שלום בנות יפות

mishmish25

New member
שלום בנות יפות ../images/Emo6.gif

מה שלום כולן? הרבה זמן לא יצא לי להיות כאן כי שון ואני היינו עסוקים בסטודיו C ובלהכיר יותר טוב... ועכשיו שאנחנו מכירים מעולה אני יכולה להתפנות קצת לדברים אחרים... ויש לי שאלה ... אז ככה
מה עושים עם בעלול קנאי?! הבעלול שלי כל הזמן דורש תשומי וכשהוא לא מקבל אותה הוא מתבכיין (יותר משון) והוא מתעצבן ורב איתי. ניסיתי להסביר לו שאין לי זמן כמו קודם להיות רק איתו והוא ממש מתנהג כמו ילד קטן שנולד לו אח. הוא עושה דברים דווקא כדי לעצבן(דברים שקשורים בטיפול של התינוק) ואני גם ככה עייפה ועצבנית (במיוחד אחרי שאני מסתכלת במראה). ניסיתי לדבר איתו וזה עזר קצת אבל לא ממש הוא עדיין מתנהג כמו ילד שנעלב. ניסיתי לשתף אותו יותר בטיפול של שון ולגרום לו להתאהב בטיפול בו כמו שקרה לי וזה עזר ליום אחד ועבר לו... הוא מאוד אוהב את שון ועוזר באופן כללי אבל בנפילות מתח שיש לו אני חוטפת על הראש שאני לא מתייחסת אליו וזה ממש לא נכון כי איך שהוא חוזר מהעבודה אם שון לא בוכה אני איתו! מה פאקינג עושים?! יש לי שני תינוקות בבית!

קצת יותר סבלנות אליו...

משבר בזוגיות אחרי שנולד ילד מאוד מאוד נפוץ... במקום להתרגז,תזמיני בייביסיטר ותצאו לכם לאיפשהו בזוג,לבלות,ולחזק את הביחד שלכם,גם את בטח תרוויחי מזה משהו...

mishmish25

New member
גם את זה עשינו כבר כמה פעמים

יצאנו ואמא שלי שמרה על שון ובאמת היה כייף אבל אחרי יום יומיים הוא שוב עושה איזה פרץ קנאה... אופפפפפפפפפ מזל שלא נולדו לי תאומים אחרת בכלל הייתי נגנבת

lulyK

New member
תעשו תורנות -

כל יום מותר למישהו אחר להיות התינוק, והשני צריך לטפל בו (גם את צריכה תשומת לב, לא?). מהר מאד הוא יפסיק עם השטויות. תמיד אפשר לשלוח את התינוק המגודל אל אמא שלו לכמה שעות, היא תמיד תשמח לפנק אותו.

mishmish25

New member
../images/Emo95.gifאהבתי את הרעיון שלך ../images/Emo95.gif

ואני איישם אותו... היום אני התינוקת ומחר גם אני התינוקת.... סתם סתם באמת אהבתי ואני אנסה כי באמת גם אני צריכה פינוקי... ילדתי כמה ימים לפני המומולדת שלי והיום נישואים שלנו ואפילו לא קיבלתי מתנה
לא פייר!

shell5

New member
הי מישמיש../images/Emo24.gif

שנים... מרוב עודף זמן לא התעדכנתי לגבייך, אז ... הזדמנות למזל טוב מאוחר ו...לענייננו, אני גם מרגישה מצד הבעל קצת חוסר תשומת לב, הוא לא אומר את זה במפורש...והוא גם קצת נעלב מאיל, שבוכה אצלו ונרגע רק אצלי, בברית, החזיקה אותו מישהי שעובדת איתו והוא ממש נעלב שככה איל נרגע אצל "זרה" ואצלו לא וזה תסכל אותו. חוץ מזה שלא יצאנו בכלל ואין לנו רגע לבד ביחד, וגם לנו היו ימי הולדת ויום נישואין ולא קיבלתי שום מתנה..........איזה מרגיז. איזה כייף לך שיש סבתא ליד.

קלריסה

New member
את רצינית? גם את?

