שלום בנות מקסימות. אשמח לעזרה...

iris258

New member
שלום בנות מקסימות. אשמח לעזרה...

אני רוצה לרכוש את מייבש הלק של סשה ויט
עד לא מזמן הזמנתי אותו מאתרים בבריטניה
מסתבר שהם שינו שם כל מיני דברים במכס ולא ניתן להזמין אותו יותר מאתרים "מוכרים"
אני לא מעונינת לרכוש אותו בארץ ב70 ש"ח..
מישהי מכירה אתר שכן שולח לארץ או מוכר אמין מאי ביי?
לא רוצה ליפול על חיקויים/ מוצרים משומשים..
תודה מראש!!

עוד אופציה

http://www.ebay.com/itm/Seche-Vite-Dry-Fast-Top-Coat-5-oz-PROFESSIONAL-Manicure-Clear-High-Gloss-83005-/380820426674?pt=US_Nail_Care&hash=item58aaaa8fb2

trilliane

Well-known member
מנהל
חנות מעולה! הזמנתי מהם מוצר אחר (לא לק)

והמחירים שלהם מצוינים, קיבלתי בדיוק מה שרציתי.

yaelsn

New member
הזמנתי מהם פעמיים והם אחלה!

טיפה יותר זולים מביוטיזון

trilliane

Well-known member
מנהל
אל חשש, לא מוכרים משומשים או חיקויים בארה"ב

חיקויים מאפיינים את המוכרים מהמזרח הרחוק, לא את האמריקנים. הם לא מתעסקים בזה, ואם במקרה נדיר תהיה בעיה כזאת את מוגנת בכל מקרה.
לפיכך ההמלצה שלי במקרים כאלה היא לא ללכת על מוכר מסוים אלא לחפש את המוצר ולמיין לפי מחיר (+משלוח לישראל), ופשוט לבחור בזול ביותר (מארה"ב, לא מהמזרח הרחוק, כאמור). לוודא שלמוכר יש משובים טובים, וזהו, את מסודרת.

trilliane

Well-known member
מנהל
מה לא נכון? שזה נדיר לעומת המזרח הרחוק?

שיש הגנה? אני עומדת מאחורי הדברים שאני כותבת. מוכרים אמריקנים באיביי לא נוטים להתעסק בזיופים, זו המומחיות של הסינים. הזמנתי בחיי עשרות אם לא מאות מוצרים מארה"ב (גם יד שנייה) ומעולם לא קיבלתי זיוף. אני לא טוענת שזה לא יכול לקרות, אבל הסיכוי קטן והסיכון לא קיים (כי באיביי יש הגנה לקונה).

lilo4

New member
אמריקאים בהחלט מוכרים זיופים

אולי פעם הגישה שלך הייתה נכונה, היום זה ממש לא המצב. זה מתחלק לשניים, פחות או יותר:
הזיופים מהמזרח- לרוב הם זולים משמעותית, עד כדי עשירית מהמחיר המקורי. אין כאן כמעט הקפדה על האותנטיות של הזיוף, הרבה פעמים אפשר למצוא פלטת צלליות עם השם של מאק לדוגמא, כאשר מאק מעולם לא יצרו פלטה כזו.
הזיופים מהמערב- הם הופכים להיות נפוצים יותר ויותר בשנים האחרונות, בעיקר כשזה מגיע למוצרים של חברות יוקרתיות יותר. אני מזמינה אותך לחפש באיביי מוצרים של מאק, בובי בראון, אורבן דיקיי, טו פייסד, בנפיט ועוד. את תמצאי כמה זיופים עלובים מהמזרח, אבל הרבה מאוד מהמכירות הן של מוכרים מהמערב- קנדה, ארה"ב, מערב אירופה. מוצרים שנראים אותנטיים, מכירות שנראות לגיטימיות לגמרי- אבל כשמסתכלים על המחירים נדלקת נורה אדומה, וכשמחטטים בפידבקים רואים לא מעט תלונות על זיופים.
הבעיה הכי גדולה עם זיופים מהמערב שהם מאוד מוקפדים מבחינת האותנטיות וקשה מאוד לזהות שזה אכן זיוף. לפעמים ההבדל הוא באיזה מילימטר בלוגו, או בשינוי ספרה אחת במספר הסידורי. וזה עדיין זיוף, וזה עדיין מוצר שלא עבר שום בקרה של אף גוף ממשלתי, וזה עדיין מוצר שיכול להכיל רעלים כמו עופרת וארסניק.
הנה דוגמא אחת למישהי שנתפסה-
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2168582/Leanne-Wertheim-24-caught-selling-40k-toxic-Chinese-imitations-make-brands.html

לגבי ההגנה של איביי- אם תצליחי לזהות שהמוצר מזויף בוודאי שתהיה הגנה של האתר. אבל כמו שכתבתי, הזיופים שנמכרים מהמערב לרוב באיכות כ"כ טובה [מבחינת המראה החיצוני בלבד] שפשוט קשה לזהות את זה.
יש באיביי המון מוכרים שמתבססים על מכירת זיופים, גם כאלה שמדורגים בתור top seller. כך שלא הייתי מתבססת באופן עיוור על ההגנה של איביי.

