שלום בעיה מאוד ריצינית-תקראו(= כמה שאלות >

שלום בעיה מאוד ריצינית-תקראו(= כמה שאלות >

אני בכיתה ח'. ויש דבר שמאוד מפריע לי יש ילדה שהיא שנה מתחתי (ז') היא גבוהה ומאוד צרה ורזה. בנוסף לזה היא בלונדית ופעם איזה מישהו אמר לה שהיא דומה קצת לבר רפאלי.. אני דיי קנאית באופי שלי וזה ממש מכניס אותי לדכאונות. אני לא ממש נמוכה (קצת פחות ממנה) ואני גם רזה אבל לא הכי - כמוהה. זה לא אופר !! באלי גם גוף כזה יפה להיות רזה, צרה וארוכה .. מה אפשר לעשות כדי להיות יותר גבוה חוץ משטויות כאלה ששמים בנעליים.. במה זה תלוי. ?.. או יש איזה אפשרות להיות יותר צרה? בקיצור אני לא ממש מרגישה טוב עם עצמי למרות שאומרים לי שאני יפה ויש לי המון צדדים חיוביים והכל.. כל הקטע הזה שאני קנאית מכניס אותי לדיכאונות ולרוב אין לי מצב רוח בגלל זה. כשאני רואה ילדה יותר גבוהה ורזה או שיותר יפה ממני / מוכשרת אני ישר מתחילה לקנא אפילו שאני יודעת שאני לא כזאת מכוערת או משהו כזה. אני יודעת שזה קורה לכל אחד אבל אני לוקחת את זה ממש ברצינות? מה לעשות? איך אפשר להרגיש טוב יותר עם עצמי? ]: בבקשה תעזרו ליייי בדחיפות! תודה..

פתרון

את אמרת שאת רק קצת נמוכה ממנה אז מה הבעיה? וגם אל תתיחסי לכל המחמאות שאומרים לך תתרכזי בעצמך ולא בה וזה טבעי שבגיל הזה את תרגישי רגשי קינאה לגבי בנות אחרות ובקשר לגובה אז אם ההורים שלך גבוהים אז אל תתאגי זה יבוא אבל זה יייקח זמן

second place

New member
חמודה,

אולי במקום לסבול ממה שאין לך תשמחי ממה שיש לך? אי אפשר לגבוה סתם ואי אפשר לשנות את המבנה גוף. וגם בשביל מה? יופי זה דבר כל כך אינדיבידואלי וסוביקטיבי. יהיו אנשים שיחשבו שהיא יפה ויהיו כאלה שיחשבו שאת- זה עניין של טעם. עדיף לך בהרבה להשלים עם מי שאת ולהנות מזה, מאשר להביט בהערצה בבנות אחרות ולהרוס את הדימוי העצמי שלך מסיבות טפשיות. הדכאונות והקנאה זה הכל בראש שלך- אם את רוצה שינוי, את זאת שצריכה להתחיל אותו.

>

קודם כל תודה ! מאוד עזרתם לי. אני חושבת ששניכם צודקים/ות. בקשר ל"אנונימי107" דבר ראשון אצלה מאוד בולט הגובה וזה מאוד יפה. למרות שכמו שאמרתי אני לא כ"כ נמוכה וזאת באמת לא כ"כ בעיה. אמא שלי נמוכה ואבא שלי גבוה - אז אי אפשר לדעת איזה גנים קיבלתי D: "second place" גם ממש תודה . את/ה מאוד צודק/ת . באמת משהו השתנה אצלי. אפילו עוד לפני (!) שקראתי את התגובה של שניכים, כי זה מאוד הפריע לי והתחלתי את השינוי לבד. אבל תודה רבה :)

למעלה