שלום, בקשר ללימוד הומואפתיה

שלום, בקשר ללימוד הומואפתיה

יש לי התלבטות בין לימודי הומואפתיה (במכללת מדיסין, אם מישהו למד אשמח לקבל חוות דעת...) לבין לימודי פסיכותרפיה אנרגטית (ברידמן) שתי השיטות מאמינות שהאדם מכלול של גוף ונפש, לכן זה התחום שמושך אותי ללמוד אני יודעת מה ההבדלים בין הומואפתיה לפסיכותרפיה ועדיין אין לי שום אינדיקציה לדעת מה יותר יתאים לי, כמטפלת, במה אצליח יותר או מה מספק לי יותר האם יש לך רעיון שיוכל לעזור לי להחליט? אולי כמה מילים על חווית המטפל ההומואפת (כמטפל) לעומת חווית הפסיכותרפיסט האם טיפול חד פעמי אצל הומאופת+פסיכותרפיסט יוכל לתת לי כיוון מדויק יותר לדעתך?

שלום סטלה

הומיאופתיה היא גם פסיכותרפיה במובנים מסויימים וזאת כאשר ההומיאופת מודע לכך. מהבחינה הזו הפסיכותרפיה מוגבלת ביחס להומיאופתיה (שאף לה מגבלותיה). כן, מפגש טיפולי חד פעמי יכול להעניק הבנה תמציתית שמתבטאת באופן אינטואיטיבי, לאיזה כיוון לפנות. שתי הגישות מרתקות אך לטעמי ההומיאופתיה "בליגה" הרבה יותר גבוהה. בהצלחה.

אלי מה שלומך? אלי צודק

ההומאופתיה היא ליגה אחרת מהפסיכוטרפיה ואני מציינת זאת הן מניסיון אישי כהומאופתית בעלת וותק והן כשחקנית שמתעסקת בפסיכוטרפיה, היכולת לטפל בשורשי הבעיה ותהליך הלימוד הוא מרתק בהומאופתיה כמו גם תהליך מציאת הפתרונות לאנשים, ומדיסין גם הוא בית ספר ששייך לליגה אחרת. אז תפסת שני ציפורים במכה. בהצלחה אדית דניאל הומאופתית קלאסית RCHom

למעלה