שלום בני ושיהיה ממש בהצלחה

פנינה101

New member
שלום בני ושיהיה ממש בהצלחה

שמי פנינה, הורי באו שניהם מבודפשט. למזלם אמא התחבאה הייתה צעירה אז ואבא היה באיזה פלוגה במחנות עבודה. הוא לא מספר הרבה. אבל יותר ממנה. היינו בבודפשט לפני שנתיים, ראינו את הבית העלוב, שהגויים נכסו לעצמם. ראינו את הגינה שבה ערמו גופות, וראינו עוד כמה דברים. אני דור שני. יש סימפטומים. אני לא תמיד יודעת אם הסימפטומים קשורים במישרים לשואה או לקושי של החיים, או לאופי שלהם. הפסימיות, החיבור של אמא רק לאחות שלי, שנובע מהבעיות שלה עם אמא שלה. מה המקום של השואה בחייהם? הם הדחיקו את הכל. אבל אני קראתי וקוראת בלתי נלאית של כל התקופה. הרבה עדויות, וכל דבר שקשור מאד מעניין אותי. אולי בגלל שהם לא הכבירו מילים אני מחפשת את המילים בספרים של אחרים. הייתי שמחה לדעת מה אנחנו אמורים לעשות בפורום. בכל אופן שיהיה בהצלחה. פנינה

פנינה ברוכה הבאה לפורום

הדגש בפורום זה תיעוד והנצחת השואה בדרך כלל יש מוזיאונים, אבל כאן החומר יגיע ישירות מהניצולים, דור שני ושלישי. סיפורים ותמונות שלא הגיעו למוזיאונים ולא נחקרו ע"י חוקרי שואה. כאן יהיה אפשר לשמור תמונות משפחתיות מלפני השואה. כאן נוכל להציג (אם יש) תמונות של הקהילה או הבית מלפני השואה, ותמונה איך נראה היום. נאסוף עדויות, נציג סיפורי משפחתנו. אנו נעסוק באיסוף החומר, נבנה אנציקלופדיה וירטואלית של השואה שרוב החומר מגיע מאיתנו. כאן ישנם גלריות, מאמרים, קישורים שונים. מקווה לראותך כאן בפורום

matanpt

New member
פנינה יקרה../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

רק עכשיו זהיתי אותך. כל טוב לך!

פנינה101

New member
היי מתנפי יקרה שלי טוב לפגוש אותך

שבת שלום לך. פנינה

א ת י 10

New member
בקשר להיותך בת הדור השני -

שלום לך פנינה, מתוכן הודעתך - אני מסיקה שאת יותר מתכוונת לתמיכה. מומלץ להכנס לפורום "שואה-דור שני ושלישי". שם זאת קבוצת תמיכה לבני הדור השני והשלישי.

למעלה