שלום בננים ובננות :)

שלום בננים ובננות :)

ממצב חברה? יוווו....חזרתי ממשמרת מזה מעייפת,הגעתי לשם ב6(מדא) ובעיקרון היינו צריכים לעשות בדיקת אמבולנס,פיייי.... ואיך שנכנסו לעות בדיקה,הזעיקו אותנו...חחח...איזה סרטים, בלי מכשיר קשר,בלי חמצן ספר..... קיצר מ6 וחצי בבוקר רק ב1 וחצי ירדתי מהאמבולנס!!!!!!!!!!!!!!! פייייייייייי............. היה לנו איזה אחד,גרוזיני שמן(אין לי שום דבר נגד גרוזינים!נשבעת
) שמן,ושעיר!!!!!!!יוווווו...יכלו לעשות לו צמות....בעעעע!!!!!!! אחרי הסיפור הקצרצר שלי...מה שלומכם היום????? איך עבר היום?מה עשיתם? אני נוסעת לשופניג עוד מעט,אז יום נעים בנתיים :) love u all!!!!

../images/Emo24.gifממצב י'עסוקה../images/Emo35.gif

אני לא עשיתי כלום חוץ מלהיות במחשב.. ולסדר את שני הפורומים שאני מנהל

שאלתם מה עשיתי היום?????../images/Emo26.gif

אז ככה: בבוקר נסעתי לסבתא דלי, ואז יצאנו לשוק בצלאל, וכמובן שהזדעזתי מהבגדים, אין פלא שהם כל כך זולים, הם פשוט לא יפים!!! אבל קניתי גלוס חמוווווד ביותר, משם הסתובבנו ברחוב דיזינגוף ואז הלכנו לקסטרו החדש, הסתקלנו על בגדים וזההה....ואני לא קניתי שום בגד כי אמרתי לכם שאני רוצה לקנות כמה שיותר בארצות הברית!!! אבל הרשתי לסבתא שלי לקנות לי עגילים, והם פשוט מדהימים, ישבנו אחר כך בבית קפה ואני הזמנתי סלט והוא היה פשוט דוחחחחחה אבל לא משנה, התגברתי....משם נסענו לסינמה סיטי וראינו את הסרט "בורות" ואני חייבת לציין שהסרט הזה מומלץ בחום, סרט מדהים!!!, אחר כך חזרנו לבית של סבא וסבתא שלי, (הסתובבתי רק עם סבתא, והיא ממש מדליקה!) אכלתי משהו, הסתקלתי האלבומי תמונות ישנים של אבא שלי ואחיות שלו וזה...., ואז אמא שלי באה לאסוף אותי, ונסענו עם חברים לים, היינו שם על החוף, היו מסיבות והרבה מוזיקה, והמוון בתי קפה נחמדים, התלבשנו על איזה אחד נחמד ואני אכלתי ממש אוכל טעיייים, סטייק ברוטב חמוץ מתוק, או שלא, אבל משהו טעיייים, סלט ברוטב ויניגרט, וצ'יפס ממש טעייים!!! ומשם הלכתי למסיבת יומלדת של חברה שלי! וחזרתי לפני כמה זמן! זה הכל!

העיקר שנהנת...ומתי את טסה?א...ו...

תתחדשי...והבגדים שם באמת לא יפים.... יש לך משהו לחדש לגבי קסטרו?

../images/Emo10.gif למה? איפה תיהיה??

אז אני מצווה עליך לאחל לי עכשיו!!!!!!!!!!!!!!!!!!

../images/Emo32.gif

אמא שלי קנתה לי היום מפוקס מן 2 חולצות ו-2 בוקסרים החולצות מאגניבות והבוקסרים עוד יותר

למעלה