שלום בנות יקרות אני אשמח להשתתף

יהליא29

New member
שלום בנות יקרות אני אשמח להשתתף

שלום רב, קצת על עצמי, בת 30 , עברתי לפני שנה ווחצי אובדן עקב רשלנות רפואית בעת הלידה , ואובדן הילד כעבור מס' ימים) כיום לאחר טיפולים של בערך 8 חודשים הושג הריון , ואני בשלבים הראשונים שלו , רציתי לדעת אני רוצה להיות תחת מעקב בגלל כל הפחד והסיוטים שמלווים אותי מידי יום ביומו , אני את הטיפולים עברתי אצל רופא פרטי, ועכשיו רוצה לדעת מה עושים בשלבים האלו , אני מחפשת רופא במרפאה (או בחולון או ת"א) שמומחה בעניין הזה ומשתייך לכללית (בנוסף לרופא הפרטי שבטח כל מפגש איתו יעלה הון !!) קשה לי ואני לא יודעת מה לעשות וזקוקה מאוד לעזרתכן (-: שלכן , יהלי

ברוכה הבאה

מאחלת לך הריון תקין והפעם עם סוף נפלא
למעשה, רפואית ההריון שלך אינו בסיכון גבוה, אבל מבינה מאוד את הצורך ביחס מיוחד בהריון כזה. עם התקדמות הייתי הייתי משקיעה מאמצים בעיקר לכיוון של לידה אחרת, טובה יותר (לפי הנטייה שלך: ליחדה טבעית עם מיילדת צמודה או לידה קיסרית במקום שתבחרי וכו'. יש הרבה אפשרויות, תבחרי מה שיהיה לך נכון). איני מכירה רופאים בכללית. הרופא הפרטי הוא רופא הטיפולים או שהחלפת? בהצלחה!

יהליא29

New member
הרופא הפרטי הוא הרופא של הטיפולים

והוא ממש מדהים , עובד בתל השומר .. יש לי פגישה ראשונה איתו לאחר ההזרעה המנצחת שהוא ביצע , ואני כלכך מפחדת כי שם אני אראה דופק (וכמובן שלשם אני מכוונת את המטרה שלי), כל הלילה אני עם סיוטים וגם אני מלווה בתמיכה של אנדומטרין אז כל פעם שהנר מתמוסס אני ממש בלחץ שמע זה אומר משהו אחר ולא הנוזל של הנר.. אני לא יודעת מה לעשות כי אני לא בוטחת באף רופא (חוץ מאשר במי שאני מטופלת אצלו כי הוא ממש רגיש לכל מה שעובר עלינו) וזהו.. תודה לך..(-:

ברוכה הבאה ו../images/Emo49.gif

קודם כל, אני מצטערת על האבדן שלך
ומקווה שההריון הנוכחי יסתיים אחרת לגמרי.
שנית, אני מסכימה עם אש"פ שההריון אינו הריון בסיכון PER SE, אם כי הרגישות שלך ברורה, ובהחלט מצדיקה מעקב אצל רופא שיתן לך את הצמידוּת והטיפול האישי שחיוניים לך. עם זאת, אני חייבת לומר שאני מסתייגת מההרגל של רבות מאיתנו, מטופלות הפוריות, להישאר אצל הרופא שאצלו נקלטנו. זה שהם יודעים להכניס אותנו להריון, ואשפים בזה, לא אומר שהם אשפים גם בלשמור עלינו. למעשה, יש מקרים שבהם רופאים ידועים ונחשבים בתחום הפוריות "מפשלים" כשמדובר במעקב הריון, במיוחד בסיכון גבוה (וכמובן, יש גם רופאי פוריות שבעצמם מזכירים לפציינטיות לשעבר לעבור הלאה). אני בעד הפרדת רשויות: נכנסת להריון? ראית דופק? תגידי תודה יפה לרופא ולמחלקה ותעברי למומחה למעקב הריון. אני עשיתי בדיוק את זה, ולא רק שלא הצטערתי, אני חושבת שההחלטה לעבור לרופא שאצלו עשיתי את מעקב ההריון עם הקטקטים שלי הייתה אחת ההחלטות הנבונות בחיי. מאחלת לך המשך ארוווווווך ונטול דרמות, שיסתיים בידיים מלאות.
עתליה

