שלום בנות (רק בנות יש כאן ?)

ליאן.

New member
שלום בנות (רק בנות יש כאן ?)

יש לי כמה שאלות ואני מקווה שתוכלו לעזור.. להנחית את כולן במכה או להביא אותן בהדרגה ? נו טוב.. נתחיל עם אחת קלילה.. קיבלתי היום מאמי איזה סט של צלליות בגוונים של זקנות (הסט האמצעי בתמונה הגרועה).. מה דעתכן ? אפשר לעשות עם זה משהו ?

Springy

New member
היי...נעלבתי...

אני אומנם סבתא ביחס לרובכן (בת 21) אבל דווקא הגוונים האהובים עלי הם משפחת החומים. צלליות צריכות להתאים לצבע העיניים והשיער, ולבגדים. מבחינתי החומים הם גוונים נייטרליים שמתאימים לפנים שלי לא משנה מה אני לובשת, ובצבעים אחרים אני משתמשת רק כשהם מתאימים לבגדים. תנסי לשחק עם הצלליות קצת. יכול להיות שזה פשוט לא זה (אני למשל לא יכולה ללכת עם צלליות כחולות לא משנה כמה זה *אמור* להתאים, וממש ניסיתי...). נסי שילובים שונים שלהן אחת על גבי השניה, למשל למרוח צללית חיוורת כבסיס ועליה גוון כהה יותר, וגוון כהה ממנו בפינות. זה ממש משנה את המראה שלהן בקופסה. עוד דבר שתוכלי לנסות זה "להחיות" קצת את הצללית ולתת לה מראה דרמטי יותר, ע"י הרטבת המברשת במים לפני המריחה. למרות זאת, אני מסירה מעצמי כל אחריות - צלליות מאיכות לא גבוהה יכולות לההרס אם מרטיבים אותן... בהצלחה!

ליאן.

New member
אני סבתא רבא (25) !

ויש חומים שאני אוהבת. חום אדמה עמוק אדמדם מדהים בעיניי (דו-משמעי), אבל גוון חום-אפרפר בהיר וגוון חום מוזהב... ? זה לא קצת איכסה ?? יש לזה אפילו ריח של זקנות. באמת! (תודה על המענה ועל שלל העצות)

Springy

New member
סבתאל´ה...

קצת קשה לראות את הגוונים מהתמונה. מה שאת רואה בעיניים זה בטח לא מה שאנחנו רואות על המסך. אני התייחסתי בעיקר לנושא החומים באופן כללי. אם זה לא זה - אז זה לא... של איזו חברה הצלליות?

ליאן.

New member
התמונה באיכות גרועה למדיי.

זו חברה בלגית לא מוכרת במיוחד - Creation Lamis

מזה צבעים של זקנות????

לזקנות יש צבעים מיוחדים שהן משתמשות בהן? אני לא מבינה..... יש לך שם כל כך הרבה גוונים, לזה את קוראת צבעים של זקנות? אז מזה צבעים של צעירות? רעות

max63

New member
זקנות שהן צעירות (ולהפך?)

רעות, הכוונה לצבעים שגורמים לעור זקן להראות צעיר ושזוף, וזה בד"כ גווני חום. הצעירות שמות (או יכולות להרשות לעצמן) צבעים עליזים (ירוק, סגול, כחול...) צבעים שיגרמו לאשה מבוגרת להראות משתטה. אני בטוח שכולכן תחליפו גוונים תוך 5 שנים ועוד 10 שנים תסתכלו על צעירות בגילכן ותגידו: כל כך שובבות. מאיפה יש להן אומץ להופיע כך בציבור.... ועכשיו...לכו לשים צבעי מלחמה ! ובאשר לגיל: זקנות = מעל 40. סיכמנו? בבקשה?????? אוי רעות.... כן רעות.... עוד רעות... ככככןןןןןןןןןןןןן.... עוד קצתתתתתתת......... אאאההההה......... כןןןןן... אהובתי....

חחחחח אוקי.... אבל בכל זאת...

אני חושבת שצבעי חום יפים גם לנערות.... וחוץ מזה תצחק או לא.. אבל אחות של סבתא של אמא שלי בת 70 ומשהו... והיא מתאפרת בגוונים של סגול, ורוד, כחול וכו´.. והיא נראת מצויין עם זה... היא בכלל נראת טוב לפי דעתי היא לא נראת כל כך זקנה.. והיא ממש מטופחת.. אז אין דבר כזה צבעים של זקנות וצבעים של נערות כי הכל יפה לכל אחת.. זה תלוי איך שמים את זה.. רעות

צבעים של זקנות?????????????

לא ידעתי שככה מחלקים את הגוונים. כל הצבעים מתאימים לכולם! כמה פעמים אפשר להגיד את זה????????????????????:)))))))))))))) הגוונים האלו יכולים לתת מראה טבעי ונהדר, השאלה אם יודעים להתאפר. אפשר עם כל דבר לעשות הכל. פשוט תנסי.

Y A E LY

New member
אני נפגעתי קשות

רק שלשום קניתי סט של חומים מ-ה-מ-ם!!!!!!! וספתות זקנות משתמשות בדרך כלל במה שאנחנו שמות בתור צבע בסיס התור כל הצללית!!!!! אם יש מה לעשות עם זה? ברור!!!!!!!!! נתחיל עם זה שאם ראיתי טוב מהתמונה אז יש לך שם אחלה גווני בסיס (הבהירים) שהם טובים בתור בסיסים להרבה מאוד גוונים. נמשיך עם גווני הביניים והאדמה לדעתי אם שמים אותם על הבסיס מממש מעט יוצא איפור קייצי קליל וכיפי- שלא תופס הרבה תשומת לב ככ שאפשר ללכת איתו לים ואחרי שהוא יורד מכל המי מלח שם לא יותר מדי שמים לב לזה! בגוון הכהה ביותר אני נוהגת להשתמש לנשפים ומסיבות בהם אני לבושה ככה מהודרת בהרבה יותר מכרגיל בפינות של העין ולשים החום אדמה או מכל אחד מגווני הביניים יותר מבדרך כלל בכדי לתת לו נוכחות! מה שיוצא מזה הוא מראה מהודר ולא ילדותי, מראה עם נוכחות (וולרוב גם מראה שמתאים לביגוד שלי). אם ממש אין מה לעשות עם זה- חלק מהצבעים מתאימים כפיגמנט להכהיה/ הבהרה של מייק אפ........

ליאן.

New member
נפגעת קשות? על מה ולמה ?

כבר כתבתי שאני אוהבת חומים. עם הגוונים האלה ספציפית יש לי בעייה. תודה על התשובה ועל שלל העצות..

אני קניתי סט של ג´ייד...

wild rose נראה לי, עם כמה גוונים של חומים. כשהייתי באיטליה אחות שלי איפרה אותי איתם פשוט מ-ה-מ-ם, הם גרמו לעיניים שלי להיראות מסתוריות ויפות..
אני אאפר את עצמי היום ואצלם לכן.. זה יכול להיות ממש שווה לפעמים.. אבל לא למסיבה או משו.. למסיבה יותר מתאים ורוד, סגול, כסף, וכו´..

MSHARONI

New member
אין צבעים של זקנות

כשמערבבים נכון הכל יכול לצאת יפה אם תשימי בסיס את הצבע הבהיר ביותר והיכן שהעפעף מתקפל (נקודת הקיפול ) לכל האורך תשימי חום קצת יותר כהה יתקבל מראה משגע ....... מ - צ ע י ר ה ......

למעלה