שלום בנות

HCG501

New member
שלום בנות

זהו ביקור ראשון שלי בפורום ולא ברור לי אם הגעתי לכתובת מתאימה אני בשבוע 25 וסובלת מזה מס' שבועות מריבוי יחסי של מי שפיר .ע"פ אולטרסאונד היום עושה רושם שהמצב רק מתדרדר גרגע מופנית ליעוץ גנטי ולאקו לב .נמצאת עם המון חששות,אי ודאות ואפילו פסימיות לאחר שקראתי במס' אתרים על ריבוי מי שפיר וקבלתי כל מיני תמונות מאוד אפורות לגבי הסכונים והגורמים האפשריים לתופעה מאחר וקיים סיכון ללידה מוקדמת במצבי- נראה לי נכון להכנס לפורום הזה(מוזר שהרופא המטפל לא דיבר כלל על שירת הריון אך קראתי במס' מקומות על סיכון זה) בכל מקרה אודה מאוד לכל מי שמנוסה או שמעה על נשים במצב זה- על כל יעוץ/ תמיכה /הכוונה יש לציין כי בצעתי העמסת סוכר ושתי סקירות מורחבות ופרט למי שפיר -הכל היה תקין. מאחלת לכולכן המשך הריון קל ,משעמם ומוצלח

אולי נתחיל מהחדשות הטובות?

והחדשות הטובות הן שב-50%!! מהמקרים שיש ריבוי מי שפיר, פשוט אין לזה שום סיבה פתולוגית. זה המצב וזהו (שלא כמו במקרה של מיעוט מי שפיר, שאז במאה אחוז מהמקרים it means trouble). אז זה אומר שיש גם חצי כוס מלאה שאפשר להסתכל עליה, נכון? שנית, אחרי שתעשי את הבדיקות והיעוץ הגנטי המצב יהיה ברור יותר. אני מקווה עבורך בכל לבי שבקרוב תבואי ותעדכני אותנו שהכל בסדר.
עתליה

טאניוש

New member
לי היה ריבוי מי שפיר מסיבה לא ידועה

אחרי הלידה הצקתי כל שניה לאחיות עם שאלות פיפי, ורק אחרי שקיבלתי תשובה חיובית והבנתי שאין בעיות אינסטלציה התחלתי לנשום. פחדתי מאד מבעיה נירולוגית (היה קלאב פוט- בעצם יש- וריבוי מי שפיר לא הוסיף לשקט הנפשי שלי). הרופאים די ניפנפו אותי, אף רופא לא התרגש במיוחד מהג'אקוזי שלי.

יש נשים שיש להן נטיה לריבוי

והכל אצלן תקין. למעשה, זה המצב ברוב מוחלט של המקרים, אז אם בדקת הכל ואת במעקב ולא נמצאה סיבה ניתן להיות שקטים למדי.

למעלה