שלום בנות!

שלום בנות!

בזמנו הייתי פעילה בקומונה ועכשיו לרוב הייתי סמויה. יש לי כמה שאלות אשמח אם תעזרו לי!

../images/Emo13.gif../images/Emo35.gif ניסיתי לסרוג נעליים לתינוק

וזה מה שיצא.כאן זה עדיין ללא חוט.

סרגתי לפי ההוראות שמצאתי

בקומונה,וזה פשוט לא נראה כמו נעל. אז אני מצרפת את ההוראות,אולי עשיתי טעות? סורגת שרשרת עיניים של 20 עיניים. סורגת את כולה מצד אחד וכאשר מגיעה לקצה נכנסת בקצה 3 פעמים. מסובבת את הסריגה ועכשיו סורגת מהצד השני של השרשרת ושוב כאשר מגיעה לקצה מכניסה 3 עיניים באותה עין. בשורה החוזרת כל פעם שאת מגיעה לקצה את מכפילה את העיניים ככה במשך 3 שורות. לאחר מכן ממשיכה לסרוג עמודים עוד 3 שורות בלי הוספת עיניים יותר בקצוות. ואז יכולה להחליף צבע בשביל האמצע של הנעל שאותו אני סורגת על 10 שורות של חצאי עמודים וחוזרת לצבע הבסיס וממשיכה לסרוג את הרגל כאשר שורה 1 היא חצאי עמודים ומעליה שורת עמודים כאשר בין כל 2 עמודים מדלגת על עין אחת (שורת השרוך). מעל זה ממשיכה בחצאי עמודים עד איזה גובה שרוצים. אני סורגת אחרי שורת השרוך כ-6 ס"מ. וגם תמונה עם השרוך

התמונה שלך מאד כהה וקשה לראות

איפה הטעות כדי לתקן אותך. אולי תנסי לשים תמונה יותר בהירה ואוכל לעזור לך. דרך אגב ההוראות אני חושבת שהן שלי.

לא הצלחתי לצלם יותר טוב,אבל בגדול

זה פשוט לא נראה כמו שנעל צריכה להראות.ז"א אין הבדל בין קדימה לאחורה. יכול להיות שככה זה צריך להיות?פשוט היו הוראות ללא תמונה אז הנחתי שאיפשהו עשיתי טעות. יש לך אולי תמונה של נעליים כאלו?

אני חושבת שהבנת את הטעות שלך

אחרי שאת סורגת את הסוליה ומתרוממת עוד 3 שעות בגובה ללא תוספת עיניים את עוברת לסרוג רק את האמצע כלומר חותכת את החוט. מעלה בנפרד קטע של 15 עיני שרשרת וסורגת 10-12 שורות באיזה דוגמא שאת רוצה ועכשיו מחברת את הקטע הזה באחד העיקולים מסביב. את התפר תעשי מודגש ממש. כלומר צריך לחבר בחצאי עמודים בולטים כלפי חוץ. ושוב כאשר את מסיימת לתפור והתפירה נעשית כמובן בצבע של הסוליה רק אז את ממשיכה לסרוג את הרגל. עכשיו את סורגת את ההיקף של הרגל בלבד לאיזה גובה שאת רוצה. אני עושה משהו כמו 15 ס"מ שיהיה גם מה לקפל וזה יוצא ממש יפה. וגם עושה שורת חורים לשרוך באיזה שהוא מקום. מקווה שיותר ברור לך עכשיו.

../images/Emo13.gif../images/Emo35.gif מצאתי בארון צמר שקניתי

לפני כמה שנים.האמת אין לי ממנו הרבה ואין לי שום רעיון מה לסרוג ממנו. הוא די עבה וכשסורגים דוגמה פשוטה (שמאל ימין) יוצא ממש קשה אז אולי תתנו לי רעיונות מה

WashedInBlack

New member
הקשיות תלויה בגודל המסרגה

כך שאם תסרגי במסרגות גדולות יותר, זה אמור לצאת יותר מרווח, פחות צפוף וקשה ויותר רך.

../images/Emo13.gif../images/Emo35.gif שאלה אחרונה

אני רוצה לסרוג את הסריג שבתמונה,אולי מישהי כאן יכולה לעזור לי לפענח את הדוגמה. ועוד משהו:איזה חוט אני צריכה לקנות?(הכוונה עובי,איכות...)

הדוגמא מאד קלה אבל בלי התרשים

קשה לי לעזור לך. לעניין החוטים את צריכה חוט אקרילן דק כזה שעושים ממנו כיפות או מפיות/מפות של הקרושה. זה עדיין לא חוט של קרושה רק שהוא דק.

למעלה