שלום בנות פורום לידות בית

נורקס

New member
שלום בנות פורום לידות בית

אני לראשונה כותבת בפורום הזה. רציתי לשאול האם יש סיכון בלידת בית עקב גיל? אני בת 36 בשבוע 21,הריון ראשון. עד עכשיו הריון תקין
האם גילי כנתון יחיד מהווה סיכון ללידת בית? תודה

אשכר ש

New member
הי נורקס ברוכה הבאה ../images/Emo20.gif

בעיקרון, בהריון ראשון אחרי גיל 35, צריך להוועץ עם מיילדת בית. אם מצבך הבריאותי טוב וההריון תקין, אני לא רואה בעיה, אך שוב כדאי להתייעץ.

Manty

New member
חברה שלי

חגגה יומולדת ראשון לבנה היחיד אתמול, אותו היא ילדה בביתה של מיילדת בגיל 41...
בהצלחה

סטיוויה

New member
וחברה שלי ילדה

לפני שלושה שבועות,בגיל 41, בת שלישית. לבד בבית. בלידה עצמית.

debby12

New member
מנהל
מסכימה עם מה שאמרו כל השאר

בהריון בסיכון נמוך לידת בית היא בטוחה ביותר. מה שנכון הוא שככל שהגיל עולה אז יש יותר סיכוי להריון בסיכון גבוה (למשל בעיות של לחץ דם) -- אבל כאמור אם ההריון מוגדר בסיכון נמוך אז הגיל לכשעצמו לא אומר כלום ואם כבר מדברים על גיל - למרות שכאמור זה לא משנה -- אז את ממש צעירה ובכלל נראה לי שאין לך "נתון גיל" מרשים. אני מכירה מישהי שילדה בלידת בית בגיל 46 בלי בעיה (גם במרחק 50 דקות נסיעה מבית החולים הקרוב - אבל זה כבר קיצוני קצת גם לדעתי). תישארי איתנו? (רמז - כדאי לך
)

נורקס

New member
תודה למשיבות../images/Emo51.gif

איזה כיף שאין לי "נתון גיל" אני אקבל זאת כמחמאה, כי לפי הנתונים ה"יבשים" אני נחשבת "זקנה" בעיקר להריון ראשון. הצעתם לי להתייעץ עם מיילדת בית. איך מגיעים לאחת כזו? מעניין איך בעלי יגיב לרעיון שכזה...
עוד לא דיברתי איתו על זה. יש קורס הכנה ללידה שמיועד ליולדות בית או שהן עושות קורס רגיל עם דגש על לידה טבעית כמובן? שוב תודה וחג שמח

סטיוויה

New member
כדאי לך

להכנס למאמרים ולקישורים בפורום. גם תמצאי רשימת מיילדות בית וגם קורסים שמתאימים יותר ללידת בית. יש בהחלט קורסי הכנה שמתאימים ללידות בית.יותר דגש על התמודדות טבעית עם צירי הלידה והרבה הכנה נפשית וריגשית(שלדעתי היא הכי חשובה).

למעלה