שלום בנות כאן החתן.

שלום בנות כאן החתן.

טוב אז אני לא מסתדר מי יודע מה עם הצוך הזה להחזיק בשם אחד בלבד (זה הורס לי קצת את החשאיות). אתי, ברכות לניהול הפורום והקהילה בתפוז, זה בית ראוי עם הנהלה מצוינת! (ד"ש לנטע). אני לא מפסיק לגלוש הרבה עכשיו בגלל דרישות העבודה(והנה ההוכחה הנדרשת שאינני מענף החתונות- כי עכשיו בין המיצרים- חופשת הענף החוקית
). אשתדל להכנס מידי פעם וכמובן שאשלח סיכום של החתונה. מזל טוב למאזלונה, נעמה וכולנו! החתן

הילית*

New member
שלום לחתן. היית חסר כאן!!!

אתה גם מתחתן באוגוסט, נכון? נשאר לכם עוד הרבה לארגן? אני חושבת שעכשיו נשארה סטארי שעוד לא ראינו אותה כאן

שרונס

New member
סטארי היתה כאן ביום-יומיים הראשונים

של הפורום. היא נעלמה לאחרונה, אך אולי היא לקחה חופש מהעבודה ולכן לא הגיעה למחשב? כנראה שנדע ביום ראשון... וברוכים החוזרים לחתן! שרון.

שלום לחתן וברוך שובך..

לא סיכמנו בפורום הקודם שאתה מפסיק להוכיח כי אינך מענף החתונות? אני מקווה שאם יכנסו לכאן בעלי מקצוע נשתדל לשאוב מהם מידע ועצה.. אחרי הכל שים לב: אצלי זה עבד לא רע בכלל..
בסה"כ אני מקווה שהאווירה כאן תהיה מחבקת ופחות עויינת ממה שהספקנו להכיר ולראות. שמעתי כאן מהבנות שמבקרים נוספים מענף החתונות מבקרים כאן דוגמת יאיר ג´רמון ועוד.. אולי נצליח ליצור כאן ערבי נושא ויעוץ בשעות שנקבע מראש ואז אפשר יהיה להתייעץ עם אנשי המקצוע ולנצל את הידע שיש לכל אחד מהם בתחומו הוא. ותחשוב על המפגש למרות שאינך בעניין מפגשים.. תוכל לשמור על שמך הוירטואלי או מקסימום נמציא לך שם חדש.. ואל תיעלם לנו!! אתי

הילית*

New member
אתי, הרעיון של שעות יעוץ ממש טוב!

אני יודעת שזה קיים בצ´טים מסוימים. נראה לי שיהיה שיתוף פעולה מבעלי המקצוע.

*שיר

New member
שעות ייעוץ - רעיון מעולה

בנוסף למידע הרב שניתן להפיק מארוע שכזה, הרי שגם נוכל לתת במה רשמית לבעלי המקצוע המעוניינים בכך ואולי סוףסוף יסתיימו ההשמצות והלכלוכים (אשרי המאמין..
)

pumpkinle

New member
אני כל כך שמחה שאתה כאן, יש לי שאלה

בפורום הקודם כתבתה ביקורת על בייגלה (לצערי אני לא זוכרת מה היא היתה, אני רק זוכרת שיניב האשים אותך שאתה לא חתן אמיתי) , אני נפגשתי עם יניב כי הוא הומלץ לי ע"י חברים אבל אני עדיין מתלבטת ורציתי לדעת את דעתך עליו. אשמח לתשובה בהקדם.

למעלה