שלום בנות

שלום בנות

אני סוף סוף בהריון אחרי IVF בשבוע 4 וקצת לפני US דופק לצערי יש לי היסטוריה של הריונות שמסתיימים בין השבועות 20-24 ואף אחד לא יודע למה למרות שאני בשמירה בבית חולים אם היו תופרים לי את צוואר הרחם רוב הסיכויים שלא הייתי בחיים כי מפתחת צירי לחץ ללא סימנים מוקדמים ויולדת אני אשמח לקבל המלצה על רופא מעולה לתקופת ההריון שהפעם אני לא מוכנה שייגמר מוקדם מדי עדיפות לרופא מכבי מהמרכז

אין לי המלצה

אבל מאחלת לך בהצלחה! מה בדקו בעבר
בדקו את ההתאמה בינך לבין בין זוגך
אולי שווה להתייעץ עם פרופ' כארפ בתל השומר.

סאלי33

New member
ניסית להתייעץ עם שיף?

רופא פרטי אבל נחשב מעולה להריון בסכון גבוה. שמעתי גם על ד"ר דוליצקי שמקבל דרך מכבי אבל ממש לא מכיאה אישית.

loligos

New member
מצטרפת להמלצה על פרופ' כרפ

היחידי שאמר שהתפר לא פותר את כל הבעיות..ויכול להיות שהתפר המקובל בארץ (מק-דונלד) לא יתאים לי בעתיד...והמליץ שנעשה תפר אחר (שחשבתי שלא עושים בארץ...אבל קראתי שההצלחה שלו אצל נשים עם בעיות כמו שלי גבוהה מאוד). במקרה הייתי אצלו ביעוץ היום, הוא היחידי שלא אמר לי אין בעיה תכנסי להריון ונעשה תפר בזמן וזה יציל את המצב. הוא דרש עוד הרבה בדיקות (לא קרישות כי את זה בדקתי וזאת ממש לא הבעיה) ואחרי הבדיקות שוב נפגש ונראה מה הלאה. כמובן שהוא המליץ לא להכנס להריון עד אחרי הברורים (נראה לי שזה הזמן הארוך ביותר שלא הייתי בהריון בשנתיים האחרונות...). דש"ח לאלו מכם שמכירות אותי. אמא של פלפלון את מדהימה. במקרה התגלה לי הפורום הזה...כל הכבוד לך! אוהבת לולי

../images/Emo124.gif לוליייייייייייייייייייי

שמחה מאוד לראות אותך כאן ועוד יותר שמחה לקרוא על כך שאת מתקדמת בנושא הבירורים. כמה זמן יקחו הבדיקות? מחזיקה לך אצבעות.

שילתוש 3

New member
פרופ` שיף

גם לי יש הסטוריה של לידה מוקדמת בשבוע 23+ ואנחנו התיעצנו עם הרב פירר בהריון הבא והוא המליץ לנו על שיף ואכן הלכנו אליו כמובן באופן פרטי,אצלי הוא דוקא היה בעד לתפור בזמן שכל הרופאים התלבטו,וב"ה יש תוצאות טובות.

טוש10

New member
מה הכוונה מפתחת צירי לחץ ללא סימנים

כפי שכבר ציינתי, גם אני עברתי לידה מוקדמת בשבוע 23. עכשיו רוצים לבצע תפר ואני חוששת שגם לי היו צירים ולא הרגשתי האם זה ייתכן כזה דבר - הרופאים אמרו לי שלא.

טוש10- אני לא מרגישה את הצירים

וגם לא רואים אותם במוניטור. גם לי המליצו על תפר ובדיוק מאותה סיבה שלך אני מפחדת שיהיו לי צירים אני לא ארגיש ובגלל התפר יקרע לי צוואר הרחם

טוש10

New member
סמויה שאלה-

יודעים לפחות מימה מתפתחים צירים? לפעמים זה כתוצאה מזיהום או במקרה של ריבוי עוברים. אני חושבת שבאמת כדאי ללכת להתייעץ עם פרופ' שיף אני חושבת שגם אני יעשה זאת ( הוא היה הראש מחלקה של מחקת גניקולוגיה שאני עברתי את הלידה המוקדמת- לפני כ- 3 חודשים). אולי צריך גם לשאול אותו לגבי שמירת הריון מוחלטת מהיום הראשון בשכיבה ואז ללא תפר ועם בקרה צמודה ????

למעלה