שלום בנות, יש לי בעיה קטנה

שלום בנות, יש לי בעיה קטנה

חבר שלי ואני חוגגים עוד שבוע בדיוק שלושה חודשים של חברות ואני כה מאושרת, הוא אמר לי שאנחנו נתארס כשנחגוג שלושה חודשים אבל עכשיו הכל נראה לא אמיתי, כי הוא לא מדבר על זה ולא מזכיר את זה, ואני די מתביישת לעלות את הנושא הזה כי אני מאוד רוצה להתראס לו, ואני לא בטוחה שהוא רוצה. הציעו לי מה לעשות??? סנדרה שמאוהבת ואוהבת את אלכס

עוגייה

New member
מה????../images/Emo12.gif

אלוהים...את מכירה אותו שלושה חודשים...להתארס????????????????????? חכי עוד קצת...שנה, שנתיים ככה!!! בת כמה את?

אני מכירה אותו 10 שנים

אנחנו היינו שכנים וכאשר הוא עבר התחלתי להבין שאני מתגעגעת אליו ואז יום אחד הבנתי שאני אוהבת אותו ולא יכולה בלעדיו. אני 18

dominogrose

New member
מתוקה...... אל תגזימי

את רק בת 18.... עוד לא התחלת עם החיים.... תחכי כמה שנים... תעברי את הצבא קודם , תמצאי עבודה טובה... קודם תחיי תבססי את עצמך. אל תרוצי עם זה. אם הוא אוהב אותך, הוא יחכה לך! את לא צריכה להילחץ עם הזמן.... יש לך עוד את כל החיים לפנייך.... וחוץ מזה... בן כמה הוא? דואגת, ***סיון***

dominogrose

New member
היי סנדרו´ש, מה המצבו´ש? ../images/Emo8.gif

אני לא רוצה להתערב לך בחיים ולהגיד לך מה לעשות.... אבל אם אתם חברים רק 3 חודשים... אתה לא חושבת שכדאי לחכות עוד קצת... כאילו.... כדי שתהיי בטוחה שהוא האחד ואיתו את רוצה להיות עד סוף חייך. חוץ מזה... בת כמה את? אם אפשר לדעת..... ואם את בכל זאת רוצה את זה... תמיד אפשר להזכיר לו... להעלות את הנושא ככה כבדרך אגב....
מקווה שעזרתי במשהו... ***סיון***

למעלה