שלום! בקשר לפרק 211...

didushkit

New member
שלום! בקשר לפרק 211...../images/Emo58.gif

יש לי 2 שאלות... לא ממש הבנתי מה רבה הזו עשתה ואז כשהיא אמרה שהיא לא עשתה... לא ממש הבנתי מה קורה שם..
חוצמזה...... מה לינדזי הזו אמרו לראין כשהם היו במכונית, אחרי שהם חזרו מהבית חולים?... משו חשוב? סלחו לי על הבורות ותודה מראש

../images/Emo58.gif 211

רבקה למדה עם סנדי בקולג', שניהם היו מעין מהפכנים או מורדים היא ועוד כמה סטודנטים מחו על ההתחמשות הגרעינית של ארה"ב באותה תקופה, ולכן שרפו את מעבדת הגרעין בקולג' בו למדו, אבל היה שם מישהו והוא נהרג בשרפה, כל מי שהיה מעורב במקרה הואשם בהריגה, אבל רבקה ברחה ועד היום סוכני אפ.בי.אי מחפשים אחריה, היא חוזרת כי אבא שלה לא בריא והוא עומד למות, שהיא חוזרת היא פוגשת את סנדי שהיה מאורס לה לפני המקרה ועדיין כנראה יש לו רגשות אליה, היא מספרת לו שהיא לא אשמה, ושהיא לא היתה מעורבת בשרפה כי היא התחרטה ברגע האחרון, אבל פחדה שיאשימו אותה בכל מקרה ולכן ברחה. לינזי אמרה לראיין שהיא חושבת שקיילב השתנה ושהוא עכשיו רוצה מערכת יחסים איתה, אבל זה יהיה יותר קל אם ראיין לא יהיה בסביבה כי קיילב שונא את ראיין ולכן היא רוצה לעשות הפסקה במערכת היחסים בינהם, ראיין שמבין אותה כי גם לו אין אבא שמעורב בחיים שלו, מסכים והם נפרדים (שוב יש לומר...). מקווה שעזרתי

didushkit

New member
יווו

באמת הם נפרדו?.. שוב?.. איזה מעצבנת היא... אנלא מבינה מה הקשר בין זה שהיא רוצה לחדש את היחסים עם קיילב לבין ראין.....
תודה! עזרת לי מאט מאט

למעלה