שלום בנות

Iris Carmon

New member
שלום בנות

אני רוצה לבנות אתר על על בנים חתיכים ואני צריכה עוד שמות של אנשים מפורסמים שאתן חושבות שהם חתיכים

פלוק!

New member
וכמובן....

דיוויד בוריאנז (אנג´ל מבאפי/אנג´ל). ו... ג´יימס סאמרס (ספייק - הערפד הסקסי מבאפי :)).

מסכימה... אריק בריידי נראה טוב ו...

ג´יי סי שאסז מאן סינק (הוא פשוט יפה!!) ומאט דיימונד (ריצ´ארד גיר נראה לא רע) זה שמשחק את קווין מ"חופשיות על הבר" נראה פיצוץ! אין לי שמץ איך קוראים לו

בת14

New member
היי

היי, אני חדשה פה ויש לי רק דבר אחד להגיד... דיוויד בקאהם! איך לא חשבתן על החתיך הזה? ודרך אגב אריק מימי חיינו חתיך עולמי!

פלוק!

New member
:)...

ג´יימס דין!! מת´יו מקהוני (שיחק את הרב החובל הראשי ביו 571). ואלייזה ווד (ישחק את פרודו בשר הטבעות).

dominogrose

New member
אני הייתי אומרת . . . .

שדייויד דוכובני (מתיקים באפלה) הוא אחלה של סמן מין... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח - צ נ ז ו ר ה - חוץ מזה, שאני אישית... הייתי בוחרת את אסי כהן (מדומינו) שהוא בנאדם פשוט חתיך!!!
***סיון***

Sugar_Lips

New member
אז ככה..

בראד פיט קרייג דיויד ג´ייסון (היה בלהקת פייב) סקוט רובינסון (היה בלהקת פייב) סמי הורי פול ווקר פרדי פרינז ג´וניור בעצם יש מלא חתיכים..אבל למי יש את הכוח לזכור את כולם עכשיו
טלי

No Doubt

New member
שמעו!!!

אין ספק בכלל שאיי ג´יי מקלין מבקסטריט בויז, ולמה??? כי כל השאר שם סיסים בחורות (חחחח...) והוא כבר עםקעקועים עגילים, ויש לו גוף!!!! איי ג´יי בוא איתי לשלג!!!!!!!!!

אוקיי...

מכיוון שאף אחת לא הזכירה אותו עד עכשיו אני מחוייבת להעשות זאת כדי שאיריס לא תתפוצץ מזעם.. הית´ לדג´ר.. נ.ב. אני מאי, חדשה.. לפרטים נא לבדוק בכרטיס האישי.. היי לכל מי שאני מכירה מפה וזהו.. מאי.
*סוף סוף אני יכולה להשתמש בפרה בתקווה שהיא לא שייכת גם פה לאף אחת..*

Iris Carmon

New member
תודה מאי!!!!!!!!!

וחשוב-העבירו את החג תנועה ל8 בדצמבר תבדקי אם את יכולה לבוא
איריס

למעלה