בהריון בסיכון נמוך לידת בית היא בטוחה ביותר. מה שנכון הוא שככל שהגיל עולה אז יש יותר סיכוי להריון בסיכון גבוה (למשל בעיות של לחץ דם) -- אבל כאמור אם ההריון מוגדר בסיכון נמוך אז הגיל לכשעצמו לא אומר כלום ואם כבר מדברים על גיל - למרות שכאמור זה לא משנה -- אז את ממש צעירה ובכלל נראה לי שאין לך "נתון גיל" מרשים. אני מכירה מישהי שילדה בלידת בית בגיל 46 בלי בעיה (גם במרחק 50 דקות נסיעה מבית החולים הקרוב - אבל זה כבר קיצוני קצת גם לדעתי). תישארי איתנו? (רמז - כדאי לך
איזה כיף שאין לי "נתון גיל" אני אקבל זאת כמחמאה, כי לפי הנתונים ה"יבשים" אני נחשבת "זקנה" בעיקר להריון ראשון. הצעתם לי להתייעץ עם מיילדת בית. איך מגיעים לאחת כזו? מעניין איך בעלי יגיב לרעיון שכזה...
עוד לא דיברתי איתו על זה. יש קורס הכנה ללידה שמיועד ליולדות בית או שהן עושות קורס רגיל עם דגש על לידה טבעית כמובן? שוב תודה וחג שמח
להכנס למאמרים ולקישורים בפורום. גם תמצאי רשימת מיילדות בית וגם קורסים שמתאימים יותר ללידת בית. יש בהחלט קורסי הכנה שמתאימים ללידות בית.יותר דגש על התמודדות טבעית עם צירי הלידה והרבה הכנה נפשית וריגשית(שלדעתי היא הכי חשובה).