שלום בנות

שבע77

New member
שלום בנות

לא הייתי פה הרבה זמן וגם עכשיו אין לי שניה זמן להסתבל על כל ההודעות שהפסדתי (אני יודעת שהפסדתי..) האם סיפרתי לכם שהפכתי להיות הספרנית של היישוב שלי? (בנוסף לעבודה ב 013 ברק!) בכל אופן בקרוב מאוד יהיה שבוע הספר ואני קודחת במרץ לקראתו. עושה הפעלות וכו'. אולי פעם אני אספר לכם בפירוט... כרגע אני עובדת על פרוייקט מסויים (כתיבת ספר של כל הילדים ביישוב) ואין לי זמן לנשום! חוצמזה בשבועיים האחרונים היו לי 2 חתונות, ברית של אחיין ובר מצווה של אחיין אחר - כך ש... אני לא עובדת עליכם - פשוט אין לי זמממן!! וגם... שכחתי לציין את הדבר הכי חשוב- אתמול היה לנו ביישוב "ערב נשים" (שאני ארגנתי) ואתם יודעות מה היה בערב הזה ????? ס-ד-נ-ת ש-ו-ק-ל-ד!!! כן, כן - זה אמיתי... אני מכירה את האישה שמעבירה את זה דרך חברה שלי אז הזמנתי אותה ליישוב - והיה פ-י-צ-ו-ץ!!!! זהו! כל הכבוד על הסבלנות של מי שקראה את ההודעה הזו!. ולגבי תגובות קודמות שהגבתן לי: כתבתי בכוונה איריתאולא זו הייתה אמורה להיות שנינה. אני יודעת שהשם שלה זה זאביאולא (ואני גם יודעת את הסיבה לשם הזה. עדיין אוהבת אתכן מאוד - שבע

ל3

New member
שבע יקרה

ואווווווווו, הייתי צריכה לקחת אוויר כשקראתי את ההודעה שלך. נשמע שאת באמת עסוקה מעל הראש וזה נפלא אך אנא היזהרי לא להגזים טוב? שמרי על עצמך. ערב שוקולד ולא קראת לי????????.
הכיצד מדוע לומה? ואולי זה דווקא טוב כי הייתי מחסלת לך שם הכל עוד לפני שהערב מתחיל. ועכשו ברצינות, אני גאה בך שבע על כל היוזמה והכריזמה- you are the best! שירי

קאריני21

New member
ערב שוקולד למה לא ../images/Emo3.gif

שוקולד טעים אבל משמין גרררר.....
מה שלומכן? שבע עסוקה <טוב מאוד, משכיח דאגות,צרות ומחשבות> גם אנוכי התחלתי לעבוד בקניון ארנה. אתמול חברה שלי, קרן, התחתנה. החתונה הייתה מ-ק-ס-י-מ-ה!!
וגם קאריני שלכם התהדרה לשם שינוי עם שמלה <שתראו מתישהו> ותסרוקת...<שופופו>. שיהיה לכן אחלה המשך סוף שבוע אני בשישי חוגגת יום הולדת לחברה. הולך להיות כייף. <למרות הדלקת גרון שתקפה אותי לפני 3 ימים ואני עכשיו מטופלת באנטיביוטיקה למשך 10 ימים א-ו-ף>
קארין.

3VIVI

New member
../images/Emo68.gifאת ניראת אחלה. קאריני.

שיהיה בשמחות גם אצלך בהצלחה בעבודה החדשה וזהירות על הבריאות\ ההה שלך ויוי

קאריני21

New member
תודה../images/Emo24.gif

נחמד להיות יפה ליום
היום עובדת. בעע. עד הערב. ומחר שוב בבוקר. ובלילה מסיבה. והאם אני אעמוד על הרגליים? יאלללה חיים פעם אחת. לנצל אותם עד הסוף!!
לולולולולולולולולו

ritarita

New member
במה את עובדת היום?

כי אני הרי זאת שקופצת מדי פעם.. ובפעם האחרונה עזבת עבודה במקום דחוק (אפילו הראית צילום של המקלט)

ritarita

New member
אה..עכשיו אני יודעת איפה את עובדת..

חחחח סתם מה את עושה שם? (הסקרנות הורגת אותי) ואני גם אנדב קצת מידע.. אני עדיין לא עובדת אבל התחלתי קורס בהנהח ומקווה שזה יתחיל אצלי משהו..בינתיים הלימודים עושים לי טוב..לקום בבוקר..ללכת לאנשהו..להרגיש שהמח עובד טוב..ואפילו יותר מהממוצע..

קאריני21

New member
קניון ארנה

אני עובדת בתור קופאית באטרקציות של הילדים. נורא נחמד לי. האווירה צעירה ותוססת. התנאים ממש טובים. נוחים. אני מרוצה. אני סוף סוף מרוצה. ובקשר אלייך מאמי בהצלחה. זה טוב לקום בבוקר <וואי, תראו מה אמרתי>
לעשות משהו מאשר להשאר בבית ולהיות כמו איזה סבתא בת 90 שלא זזה מטר מהבית. חג שמח לכולם! קארין

למעלה