שלום בקשר לתיכון בקנדה.. ולהגירה לקנדה..

one123

New member
שלום בקשר לתיכון בקנדה.. ולהגירה לקנדה..

אני בן 15 ואני ואמא רוצים לעבור לקנדה בנתיים שהיא תלווה אותי שם ואולי גם אבא שלי.. והיא יכולה לבוא איתי ללוות אותי שם במה שצריך פשוט אני לא דובר אנגלית אבל אני יודע אנגלית דיי טוב אבל לא מספיק בשביל בתי ספר ודברים גדולים אני חושב.. ונגיד עוד חודש נעבור יש מצב לדבר כזה? התיכונים בטורנטו עולים עשרות אלפי דולרים או שזה כמו בישראל ע"י המדינה? ויש לכם על תיכון להמליץ? אולי גם מקום שאפשר ללמוד יותר טוב אנגלית? או מקום שיש שם פנמיה טובה? ויש אפשרות לאמא אחת לפרנס אמא ובן בטורנטו במקום טוב? ומקום טוב לגור קרוב לבית ספר טוב? אמא שלי אמרה לי לברר פרטים כמה שיותר מהר אם רוצים לתכנן דבר כזה וגם בקשר לדברים.. אם רוצים להעביר לחו"ל דברים כמו מחשב נייד.. מערכת רמקולים וכאלה.. זה בעיה? כמה זה יעלה בערך להעביר דבר כזה? thanks for the halper

זה שאתם רוצים לא אומר שאתם יכולים.

כדי לבוא לקנדה יש צורך להיות אזרח קנדי או לעבור תהליך הגירה, אחרת הלימודים בתיכון יהיו מאד יקרים, וההורים לא יוכלו לעבוד. בדרך כלל ליד בתי ספר טובים המגורים יותר יקרים, ושאלת הפרנסה תלויה במקצוע. יש כאן למעלה טאב הכולל מאמרים. קרא אותם ותבין יותר שהגירה לקנדה היא עניין לא פשוט.

one123

New member
יש לי ולאמא שלי גם אזרחות אירופאית אבל אנחנו

אבל אנחנו מעוניינים בקנדה אמא שלי באה מפינלנד ליפני כ18 שנה ויש לי גם אזרחות אבל אנחנו מעוניינים בקנדה כמו שאמרתי.. זה באמת כל כך קשה? רק לאמא ובן לכ-3 שנים ואולי לתמיד

Astroo

New member
מה רע בפינלנד (חוץ מהשפה כמובן)?

אם היתה לי אזרחות פינית, לא הייתי אפילו פוזל לכיוון של קנדה.

Astroo

New member
תלוי איפה

בהלסינקי אין שום חושך מוחלט, ולא יותר קר שם מאשר בטרונטו בחורף.

אם יש לאמא מקצוע מבוקש בקנדה

היא יכולה להגיש בקשה רגילה להגירה, אי אפשר לבוא "סתם" תהליך הגירה לוקח זמן, אבל יש עכשיו שינויים. מה המקצוע של אמא? יכול להיות שבקרוב חלק מבעלי המקצוע יוכלו להשלים תהליך הגירה תוך פחות משנה (תלוי במקצוע).

למעלה