שלום בנות יקרות

שלום בנות יקרות ../images/Emo8.gif

אני כנראה עוד לא לגמרי מוכנה נפשית לכך שיש לי בעיה אומנם לפני כשבועיים כשביקרתי אצל ד"ר יגודה הוא אמר לי שאני לא מבייצת -האם אני לגמרי לא מבייצת האם יש מושג כזה?! אבל החודש שוב מאחר לי המחזור ודווקא החודש היו לי כאבי ביוץ ועוד כל מיני תופעות לוואי האם יש אפשרות שאולי אולי אולי החודש כן בייצתי אני לא מתכוונת לעשות בדיקה כי כפי שכולנו יודעות זה מאוד מדכא כשמגלים את הקו האחד הזה זהו

נועם@בת

New member
מאיה, הרופא אמר לך את זה על סמך

הבדיקות. לא פרטת מה היו תוצאות הבדיקות, ומה היתה האבחנה המודייקת של הרופא. ולכן קשה לנחש. האם בדרך כלל המחזור שלך סדיר? כל כמה זמן את מקבלת? סביר להניח שבכל זאת את מבייצת מידי פעם. ולכן תמיד יש סיכוי. כל אחת מאיתנו- לא חשוב את כמה מסובכת הבעיה שלה מקווה תמיד להכנס להיון ספונטני, אפילו אם זה כרוך בהתערבותו של רוח הקודש
חכי עוד כמה ימים, ואם לא תקבלי- תעשי בדיקה.
נועם

רונה33

New member
מאיה, גם אני נורא נבהלתי ../images/Emo18.gif

כשהרופא אמר לי בתחילת הדרך שאין לי ביוץ, לא כ"כ הבנתי מה הוא אומר וזה היה עבורי כאילו הוא אמר לי שאין לי ביציות בגוף, בחיי!!! מאז, החכמתי כמובן ויצאתי מהלחץ. אני מצטרפת לשאלה של נועם לגבי הבדיקות שלך? יכול להיות שאת פוליציסטית כמו רבות וטובות כאן בפורום (גם אני) אז גורמים לביוץ ע"י מתן הורמונים. אגב, זה לא שולל ביוץ טבעי פעם בכמה זמן, אז אולי באמת בייצת החודש. שיהיה בהצלחה

למעלה