שלום,בעיה רצינית בשרירי הבטן.

שאלה למומחי הפורום

אני בחור גבוה ורזה אך יש לי כרס מובנית כלומר אין לי בטן שטוחה מיום שאני זוכר את עצמי אני עם הכרס הזו. אפילו שבשאר הגוף אני רזה מאוד אך את הבטן לא נראה לי שאצליח לשטוח. ע``כ אני שואל אם בכ``ז יש מצב שאראה את עצמי ללא הבטן הזו? אילו תרגילי כושר יעזרו? ומה הסיכוים? אגב אני עושה כל יום הליכה של שעה זה יעזור? תודה מראש לכל העונים.....

MrAnderson

New member
כמה שאלות...

שלום. אני בן 21 שוקל 73 קילו וגובה 190. לפני איזה חודשיים התחלתי לרוץ על הליכון(אין לי איפה לרוץ רגיל, אני בצבא). עכשיו יש לי קצת כרס. והיא ירדה קצת אבל לא כמו שהייתי רוצה אחרי חודשיים. אני רץ פעמיים בשבוע 20 דקות קצב בינוני על המכונת ריצה. במקביל אני מתאמן על שרירי חזה עושה שכיבות שמיחה ומרים משקולות, אבל גם בזה יש השתפרות אבל לא כמו שהייתי רוצה אחרי חודשיים. אז חשבתי שאני אולי מתאמן או אוכל לא נכון. אתם יכולים להמליץ לי איך לאכול נכון ואיך לשלב את אימוני השרירים של החזה ככה שזה לא יפגע אחד בשני...וגם שהכרס הזאת תעלם כבר.

חן M

New member
MrAnderson

א-קרא שאלות נפוצות ב-לא נוכל לבנות לך תכנית/תפריט[לא עושים זאת דרך אינטרנט]. ג-ההגדרה של "לא כמו שהייתי רוצה" לא הכי ברורה שיפור יכול לקרות אך בחודשיים לא צריך לצפות לניסים ונפלאות ... ד-אם הבנת שאינך מתאמן נכון קח לך אדם שהוא מוסמך בהדרכה ושיבנה לך תכנית.

3Dmaster

New member
שלום,בעיה רצינית בשרירי הבטן.

אממ לפי הכותרת חח.. אני עושה בטן כבר כמה חודשים (אני אפילו לא זוכר כמה) כל יום בסביבות 100 כפיפות בטן. עכשיו בעיה היא שאני עושה את זה כבר כל כך הרבה זמן אבל עדיין לא רואים לי ריבועים..זה נראה כאילו יש לי מן הכנה כזאתי אבל אין לי ריבועים. אני לא שמן,אין לי קרס ובכלל אין לי משקל עודף ככה שהבטן שלי ממש מושלמת. אס למה אין לי ריבועים..השריר עצמו ממש מפותח אם נגיד מישהו נותן לי אגרף בבטן היד שלו ממ שיכולה להתפרק וזה ממש משגע אותי ומוריד לי מהמוטיבציה להמשיך לעשות כפיפות בטן. -- תודה לעוזרים.

חן M

New member
../images/Emo13.gifאין צורך לבצע כ"כ הרבה כפיפות

ובטח שלא כל יום...

assafein

New member
גנטיקה...

יש כאלה שגם אם לא יתאמצו יהיו להם ריבועים, ויש כאלה(כמוהני
) שלא משנה מה הם יעשו לא יהיה להם ריבועים...

למעלה