שלום בנות. עשיתי עוגה חדשה

kuku1900

New member
שלום בנות. עשיתי עוגה חדשה

הפעם העוגה הייתה מצופה במייפל והעטיפה התלבשה ונדבקה יותר טוב. הסרט מסביב היה דיי פשוט לעשייה וגם הקישוטים. (קישוטים בסיסיים עקב חוסר החלטה על עיצוב מסוים ושעה מאוחרת) הדבקתי עם אלכוהול את הסרט והקישוטים. עכשיו שאלות ברשותכן: 1. איך מחברים את שני קצוות הסרט ? איך יודעים מה אורך הסרט הדרוש ? 2. בציפוי העוגה נשארים לפעמים מעט "כתמים" של קורנפלור. איך מנקים מסירים אותם ? (כמובן שבציפוי לבן זה לא מורגש/נראה). תודה לכן

lzabari

New member
עוגה מתוקה

רידדת את הבצק קצת יותר מידי ורואים גבשושיות במיוחד בשולי העוגה. בדר"כ מדביקים עם את האלמנטים עם מים ולא עם אלכוהול. אני מודדת את היקף העוגה עם סרט מידה (של תפירה) ומכינה סרט באורך זהה להשתדל להימנע משימוש יתר עם קורנפלור ועם כבר אז שיבוא במגע רק עם החלק התחתון ולא החלק העליון. אפשר לנסות להוריד עם מברשת יבשה עדינה. ממליצה לעבור סדנת פרחים... ראה תוצר יש הבדל משמעותי>>

kuku1900

New member
תודה רבה. הפרחים שלך מקסימים!

את מכירה סדנאות פרחים באזור המרכז ?

שאולה9

New member
מדהים!!!!

נראה כמו בד, אי אפשר להאמין שזו עוגה!!! מקסים!!!! את מוכשרת ברמות..

net the jet

New member
עוגה יפה מאד. חיבור הסרט- קודם כל

משתדלים ליתחבר ( אם זה עם דוגמא כמו אצלך ) במקום שהכי פחות בולט- מאחור ) אני מחליקה בעדינות עם אצבע עם טיפת קורנפלור והחיבור נעלם. הסרת קורנפלור- מברשת רחבה מאד.

תקוה8

New member
קודם כל קבל כבוד על הצבעים!

אני מאד רוצה לעשות עוגה אדומה עם קישוט לבן, מחכה להזדמנות.. הערה קטנה, ואולי זה עניין של טעם- הסרט מאד עשיר ואילו הקישוטים נראים קצת מסכנים לידו.

למעלה