וחזרתי לינקה לעשות תסרוקת. אני מוכרחה לציין שנאלצתי לחכות מעל שעה, כי היו המון אנשים אצלו. מה שעיצבן אותי, זה שהתבקשתי להגיע בעשר וחצי (הגעתי באחת עשרה וחצי, אחרי שהסכמנו על איחור של שעה) חיכיתי עוד שעה ובסוף הייתי מוכנה בדיוק בשעה שתיים. אז למה להזמין לכל כך מוקדם?? אם הייתי מגיעה בעשר וחצי - בלי להתווכח, לא הייתי מספיקה לאכול ארוחת בוקר עם צביקה, ובכלל, הכל היה יותר לחוץ... צביקה הסתפר קלות (זה הספר הקבוע שלו) ופרש לדרכו עם חבר, לקשט את האוטו. בהתחלה לא התחברתי כל כך לתסרוקת, ועשינו קצת שינויים במקום, עד שהייתי מרוצה. בשעה שתיים הגיע הצלם, אמיר, שהיה מקסים, מצחיק ומשעשע, ובהחלט הוריד את רמת המתח. בשתיים וחצי הגיעה שלי גפני. מה יש לומר, האישה בחודש חמישי, מדהימה, יפיפיה, גוף מושלם, פשוט להתעלף. היא איפרה אותי בבערך 40 דקות. ויצא מדהים....או ככה לפחות כולם אמרו. האיפור החזיק מעמד כל הערב בלי לזוז, אבל הייתי צריכה לחדש את האודם פעמיים (פעם אחת אחרי שאכלתי, לפני קבלת הפנים). אחרי שהייתי כולי מאופרת, נסעתי עם חברה שלי לונטורה, שם חיכתה לי כבר אישתו של אבא שלי. חמש דקות אחרונות לעצמי בשירותים, והתלבשתי. באמצע ההתלבשות צביקה הגיע, וחיכה לי שארד. השימלה היתה מדהימה כל כך התרגשתי לראות את עצמי בצורה כזו...צביקה לא הפסיק לבהות בי ולומר לי שאני הדבר הכי יפה שהוא אי פעם ראה, ואיזה מזל יש לו שהוא מתחתן איתי..
נסענו להצטלם בגשר הירקון, למרות שתכננו בהתחלה לנסוע לסוזאן דלל, כי לא היחה מספיק זמן שמש. לא הצטלמנו בנמל, אלא על קירות מוזרים בצבעים משונים ליד דניאל רחיצה, אם מישהו מכיר. אחרי זה ירדנו ממש לנהר, אחרי שדילגתי על שער מעץ - לא חוקי בעליל...בטח לא עם השימלה... הישתוללנו, קפצנו, רקדנו, צחקנו התנשקנו והתחבקנו, והסתכלנו אחד לשני בעיניים וראינו רק אהבה ואושר. היה מדהים. המשך בהודעה הבאה...

צוקה

New member
וואו ../images/Emo70.gif יעלי, כ"כ שמחתי לקרוא את

הודעתך, התגעגעתי... ואפילו שאלתי עליך בפורום, אם מישהו יודע מה קורה איתך. נשמע שהיה לך יום מדהים! נו..... ואיך הייתה החתונה? איך זה להיות אישה נשואה? שיהיה לך ולצביקה חיי נישואין מאושרים מלאי אהבה
ומחכה לסיפור המלא...

ולחתונה עצמה....

