שלום בנות!!

נלי12

New member
שלום בנות!!

בגלל/בזכות כמה בנות פה שהעלו יצירות יפות שלהן עם החותמות (קונאד?) החלטתי שגם אני רוצה אז קניתי את כל הערכה של החותמות
ויש לי כמה שאלות: החותמת היא לשימוש רב פעמי? צריך לנקות אותה? ומה עם המראה, איך מנקים ובאיזה תדירות? מישהי פעם העלתה סרטון ממש יפה ביוטיוב שמדגים ואני אשמח אם מישהי תוכל להעלות אותו שוב.. המוכרת אמרה לי שחייב להשתמש בלק של לה צ'ט כי רק הוא מספיק שומני.. זה נכון או שהיא עבדה עליי כדי שאני אקנה?.. תודה מראש

angell4

New member
היי

אני גם קניתי את הערכה אבל לא ממש יצא לי להשתמש בה. מניסיון קטן שעשיתי עם החותמת אחרי שהשתמשתי בה כל הלק נדבק על הציפורן ולא נשאר עליה לכלוך. אולי כדאי בסוף השימוש להעביר עליה מגבון לח או צעט מסיר לק כדי שלא יהיה מלוכלך ודביק. בכל מקרה, ראיתי שמוכרים אותה בכמה שקלים בודדים באחת מהחנויות wow/ביוטיקר אז לא נורא אם היא תהרס לאחר כמה שימושים. לגבי המראה אני חושבת שאחרי השימוש כדאי להעביר עליה צמר גפן עם מסיר לק אבל שוב עדיין לא ניסיתי... תחכי להמלצות של המומחיות פה
לגבי הלק, אני ניסיתי להשתמש בלק שחור ולבן של ביוטיקר והוא היה ממש דליל! החותמת לא יצאה טוב בכלל. אני כרגע מחפשת את לק שיהיה מספיק סמיך בשביל החותמות. את הלה צ'ט לא ניסיתי אבל אני אשמח אם תעדכני אם הוא היה לך מספיק טוב לחותמות. אני יודעת שהוא נחשב ללק איכותי.

נופ ר

New member
זה עובד עם הרבה לקים

סליח לי אבל אכן לדעתי ניסתה למכור לך

lulilol2

New member
היי :)

אני קניתי את הערכה בWOW כמובן שהיא לשימוש רב פעמי וניתן לניקוי, את הגומי הורוד אני שוטפת במים ואת הדיסקיות עם אציטון/מסיר לק. חייבים לנקות את זה אחרי כל שימוש, אחרת לא תוכלי להשתמש בו שוב בגלל שהוא מלוכלך.. זה עובד עם הרבה סוגים של לקים, מה שכן את צריכה לק אטום שבדרך כלל מכסה בשכבה אחת ושלא יהיה שקוף אני למשל השתמשתי בלקים של ביוטיקר וג'ייד, ועם יש לך לק די ישן וסמיך זה יעבוד עוד יותר טוב.

נופ ר

New member
למען האמת...

קשה מאוד לנקות את זה אחרי מריחת לק ואחרי החתמה. והרי ממה זה מתלכלך? מלקים... אני לעולם לא מנקה לאחר שסיימתי כי מנקים עם אציטון וצמר גפן וזה עלול להרוס את הלק לפני השימוש אני מנקה עם אציטון... אין סיבה שלא אפשר יהיה להתמש שוב כי מלוכלך- מנקים

lulilol2

New member
מממ יש משהו במה שאת אומרת :)

ברור שאני לא אנקה עם צמר גפן ואציטון זה יהרוס את כל הלק
(כנראה שלא הסברתי את עצמי טוב.. חח) אז אני מנקה עם קיסם אוזניים טבול באציטון, הרי מה שמתלכלך זה בדיוק התבנית הקטנטנה של הקישוט הקטנטן שהשתמשתי בו אז קיסם אזניים מספיק מבחינתי
אבל לנקות לפני השימוש זו גם אפשרות

נופ ר

New member
כןןן זה סתם בזבוז זמן לדעתי

ככה אני חושבת לפחות- למה לשרוף עוד 3 שניות בניקוי הדיסקית והחותמת אם גם ככה זה יורד בשניה עם אציטון
נראה לי הגיוני לא יודעת חחח ולנקות עם קיסם אוזניים נשמע לי הזוי לגמרי חחחח

נלי12

New member
אחרי מחקר ביתי - מסקנות:

ניסיתי כמה לקים ג'ייד וסאלי הנסן עברו לחותמת אבל לא עברו מהחותמת לציפורן בכלל.. דווקא שיק והלהצ'ט עברו יפה.. הצבע קצת דהוי אבל אני מרוצה
עוד מסקנות שהגעתי אליהם - אם הלק לא ירד טוב מהפלטה לנקות עם מחט את השקע של הדוגמא, ממליצה לא לנקות את השאריות של הלק מהפלטה עם הפלסטיק המצורף לחותמת כי הוא מורח ולא מוריד עד הסוף, אלא עם מתכת כלשהי.. וזהו

נלי12

New member
הנה..

זה הכי טוב שהצלחתי להפיק מהמצלמת פלאפון..
זה אמור להיות ורד אל תתייחסו לשאריות לק מסביב מיהרתי להוריד מההתרגשות כדי לנסות את החותמת.. הלק כחול כהה כדי להדגיש את הלבן..

iefrat

New member
אהבתי

אני לא חובבת לקים כחולים אבל זה נראה...רומנטי קשה לעבוד עם זה?

נלי12

New member
אני גם לא משתמשת הרבה בלק הספציפי הזה

אבל רציתי לק כהה כדי שיראו את הדוגמא.. אגב במציאות זה הרבה יותר יפה.. לא רואים עד כמה הורד עדין ומדוייק.. בתמונה הוא נראה מרוח לדעתי לא קשה בכלל רק בסוף צריך לנקות קצת את החומרים..

iefrat

New member
אז אפשר סיכום: מאיזה חברה לקנות?

WOW או ביוטי קייר? איך לנקות? ומה מתלכלך האצבעות או הדיסקיות? זה נראה מקסים!!!

נלי12

New member
האמת, קניתי מדוכן עם שם לא ידוע כי לא ראיתי

דוגמאות יפות בWOW (לא בדקתי בביוטי קר), את החותמת ממש קל לנקות, אפילו עם האצבעות, אבל את הפלטה צריך לנקות טוב כי אם נשאר לק אז הדוגמא כבר לא שקועה אלא מלאה בלק (מקווה שיצאתי ברורה). בקיצור לדעתי הכי חשוב זה דוקא סוג הלק.. כי כמו שאמרתי לי אישית הג'ייד לא עבר בכלל לציפורן וגם לא סאלי הנסן. ותודה

lee68

New member
ממש יפה , אהבתי

גם לי יש ערכה כזאת שקניתי לפני די הרבה זמן וטרם השתמשתי - עשתי לי חשק - תודה
ושוב יצא ממש יפה

LOLI152

New member
חברה קנתה לי כזה במתנה

פשוט חזרה ביום ראשון אחד עם הפתעה- ערכה שכזו. בגלל שאוסף הלקים שלי מגיע למספר הנחמד 68 (גדל בקצב של אחד ליום בערך... אללי! הכסף,הכסף.) אז הלקים של אורלי לא עלו משהו.. אבל הלק של אנדריאה מילאנו (לבן) עבד מעולה... (אגב הלקים של אנדריאה מילאנו, הם שינו את הבקבוק, חבל.. אהבתי את הקודם..)

למעלה