שלום בנות יקרות - חדשה פה!

מצפה לך3

New member
שלום בנות יקרות - חדשה פה!

ילדתי לפני שבוע ויומיים,,, בתאריך 10.1.2013 את התאומים המהממייייים שלי, בן ובת,
לבת כבר יש שם- "ליבי". הבן המתוקי שלי יחכה עד לברית. ל(מרות שכשאני איתו לבד אני כן משתמשת בשם, אבל עדיין לא גיליתי לאף אחד.....)

התחלתי לשאוב אם אני לא טועה יומיים אחרי הלידה. ביום וחצי הראשונים לא יצא לי כלום , אפילו לא טיפה...
אחר כך התחיל לצאת. בכל שאיבה יצא קצת יותר מהפעם הקודמת. אבל כבר בערך יומיים שלושה זה עומד על אותה הכמות.
אז עכשיו אחרי שבוע בערך, אני שואבת 4-5 פעמים ביום וכל פעם יוצא לי בערך 100 ML (חוץ מפעם אחת לא הייתה לי תחושה של גודש)
האם זו כמות בסדר? מה הכמות הממוצעת? (אם יש דבר כזה בכלל...)
האם זה נורמלי שמשד אחד יוצאת לי כמות קצת יותר גדולה מהשד השני?
האם עוד בנות ישנות עם חזיית הנקה כדי לא לקום רטובה? קרה לי לילה אחד בלבד...מאז ישנה עם חזיה+ פדים של הנקה.

אני מחלקת להם את המנות לפי כמה שכל אחד אוכל. זה מספיק לשניהם + עוד תוספת קטנה...
שניהם בפגיה עדיין, מחר החמודי שלי משתחרר הביתה, והנסיכה היפה שלי צריכה להגיע למשקל של 2.300 ק"ג (כרגע שוקלת 1850)

תודה מראש על התשובות!!!

מצפה לך3

New member
כמה חורים צריך לעשות בפטמה של הבקבוק???

יש כללים לזה? בטח צריך לחמם את המחט באש נכון?

מצפה לך3

New member
טוב השאלה הזאת מבוטלת...

יש חור בפיטמה, זה היה נראה שאין חור.... קבלו ביטול...

מצפה לך3

New member
לשאלות שפה אני עדיין צריכה תשובות

מקווה שתענו בקרוב... שבוע טוב לכולנו ורק בשורות טובות!!!

מטית

New member
מזל טוב!!

מומלץ בחום לשאוב מינימום 8 פעמים ביום. גם אם יש לך מספיק (ואיזה יופי וכל הכבוד על זה!!) על מנת לשמר ולהכין לבאות כדאי לשאוב יותר פעמים.

אנחנו לא סימטריות ואצל כולן יש הבדל בחלב בין השדיים...

עם הזמן זה יסתדר, לא תצטרכי לישון עם חזיה בכל תקופת ההנקה, רק בהתחלה...

את העודפים תשמרי בפריזר בבית, תמיד טוב שיהיה במקפיא רזרבות!

איזה פגיה אתם אגב?

כמות חלב ב,שאיבות

הי מצפה

מזל טוב כפול, ברוכה הבאה אלינו:)

ראשית- ראיתי שכתבת אבל בכל זאת אסביר לגבי הבקבוקים: הפטמות מגיעות עם חורים, על כל פטמה מסומן המספר, כלומר-מהירות הזרימה. לקטנטנים - הפטמות צריכות להיות בזרימה הכי איטית שאפשר.
כמו שמיטת כתבה- כדאי לשאוב יותר פעמים ביממה. אם תינוק קטן אמור לינוק בין 8 ל-12 פעמים ביממה, אז את אמורה לשאוב כמה שיותר קרוב לזה. ייצור החלב עובד על ביקוש והיצע , כך שככל שתגבירי את הביקוש-יגדל ההיצע.
הפסקות ארוכות בין השאיבות,של יותר משלוש שעות-יכולות לגרום בשבועות הראשונים לירידה בכמות החלב. כמות של 100סיסי בשאיבה היא יפה מאוד, אבל כשהשמש מתמלא והחלב לא מוצא ממנו- הגוף מפריש הורמון שמדכא מעט את ייצור החלב ואני לא רוצה שזה יהיה המצב אצלך.
איך כזה דבר כמות ממוצעת... זה משתנה מאמא לאמא ותלוי בגיל התינוקות...
עם איזה משאבה את שואבת? כמה דקות בכל פעם? האם מצד אחד או משניהם?
מקווה שהקטנצ׳יק כבר בבית. איך את מסתדרת?

למעלה