שלום ברוכים הבאים לפגישה של PA

trickster66il

New member
שלום ברוכים הבאים לפגישה של PA

שלום ברוכים הבאים לפגישה של PA pratchett anonymous שלום שמי Trickster ואני מכור לפראצ'ט כולם: אוהבים אותך קראתי את כל סידרת "עולם הדיסק" (חוץ מ Monstrous Regiment שאקנה בנסיעה הבאה) וגם חלק מהספרים האחרים, אבל רק אלה שיצאו בכריכה רכה. כולם: קמצן הדמות האהובה עלי - מוות כולם: לא מקורי אני אוהב אותו כי " אין צדק רק אני", טרי משתמש בו להעמיד מראה מול בני האדם והמראה מצחיק בטירוף. ספר אהוב - האחרון שקראתי בכל רגע נתון, אני אוהב את סידרת המוות ואחריה את סידרת המשמר. מי אני - Archancellor Mustrum Ridcully מספר 1 ומוות מספר 2 לאיזה גילדה אני שייך - Unseen University אם הייתי איש מישמר הייתי - Commander Samuel Vimes
מאיפה הניק - Trickster הוא דמות בסדרת סיפרי The World of Tiers של Philip Jose Farmer

פנחסון

New member
לא רגילים שזה בא בכזו קלות!

אני לדוגמא לא עניתי מעולם על הטקס קבלה... לא שאני מעודד למרי...

Maladict

New member
שלום לך

וברוך בואך לפורום! לך תשתה מהר קפה ותתחיל לקרוא את מונסטרוס רג'ימנט.

smadarbi

New member
ברוך הבא !!!

ברוך הבא לפורום המצומצם והאינטימי שלנו! כאן תוכל לדבר כאוות נפשך על הספרים הדמויות, הציטוטים וכדומה!!! יחד עם זאת , יש הגורסים כח אתה לא חבר פורום אמיתי עד שלא אמרת 3 פעמים תפילת הודיה ללואיס ( למעשה גורסת אחת- קרניאלה ) מה לגבי ציטוטו/קטע אהוב? יש לך? אגב - אתה כרגע לא רואה את זה כי זה כבר לדפים אחרים אבל יש לנו כאן פינות של - דברים שהם לא היו אומרים, דברים שהים היו שמים בזכוכית שאפשר לשבור במקרה חרום ו- פינת התרגום השנון, בו מישהו מביא קטע באנגלית ואנחנו מנסים לתרגם אותו בצורה הכי טובה ( טוב זו לא ממש פיה , קרניאלה נתנה משפט אחד, תרגמנו אותו, וזה לא המשיך... אבל מי יודע?)

ויימס

New member
די! איזה חמוד אתה!!!

לא הייתי צריכה להפנות אותך לטקס קבלה!!! וווייייייי...!

limilu

New member
שיליה?../images/Emo12.gif

הו, השיליה! אגב, חתימה חדשה. *אהם*

ויימס

New member
../images/Emo9.gif אני מככבת בחתימה שלך!

היי, חזרת, לא היית פה כמה זמן. חששתי שמלדיקט טרף אותך. גם לי יש חתימה חדשה ואף אחד לא שם לב ולא אמר לי כלום!

limilu

New member
הא, הוא לא טרף אותי

פשוט הייתי צריכה ללכת לכל הבצפר המטומטם הזה. אבל לפחות למדתי איך כותבים ערבית בערבית! כן! שמתי לב לחתימה החדשה שלך, פשוט לא היה לי כח להעיר על הגאונות שלה. ואכן, את מככבת בחתימה שלי. וגם ג'יימס. ושיר. ואיזה פירומן. זה הכל ציטוטים.

limilu

New member
ג'יימץ? מהארי פוטר?

זה מפאנפיק שאני ושיר כתבנו. הארי פוטר קרוס אריזה משפחתית קרוס הכה מדיסטור.

למעלה