שלום בנות. שוב אני פה עם צבע על

שלום בנות. שוב אני פה עם צבע על

הראש... ניכנסתי להגיד שלום והרב זמן, כי אנחנו נוסעים לתורכיה בשש וחצי בבוקר לאחר החתונה, ואני לא בטוחה שיהיה לי זמן להכנס לפורום שוב לפני הנסיעה. מחר היום הגדול. אני יושבת פה עם צבע מסריחולי על הראש ומקווה לטוב. אני ממ ממש רוצה לישון, אבל לא מצליחה להרדם (כבר כל השבוע) ועוד יש לי לשטוף את הצבע, לארוז תיק למחר (לכל היום) ולארוז לתורכיה. אני ממש מתרגשת, ויש בי איזה שהוא אי שקט כזה, שרק מחכה להתפרץ אני מקווה שאני אעמוד ביום הזה מחר. אני יכולה לספר לכם בסוד שקניתי רגיעון של הדס, רק ליתר ביטחון, ואני אקח כדור אם אני לא ארדם עד אחת. הרגיעון לא מרדים, אלא רק מרגיע. אני חושבת שאם אני אהיה רגועה, אני גם ארדם. רציתי להגיד לכולן תודה רבה על כל התמיכה הנהדרת שלכן בחודשים האחרונים. היה ממש נהדר לחלוק עם כולן את החוויות, ההתרגשות, ההיסטריה הקלה והשמחות הקטנות. אני מאחלת לכל מי שאני אפספס את חתונתה המון המון מזל טוב, ואני מקווה שהיום המיוחד שלכן יהיה מדהים ומרגש, כמו שאני מקווה ששלי יהיה מחר. נשיקות לכולן, ותשמרו על עצמכן. אוהבת, יעל

galitm

New member
יעל - שיהיה לכם המון מזל טוב ../images/Emo24.gif

בהצלחה עם הצבע על הראש, שתצליחי להירדם ושיהיה לך כוח ליום הגדול , ובעיקר - שתהיו תמיד מאושרים ומאוהבים, בריאים ושמחים !! שתהיה לכם אחלה חתונה ואחלה חיים ביחד !! מזל טוב !!

אני מרשה חעצמי להצטרף

לברכות ולאיחולים ולברך אותך בברכה מקורית שככל הנראה תהייה ברכה שאני אשתמש בה עוד הרבה כאן בפורום ובירכתי לכם היא "שהחיים שלכם יהיו כמו אסאדו (ברביקיו ארגנטינאי) תמיד מסתובב וחם..." בהצלחה אייל...

Sharon_1

New member
אייל,

זו לא ברכה טובה. חברה שלי גרה בארגנטינה, ואני לא אגיד לך מה היא אמרה לי על אסאדו..

Sharon_1

New member
יעלי,

בהצלחה עם הצבע. תירגעי (עם או בלי הרגיעון), תישני טוב, תאכלי טוב מחר בבוקר, תרקדו עד כלות הנשימה, תבלו, תהנו בתורכיה. ותהיו מאושרים!!

אתי@

New member
היום היום הגדול ../images/Emo68.gif ../images/Emo45.gif

שיהיה המון בהצלחה
, המון מזל טוב
, בילוי נעים בתורכיה
ותחזרי מהר מהר עם סיפורים ותמונות שלך אתי@

למעלה