משם נסענו (במשך יותר משעה..) לגן האמנים. הגן היה מדהים. העששיות על העצים הוסיפו כל כך הרבה, והחופה היתה מקסימה. הגענו בערך ברבע לשבע, ושם הצטלמנו עם המישפחות, עד שבע ורבע לערך. אז הלכנו לאכול בשקט ולעשות PP כמו שמישהי אמרה פה פעם... יצאנו לקבלת האורחים בערך בשעה שמונה, והיה מדהים. למרות הספיקות שלי, נורא נהניתי בקבלת הפנים. חלק מהסיבה להנאה הגדולה היא שיצאנו כשכבר היו הרבה אורחים, ולא חיכינו כמו עציצים בפתח. בשמונה וחצי פרשנו עם החברים והעדים לחתום על הכתובה. שתי חברות מעולות שלי וחבר מעולה של צביקה חתמו לנו על הכתובה. לי היה מאד חשוב שחברות שלי יחתמו, מה שלא אפשרי בחתונה אורתודוכסית. אז יצאנו לחופה, והיה תיזמון מושלם, השיר היה מרעיד לבבות, והקהל התלהב כל כך לקבל אותנו - היו מחיאות כפיים, צעקות התלהבות, קריאת עידוד, וההרגשה היתה חלומית... החופה היתה מקסימה, הרב אזרי דיבר טיפה יותר מידי, אבל היה בסדר גמור. צביקה כל כך התרגש שהוא לר יכול היה לקרוא מהכתובה כמו שצריך, וכולם צחקו.... הקהל קיבל שמפניה בזמן החופה, אז אחרי שבירת הכוס צביקה פתח בקבוק שמפניה עם כל השפריצים האלה מהסרטים, והיה נורא נורא שמח!! מאותו הרגע החלה נהירה היסטרית של כולם לתוך החופה, וכולם נישקו וחיבקו אותנו, והיה פשוט מהמם!! אחרי זה התחילו כולם לרקוד, בניצוחו של אילן הניג המדהים, שכל התשבוחות שהרעפתי עליו לפני החתונה לא הגיעו לקרסוליו בכלל. הוא היה מדהים!! כל האורחים רקדו כל הערב, כולל שפחתכם הנאמנה והחתן המרחף! לא ישבנו לדקה, ולא טעמנו מהאוכל בכלל. זה הזמן להודות בפומבי לגן האמנים המדהים, ובמיוחד ללימור ולצאלה. בלעדיהן הערב לא היה נראה כמו שהוא נראה. האוכל היה נהדר ()כך כולם אמרו) אפילו חברים של ההורים שלי שכבר ראו חתונה או שתיים אמרו שהמקום והאוכל היו משגעים, וברמה שלא הכירו. לימחור וצאלה שתיהן מקסימות, מקצועיות, יוצאות מגידרן בכדי לעזור ולהרגיע. תודה לכן בנות. הצלמים (היו לנו 3 צלמים כל הערב) היו מקסימים, מקוריים ומשעשעים ביותר. בקיצור, היה ערב מדהים. כל כך נהנינו, ואפילו לא שתינו הרבה. באמצע הערב היה מופע קפוארה, שזו אמנות לחימה ברזילאית שמשלבת הרבה אקרובטיקה. צביקה מתאמן בקפוארה כבר כמה שנים, והמורה שלו היה שם, בתוספת של עוד כמה לוחמים מוכשרים במיוחד. היה מדהים - סלטות, גלגלונים שפגטים באויר וכו´. כשהסתיים הערב נסענו הביתה, התקלחנו, החלפנו בגדים, ונסענו לתורכיה!! רשימת תודות מפורטת, בניפרד.

הילית*

New member
יעל, המון המון מזל טוב...

אני כ"כ שמחתי לקרוא את הודעתך ולשמוע שבכל היה בסדר... למרות שכבר ידעתי שיהיה בסדר וגם נוכחתי הזה בפועל... היינו באותו ערב בגן האמנים (באנו למסור משהו ללימור) והיה לנו העונג לצפות בחופתכם...אם כי ממרחק. גם ממרחק הרגשנו את ההתרגשות של הקהל ושלכם... במיוחד של צביקה (הקול שלך היה צלול- קולית שכמותך...) זהו, עכשיו באמת מתחילים חיים הנישואין האמיתיים. שיהיה לכם רב טוב, הרבה התרגשויות, אהבה ואושר לתמיד !!!

הילית*

New member
היה מרגש ומקסים...

וכמו שאמרתי את היית קולית בצורה מדהימה וחוץ מזה גן האמנים היה כהרגלו מאורגן למופת עם הצוות המקסים שלהם. שיהיה לכם רק טוב גם בהמשך

שירי71

New member
יעל, זה נשמע כל כך יפה!

מחכה כבר לשמוע את סיפורי תורכיה... החתונה שלכם עושה חשק של עוד!!!

J-סיקה

New member
יעל זה נשמע חלומי ממש

פשוט כיף לדעת שדברים מסתדרים הלוואי והכל יסתדר לכם טוב כל כך !!!