מה זה פה, תופעה? נראה לי שצריך לקחת את כל האבאים הצעירים לאיזו חווה נידחת לתיקון הרגלים קלוקלים B-P

shell5

New member
איפה החווה....../images/Emo3.gif?

אבל חוץ מזה הוא דיי עוזר לי בעבודות הבית, כך שקשה לי להתלונן (אם כי כמו שאת רואה, אני עושה את זה בכ"ז...

mishmish25

New member
היי בונבון מז"ט גם לך על הכל ביחד

וכן כייף שיש סבתא ליד (בשביל זה קניתי דירה מטר מאמא שלי) ממש מרגיז ההתעלמות הזאת מהמומולדת! וזה היה עוד היום נישואין הראשון שלנו!!!!!! ממש לא לעניין

shell5

New member
המומולדת היתה עוד בבי"ח....

כך שעשיתי לו הנחה, אני בקושי זכרתי שיש לי.... וכשהשתחררנו היה לו יומולדת, אז "ציינו" את זה בארוחת ערב עם ההורים בבית, ליום נישואין, ג"כ הראשון, האמת אמא שלו אמרה מז"ט והזכירה לי...נו מה לעשות, יש פה מישהו ששינה סדרי עולם בדיוק בתקופת הארועים החשובים הללו...

קלריסה

New member
למה? למה לא קיבלת? לא יפה

מאיפה זה בא הלשכוח את היומולדת שלך? מילא יום נישואים.. (אני לא אומרת מילא שיום נישואים זה לא חשוב, אלא כי יום נישואים זה של שניכם, כלומר גם שלו, ויומולדת זה רק שלך). האם זה היה ככה גם לפני שהפצפון נולד? כמה זמן הייתם ביחד לפני שהוא נולד? אני חושבת שכדאי להגיד לו על זה משהו, אפילו לרמוז, ולא "לשבת לבד בחושך", כי מקרים כאלה נוטים להתקבע ולהישאר ככה כשגרה, ויש לך הרי עוד חיים ארוכים ומאושרים איתו. נכון, כולה מתנה ליומולדת, אבל לדעתי כדאי לתקן עוולות כאלה כשעודן באיבן. אחרת זה מקרין גם על דברים אחרים. למשל על מצרוח...

mishmish25

New member
זה לא שהוא שכח הוא זוכר טוב מאוד

את שניהם הוא פשוט תירץ שהוא לא יודע מה לקנות לי (למרות שהראתי לו בדיוק מה אני רוצה)... והיות שהייתי מייד אחרי הלידה הוא אמר שכשאני אוכל לצאת קצת מהבית הוא יקנה לי משהו יההה רייט! עבר יותר מחודש וכלום נאדה זירו! ואם את חושבת שזה עבר לו בשקט את טועה! כנראה שאת לא מכירה אותי מהפורום של הריון חחחחחחח

tultul58

New member
היי מישמיש

טוב לראות אותך פה... לא שאני מספיקה להשתתף כל כך הרבה, יובלי לוקחת את כל הזמן הפנוי, אבל אני משתדלת לקרוא קצת לפעמים. עוד לא הספקתי לומר מזל טוב - אז שיהיה המון מזל טוב על שון וחוץ מזה גם על כל הארועים האחרים. לגבי הבעל, אין לי הרבה עצות, קודם כל באמת להתייחס אליו, כי מן הסתם גם הוא עובר משבר קטן עם כל השינוי זה בחייים - זה קשה לכולם, ומן הסתם גם לו - עד עכשיו היה לו אותך לעצמו ועכשיו את לא 100% שלו, מצד שני, נורא חשוב גם שהוא ידע להתייחס אלייך, אז אולי כשהוא מחפש תשומי, תראי לו שגם את צריכה את התשומי באותה מידה - את כל היום עם הילד ועסוקה בו ומן הסתם גם את מאוד רוצה את תשומת הלב של בעלך וקצת פינוק אולי במקום לקנא הוא יבין וינסה קצת גם לפנק אותך ולתת לך תשומת לב

למעלה