שלום בנות
אני שואלת בשביל חברה שלי שיש לה שני ילדים כתוצאה מטיפולים. כרגע מתכננת לעבוד על השלישי. היא בכללית מושלם........ האם יש השתתפות בטיפולים? כמה? משהי יודעת? תודה מראש ושיהיה לכולנו בהצלחה דנה
שלום בנות
אני שואלת בשביל חברה שלי שיש לה שני ילדים כתוצאה מטיפולים. כרגע מתכננת לעבוד על השלישי. היא בכללית מושלם........ האם יש השתתפות בטיפולים? כמה? משהי יודעת? תודה מראש ושיהיה לכולנו בהצלחה דנה
שלום בנות
דנה הי
גם אני חברת כללית מושלם. ולצערי הרב אין בפי בשורות טובות. חברתך תצטרך לשלם הון עתק כל טיפול. ההשתתפות של כללית מושלם היא מוגבלת ביותר. תרופות: מלפני שבועיים יש תקנה חדשה האומרת שאת התרופות היא תצטרך לקנות בבית מרקחת פרטי. סכום התרופות עשוי להגיע למעל 5,000 ש"ח (אם משתמשים בתרופות החדשות צטרוטייד, גונל F) טיפול IVF : שלב א´ וב´ כ8,300 ש"ח ואם היא נזקקת למיקומניפולציה עליה להוסיף עוד כ4,000 ש"ח לטיפול מכל הסכום הנ"ל היא תזוכה בכללית ב5,700 ש"ח (הסכום עלה לאחרונה וזהו הסכום המעודכן כפי שביררתי השבוע) היא תקבל את הזיכוי רק עבור שישה טיפולים בלבד. אם היא היתה חברה במכבי עם ביטוח מגן זהב מצבה היא משופר למדי. אם היא מתכוננת לטפל מיד היא לא תוכל לטפל מאחר והתנאים שם מצריכים שנתיים תקופת אכשרה. אני מקוה שתצליח מיד בפעם הראשונה מלי.