יהליא29

New member
קודם כל תודה על התגובה ../images/Emo24.gif

את האמת אני החלטתי להישאר אצלו כי רק התחלתי את הטיפול אצלו לאחר שעברתי המון רופאים ואף אחד מהם לא היה כל כך רגיש כמו שהוא היה .. אני מנסיון כבר לא יכולה להאמין לאף רופא בגלל מה שעברתי בבית חולים ועד היום הסיוטים שלי מלווים אותי בלילה ואני לא יודעת באיזה מצב אני אעבור את ההריון הזה - אם לא מאושפזת במחלקה פסיכיאטרית ... זה מאוד קשה לי כי כל שלב ולא משנה באיזה הריון תהיה הוא שלב מפחיד ואם כל הסיפורים שמלווים את כל אחת מאיתנו זה הופף למצב ממש רגיש , אני בהחלט מקנא בבנות האלו שלוקחות הכל בכיף ויולדות כאילו (תוך שעה) ולא קורה שום דבר ...גם אני חשבתי שהלידה שלי תהיה כזו עד שעברתי את הטראומה הנוראית הזו וברגע הזה היו נוכחים הרבה רופאים ובמיוחד מנהל חדר הלידה (שאני בזה לו בוז גדול ...) אבל זה כבר לא משנה עוברים הלאה כמו שאמרת ואני מנסה לחשוב חיובי ומקווה שהחוויה המתקנת תלווה אותי לאורך כל ההריון הזה ..

meytall0

New member
יהלי היקרה, כ"כ מאושרת בשבילך!!!

שיהיה בשעה טובה. שלחתי לך מסר. אוהבת, מיטל

sigalits

New member
שלום יהלי,

אני שמחה בשבילך ורציתי להעיר שאני, לאחר אובדן של שלושה היריונות בשבועות מאוחרים וכרגע בהיריון בשבוע 30, נשארתי עם הרופא הפרטי שאצלו עשיתי את ההפרייה (משום מה, לפי התיאור שלך ומקום העבודה שלו, יש לי הרגשה שאנחנו מטופלות אצל אותו אחד...) ומה שלי היה הכי חשוב, שיטפל בי לא רק מומחה, אלא גם בן-אדם!!! בהיסטוריה ההריונית הארוכה שלי (סה"כ כל הסאגה של ההריונות והטיפולים אורכת אצלי כבר 7 שנים) סוף סוף מצאתי בן אדם רגיש, דואג וגם, נוסף לכל, עונה על כל הדרישות של המקצועיות. גם אני שייכת לכללית. אני יכולה להמליץ על רופא נפלא, שטיפל בי בפעם הקודמת והוא נמצא במרפאת קטוביץ' בתל-אביב. שמו פרופ' אילן כהן. מאוד מקצועי, נותן את הנשמה אך מה לעשות, עדיין לא מתקרב ליחס שמקבלים ברפואה הפרטית. מקווה שעזרתי ושבאמת יהיה לך היריון קל ונעים, סיגלית

יהליא29

New member
קודם כל תודה מתוקה , יש לי

טראומה לא קטנה מקטוביץ והם התייחסו ממש לא יפה שהודעתי להם שעברתי מרופא פוריות במרפאה שלהם לרופא פרטי הם עשו לי כזה סקנדל ואפילו דאגו לקשר אותי עם הרופא והוא הקים עליי קצת צעקות , אני לא מתקרבת לא לאחיות (במיוחד המבוגרות ששם) ובכלל למקום עצמו שלא טרחו לעזור בהחזרים שהיו מגיעים לי ... אני מחפשת מישהו באזור חולון ראשל"צ אז נראה , בקשר לרופא שאני מטופלת אצלו אני מודה לאלוהים ששיניתי מקום והגעתי אליו לאחר המלצות של חברה .. הוא פשוט מדהים ואנושי שלא נתקלתי ברופא כזה איי פעם.. שיהיה לך המון המון בהצלחה (-: והכי חשוב לידה קלה שתשמעי את התינוקות שלך צורחים עד לב השמיים ותהיה הכי מאושרת בעולם ... (ואני מאחלת לך מכל הלב.) שלך, יהלי

Honey Annie

New member
קבלי חיבוק אופטימי

אופטימיות חיונית להצלחה של ההריון שלך. אני בדעה שלמרות כל הקשיים הנוראיים שעברת את חייבת לאמץ גישה אופטימית על מנת לעזור לגוף שלך להצליח בהריון הזה. לא תמיד עוזר - אבל הורמוני סטרס ממש לא עוזרים לשמור על הריון. בקיצור - איך אומרים כולם - קודם כל תרגעי, קחי נשימות עמוקות ודמייני דברים חיוביים. קבלי גם חיבוק ממני. לגבי רופא - אני בעד רופא אנושי בכל מחיר - חפשי בקופ"ח, ואם אין, אז יעלה הון תועפות פעם בחודש - אבל יהיה לך שקט נפשי. את לא מתכוונת ללדת 10 ילדים, נכון? אז מעקב הריון פרטי זה עוד 5500 ש"ח - דמייני את זה במקום חופשה או ביטוח למכונית או משהו דומה. כואב בכיס אבל שקט בלב. אנחנו מוציאות כל כך הרבה כסף על ביגוד, מכוניות, נסיעות לחו"ל, חופשות ושאר ירקות שאני בדעה שרופא טוב הוא הוצאה הרבה יותר הגיונית. רוב בריאות ושקט נפשי.

למעלה