Liat & Alon

New member
../images/Emo49.gif ../images/Emo49.gif ../images/Emo49.gif

I wish you all the best your wedding sounds so perfect and I wish you and Zvika all the happines in the world

אתי@

New member
יעל נראה שהיתה חתונה מדהימה ../images/Emo13.gif ../images/Emo45.gif

גם לאורחים וגם לחתן-כלה... שיהיה המון מזל טוב ועוד המון שנים של אושר, וחיים מלאי אהבה. שלך אתי@

אלונהב

New member
יעלי, זה נשמע כמו התגשמות ..

החלומות של כולנו- נשמע שעברו יום וערב פשוט מקסימים ואני כ"כ שמחה בשבילכם. מקווה שכך גם יעבור לאתי@ ולכל הבנות שמתחתנות בקרוב וכמובן גם לי שהרי אני פקעת של לחץ כבר מעכשיו (והחתונה ב-21.3)- ולגבי הרגיעון- האם כדאי לבלוע גם כדור באותו בוקר כדי להיות רגועה במהלך ההכנות והחתונה עצמה? (אני בטוחה שיהיו דברים שיגרמו לי להיות כ"כ לחוצה!!!) .... הכי חשוב שיהיו חיים מוצלחים ומקסימים ומקווה שלא תיעלמי לנו מפה מהר.

אלונהב

New member
יעלי, זה נשמע כמו התגשמות ..

החלומות של כולנו- נשמע שעברו יום וערב פשוט מקסימים ואני כ"כ שמחה בשבילכם. מקווה שכך גם יעבור לאתי@ ולכל הבנות שמתחתנות בקרוב וכמובן גם לי שהרי אני פקעת של לחץ כבר מעכשיו (והחתונה ב-21.3)- ולגבי הרגיעון- האם כדאי לבלוע גם כדור באותו בוקר כדי להיות רגועה במהלך ההכנות והחתונה עצמה? (אני בטוחה שיהיו דברים שיגרמו לי להיות כ"כ לחוצה!!!) .... הכי חשוב שיהיו חיים מוצלחים ומקסימים ומקווה שלא תיעלמי לנו מפה מהר.

אינצה

New member
הי יעלי

נשמע שהיה לכם כל כך כיף!!! אני חייבת לציין שנפגשנו עם אילן לפני ואחרי החתונה שלכם (פגישות מוסיקה שהתארכו...) והוא לא הפסיק להתלהב ולאמר איזה חתונה שמחה היתה. הוא אמר שהרחבה היתה מלאה כל הזמן ושהקפוארה של צביקה והחברים היה אחד הדברים היותר מדהימים שהוא ראה. המון מזל טוב ואושר וזהו, מעכשיו החיים חוזרים למסלול של שגרה רגועה וכיפית (עד הפרויקט הבא
)
שרון

dorlim

New member
מזל טוב ../images/Emo65.gif

עושה רושם שהחתונה שלכם היתה התגשמות של חלום קסום שכך יהיו חייכם גם בהמשך מזל טוב
צוות דורלים

*שיר

New member
הי יעלי, התגעגתי! איזה כיף לשמוע את

הסיפור! נשמע שהיתה חתונה מדהימה!!

Sharon_1

New member
התגעגענו..

החתונה שלכם נשמעת מדהימה ועם המון אהבה. הרבה מזל טוב ואושר.

שירי71

New member
אני אחרי הראשונה וזה כל כך יפה ומרג

ש! נשמע שהדברים אכן היו מעניינים ומרגשים וגם מה שלא לפי התכנון המקורי רק עושה הכל למעניין יותר ויפה.

יעלי2

New member
יעל ברוכה השבה, רשמית

לפי מה שתיארת, החתונה היתה מדהימה והרגשתי שאני ממש מדמיינת אתכם מצטלמים, מתרגשים ונהנים. כמו כולם, אני מצטרפת להמתנה דרוכה לעוד, ולפירורי תמונות. המון מזל טוב לצביק ולך (נ.ב. איך היה בקלאב עם החברים)?

שירי71

New member
ופתאום נזכרתי...

מה היה בסוף עם האחות (שמלה וכאלה???) כנראה זה שלא הזכרת אומר הכל - שאת היית במרכז, כמו שצריך!

למעלה