שלום בנות ../images/Emo140.gif
היום, לאחר הרבה זמן של תכנונים, סוף סוף יצאתי לי לקנות קצת בגדים. נסעתי לי לביל"ו סנטר ל"מתאים לי"-עודפים. (בשל היותי עם אמא ממש חסרת סבלנות, זו החנות היחידה שהייתי בה- אבל שעתיים!) נכנסתי לחנות, ו...הופס! ישר למחלקת הג´ינסים (מכורה, מה לעשות). החיסרון במחלקת עודפים הוא שאין להם את הג´ינסים הממש מהממים כמו שקניתי לפני חודש במתאים לי רגיל, שד"א , אני לא מפסיקה לקבל עליהם מחמאות
אבל מה שכן, הצלחתי למצוא 3 ג´ינסים פשוטים ונחמדים ליום-יום , רק שהם היו קצת גדולים עליי- אבל תמורת 10 שקלים - מתאים לי יסדרו הכל!
קצת הצרו לי את המכנסיים (הצרו??? לי???
) ו...כמו חדשים. אז כן, למרות שבחנות רגילה מסע הקניות היה נגמר תוך חצי שעה ופה זה לקח שעתיים... אבל איפה עוד אפשר למצוא 3 ג´ינסים יפים וסריג נעים-נעים לחורף ב... 300 ש"ח?! שווה את הזמן וההשקעה... מסקנה- במתאים לי רגיל, אני אמשיך לקנות את הג´ינסים המדליקים שעושקים אותי, אבל בשביל דברים קצת יותר פשוטים וזולים- שווה לקנות בעודפים! (אה! יצא לי חרוז!
מה אתם אומרים על קופירייטרית כמקצוע עתידי?
)
היום, לאחר הרבה זמן של תכנונים, סוף סוף יצאתי לי לקנות קצת בגדים. נסעתי לי לביל"ו סנטר ל"מתאים לי"-עודפים. (בשל היותי עם אמא ממש חסרת סבלנות, זו החנות היחידה שהייתי בה- אבל שעתיים!) נכנסתי לחנות, ו...הופס! ישר למחלקת הג´ינסים (מכורה, מה לעשות). החיסרון במחלקת עודפים הוא שאין להם את הג´ינסים הממש מהממים כמו שקניתי לפני חודש במתאים לי רגיל, שד"א , אני לא מפסיקה לקבל עליהם מחמאות