שלום ..בקשה דחופה...

דנוש11

New member
שלום ..בקשה דחופה...

שלום לכולם... יש לי סיפור מאוד כואב על מישפחה שאיבדה את ביתם ואיבדה עוד דברים רבים אחרים... אני לא רוצה לפרט כאן יותר מידי האם ישנה אפשרות להשאיר מספר טלפון של מישהו שאוכל לדבר איתו ולהסביר לו במדויק את פרטיי המקרה ואת צורכיי המשפחה? אקווה שתוכלו לעזור לי ותבינו שאיניני יכולה לפרט כאן כי זה נושא מאוד רגיש במשפחה... בתודה מראש דנה

נירה63

New member
לדנוש המשפחה כולה כעת מאושפזת

בבית חולים. אני מכירה מקרוב את המקרה המאוד מאוד עצוב וכואב. מבטיחה לעדכן מחר בצהריים לאחר שאבקר בבית חולים ואראה מה מצבם של בני המשפחה. אשמח להיות איתך בקשר וביחד עם גורמים נוספים נשתדל לעשות את המקסימום עבורם.

דנוש11

New member
נירה יקרה

המשפחה כרגע שוחררה הביתה ... באמת סיפור כואב ועצוב... מקווה שתוכלו לעזור ואודה לכם מאוד מאוד... אתם מקסימים ועושים עבודת קודש... כן ירבו אנשים כמוך...

טליW

New member
דחוף ביותר ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אנא עיזרו למשפחה. הם זקוקים דחוף לחיתולים במידה גדולה, בקבוקים, מגבונים וצעצועים.

איזה גודל חיתולים? מה הם עוד צריכים

? ומי יכול לקחת לקריית אתא? (איפה זה?) יש להם עכשיו בית לגור בו?

טליW

New member
מה שאני יודעת...

הילד בן 4, אבל מסיבות שונות זקוק לחיתולים. אם תהיה הענות, ונוכל לרכז באזור המרכז חבילה יפה, אני מוכנה לנסוע צפונה ולתת (מקסימום, אני אפגש עם נירה63 בדרך...). זה סיפור שאי אפשר להשאר אדישים אליו. התחלתי לארגן בגדים, ואני ממתינה לרשימה מפורטת יותר של מה שהם צריכים. לבנדרית, וכל מי שיכול לעזור - בואו ננסה להרים את זה בזריזות.

טליW

New member
כשיהיו לי כל הפרטים

ושאדע מה הם צריכים בדיוק - אני אפרסם הודעה מסודרת כאן, וגם, באישור אתגרית, בפורום הראשי.

למעלה