יש תחומים שבהם זה לא כ"כ קריטי, הזיוף פשוט יהיה איכותי פחות. אבל כשזה מגיע לתחומים כמו קוסמטיקה זה יכול לגרום לנזקים קשים. חבל שאת קובעת בכזו נחרצות שזה בטוח להזמין ממוכרים אמריקאים רק בגלל שהם אמריקאים.

trilliane

Well-known member
מנהל
הכותרת הייתה כמובן הכללה, כי המצב בכללי

הוא שאנשים חוששים מזיופים באיביי, אבל הבעיה היא בעיקר מסין. אני לא יודעת איך זה מבחינת איפור כי אני לא מזמינה מוצרי איפור מארה"ב, זה פורום לקים; כל הלקים שקניתי עד היום מארה"ב היו מצוינים, ואם הם זויפו, הרי שאין לי שום דרך לדעת זאת. בדיוק כך גם ההמלצות כאן על מוכרים כאלה ואחרים נסמכת על בנות שקנו מהם, ואם החיקויים עד כדי כך טובים, לא יהיה להן מושג...

lilo4

New member
אין לי כוונה להתווכח איתך

הסברתי לך למה אני חושבת שאת טועה, אם את מעוניינת להמשיך ולתת לאנשים עצות שגויות- בבקשה ובהצלחה.

trilliane

Well-known member
מנהל
אלה לא עצות שגויות; עצתי היא למיין לפי מחיר

אבל ברור מאליו שתמיד תמיד בודקים את המשובים של המוכר, זה א-ב של איביי, הכי בסיסי שיש. לכן אני לא חושבת שיש טעם דווקא בהמלצות כאן, כי ההמלצות מובנות במערכת, ובלאו הכי גם כאן אם הזיופים מושלמים לא אני ולא אחרות נדע שקנינו זיוף (ויודעת מה? אם הוא עד כדי כך טוב, לא באמת אכפת לי; אני לא רודפת אחרי מותגים או יוקרה אלא אחרי מוצרים שמתאימים לי).

lilo4

New member
אלה בדיוק הטעויות שלך

הצעת לעשות סינון לפי המחיר וללכת על המחיר הזול, בהרבה מקרים המחיר הזול דווקא הוא מהווה נורה אדומה לכך שהמוצר מזויף, כי אם המחיר הרשמי של מוצר מסוים הוא 20$ [סתם, לדוגמא] ופתאום הוא נמכר באיביי ב-8$ אז סימן שמשהו כאן לא בסדר. בניגוד לטענה שלך יש לא מעט מוכרים מארה"ב שמוכרים זיופים.

אין כאן עניין של יוקרתי או לא, יש כאן עניין בריאותי נטו. כל חברה מסודרת חייבת לקבל אישורים של משרד הבריאות במדינה בה היא מוכרת את המוצרים שלה. יש תקנות מחמירות לגבי איזה חומרים אפשר להכניס למוצרי קוסמטיקה ואיזה לא. יש חומרים זולים כמו צבעים מבוססי עופרת שפשוט אסור להכניס, בגלל שהם רעילים.
במוצרים מזויפים אין שום פיקוח.את יכולה לקנות לק או צללית שנראים טוב מאוד, והאיכות של המוצר תהיה סבבה, אבל בפועל הם מזויפים ולא עברו שום פיקוח בשום מקום. הם יכולים להכיל חומרים רעילים ואת לא בהכרח תדעי על זה.
במצב הטוב אותו מוצר יגרום לרגישות מיידית בעור, אבל במצב רע הוא מכיל עופרת, ארסניק וכו' שלא גורמים לסימפטומים מיידיים, אלא מצטברים בגוף, וכשכבר יש סימפטומים המצב יכול להיות מאוחר מדי.

אני לא מגיבה לך כדי לקנטר אותך או להציק לך. אני מזמינה לא מעט מוצרי איפור מהרשת ולכן אני מכירה את השוק הזה ואני מכירה את הבעייתיות שבו. אם תרצי אני אשמח לתת לך דוגמאות ספציפיות למוכרים אמריקאים שמוכרים זיופים שנראים מצוין, פשוט כדי לסבר את העין ולהראות לך שזה אכן קיים

trilliane

Well-known member
מנהל
לא מדברת על איפור אלא אך ורק על לקים

ומכיוון שהזמנתי מאיביי ומאמזון (מוכרים פרטיים) לא מעט לקים (OPI, זויה, אסי, צ'יינה גלייז וכו') ולא נתקלתי מעולם בטווח מחירים כזה (אולי כי הם לא כאלה יקרים מלכתחילה) אין משהו מעורר חשד, אז כן, אני יכולה לתת את ההמלצה הזאת בהקשר המסוים הזה.

אני מקבלת את דברייך שאם מוכר נראה חשוד, מוכר מוצר במחיר לא ריאלי ויש לו משובים רעים, אז כמובן שאין שום סיבה לקנות ממנו, מן הסתם, וזה נכון תמיד (אבל טרם נתקלתי במצב כזה בתחום הלקים אצל מוכרים אמריקנים באיביי, וכבר הזמנתי לא מעט מוצרים נפוצים).

אגב, הסיבה שקניתי משני המוכרים שהוזכרו כאן (ביוטיזון והשני) היא שהם היו הזולים ביותר. פשוט ככה (ועד כה אין לי אף תלונה).

iris258

New member
ידעתי שאמצא פה מענה

תודה לכן מקסימות
סופ"ש נעים

למעלה