שלום בנות

דפי26

New member
שלום בנות

הפנתי אותי אליכן בחורה מפורום נשואים טריים אחריי שהתלוננתי שצעירות ולא רזות לא יכולות למצוא בגדים בארץ.הכל או אוהל,או מגיע עד הברכיים (ואני לא נמוכה)או בדים עם הדפסים מחרידיםאו דגמים זקנים מידי.בקיצור כמעט חוץ מבג´מפ אני לא מצליחה למצוא בגדים.יש עצות?

DREAM111

New member
היי לך דפי וברוכה הבאה ../images/Emo20.gif

יש בטח שיש ויש הרבה. אז קודם כל את מוזמנת לדפדף בדפים אחורנית ואת תראי כמה וכמה המלצות ושמות של חנויות ורשתות מפי הבנות. אם את מוצאת בגאמפ אז יש המון חנויות נוספות שאת יכולה למצוא בהן בקלות ובטוחני שלאו דווקא אוהלים כמו שאת אומרת. כמו שכבר אמרתי במספר הודעות בקרוב אצרף רשימות של חנויות וכתובות שתוכלי ללכת לבקר ולבדוק וכמובן לעדכן.

מילה טובה ומילה רעה

על ג´אמפ...אני נכנסתי לי לתומי לג´אמפ אשר בתחנה המרכזית החדשה וראיתי ג´ינס שמצא חן בעיני. כמובן שמייד התחלתי לחפש את המידה הכי גדולה שם ומצאתי 5. סבבה חשבתי לעצמי והלכתי למדוד ו...הוא היה ממש גדול עליי!. עליי עם שלל שומניי הג´ינס נפל אם לא החזקתי אותו. זאת המילה הטובה על קו הג´ינסים ואופנת הקזואל הגדול של ג´אמפ (be +). ועכשיו למילה הרעה...אני יוצאת עם מכנס שנופל ממני כדי להראות לאמא שלי בהתלהבות את הממצא הלא ייאמן הזה והמוכרת הקרצייה מנתרת עליי בהתלהבות של "ואו כמה זה יפה לך..."...היא באמת רוצה בעיטה או שהיא עושה את עצמה?? לא חשוב. הוא גם לא היה יקר בכלל כי היה סוף עונה והוא לה פחות מ-100 שקל אבל נשארו רק מידות 3-5 שהיו לי גדולות. באסה. אבל עם צד משמח. ויפוטרו המוכרות הרזות מהחנויות למידות גדולות לאלתר...אני לא צריכה שאף שחיפית תספר לי מה יכול להחמיא לי...

למעלה