שלום, בעיה בהתקנה

שלום, בעיה בהתקנה

הבעיה שלי שאני לא מצליח להתקין לינוקס אובונטו, פעם התקנתי ואחר כך ביטלתי התקנה אבל כנראה שלא עשיתי את זה נכון, כרגע אני לא מצליח להתקין אותו.
אני מוריד אותו, ואז מנסה להתקין, ממלא את הטופס של גודל הזיכרון וכאלה, ואז הוא שואל "TO REBOOT" אז אני מאשר, ואז כשהמחשב מתחיל לעבוד הוא מראה לי 3 אפשרויות, 1 של ווינדווס ו2 של לינוקס (אם אני לוחץ על הלינוקס אז הוא חוזר חזרה ואומר שמשהו לא עובד פה), אז אני גם לא מצליח להעיף את האייקונים האלה משם, וגם לא מצליח להתקין לינוקס, אשמח מאוד לעזרה.

אני רוצה לינוקס כי אני רוצה להבין יותר טוב מה הולך עם המחשב שלי כי מאוד מעניין אותי לשחק עם זה.

אני לא יודע,

אני מחפש את המקום שיתן לי לשחק יותר, ושיהיה לי יותר קל למצוא עזרה לכשאצטרך אותה, בין אם זה מדריכים ולבין אם זה מתכנתים בשכר לבין אם זה פלגנים תוכנות או טימים וכל מה שבאמצע, האם ב-Fedora יהיה יותר?

aviMalool

New member
יותר שאלות מאשר עזרה.

1. אילו אפשרויות, מבין השתים של לינוקס, הוא נותן? מה בדיוק הוא כותב על האפשרויות האלו? האם אין שם rescue, או single? אם יש היה כדאי לנסות לעלות עם זה. לא הבנתי אילו איקונים אינך מצליח להעיף. האם איקונים בווינדו? מה בדיוק הורדת כדי לנסות להתקין? מה הלינק? האם ניסית לקרוא מדריך להתקנה לפני שהתקנת? איזה מדריך?
2. האם יש לך נסיון בלינוקס או ביוניקס?
3. לא מכיר את ההתקנה. היה עדיף שמישהו שמכיר יענה. יש לי הרגשה שהוא התקין, או נסה להתקין, grub. וצריך לבדוק מה קרה. וכנראה שגם ההתקנה והביטול שעשית לא ממש עוזרים.
4. האם אתה יכול לצרף צילומי מסך, אולי בעזרת המצלמה של הטלפון הניד?

שאלות מועילות, תודה

1. יש שלוש אפשרויות, ווינדוס, אובונטו ואובונטו, לא מכיר "rescue", או "single" איפה זה נמצא? אני לא מצליח למחוק את שלושת האפשרויות, או לפחות 2 מהן, כי אם יש רק אחד אז זה לא מוצג. כשהורדתי, כתבתי לינוקס ובחרתי ב64 ביט, אני לא זוכר את הלינק, זה דרך האתר של אובונטו, פעם קראתי מדריך אבל בפעם האחרונה לא, אחרי השאלות שלך אני נזכרת שראיתי המלצה פעם שלא להתעסק ב64 ביט, אבל לא יודע האם זה רלוונטי, ושכחתי את זה בפעם האחרונה שניסיתי להתקין.
2. אין לי ניסיון בלינוק או יוניקס, שיחקתי בזה קצת, אבל לא לעומק, היה לי את זה, כתבתי כמה פקודות סידרתי לעצמי פעם את הWIFI, עשיתי עידכונים לפי פקודות ממדריכים למיניהם, ומתי שהוא עשיתי UNINSTALL כי היה לי איזה בעיה עם הדפדפן ולא הצלחתי לסדר בעצמי וויתרתי על זה, וחבל.
3. כן, באמת משהו עשיתי לא נכון.
4. צירפתי, ומקווה שזה עובד ורואים את התמונות.

קובץ שהחסרתי בשל ברותי במערכת

יש שם את התמונה האחרונה, והינה הקודמת

kitt

New member
אם המחשב שלך הגיע במקור עם חלונות 8 או 8.1

אז רוב הסיכויים שמופעל בBIOS שלו ה Secure boot וצריך לבטל אותו לפני שתוכל להתקין משהו שונה מחלונות 8 לדורותיה.

למעלה