שלום, ברצוני לבקש מתמי לתקשר עם העצמי הגבוה

The Prospect

New member
שלום, ברצוני לבקש מתמי לתקשר עם העצמי הגבוה

שלי, ולבקש ממנו לענות על השאלה- האם לקרוא את ספר ההמשך בסדרת עולם הדיסק לאחר שקראתי את הראשון, או להתחיל לקרוא ספר חדש? ברצוני להדגיש כי ההודעה הזו לא צינית. אני בדילמה רצינית, ואני צריך עזרה דחופה, ואם זה לא יהיה מהעצמי הגבוה שלי, ממי זה יהיה? תודה רבה.

תשובה

יש כאן בעיה, בלי שם פרטי ותאריך לידה, אי אפשר לזהות בתקשור את העצמי הגבוה שלך, ערכתי תקשור ותיקשרתי עם מספר רב של עצמים גבוהים, אבל אף אחד מהם לא היה The Prospect מתפוז, הם גם לא ידעו לאתר את העצמי הגבוה שלך. אבל מאחר והמחתרת מודעת לחשיבות העניין, תקשרתי עם האני הגבוה של טרי פריצ'ט בשבילך, פרצ'ט, או יותר נכון העצמי ה"לא כזה גבוה כמו שנדמה לך" כמו שהוא הציג את זה, אמר שהוא בדרך לסוף שבוע באי טרופי עם העצמי הגבוה של לינדסי לוהן שם הם ישתו את העצמי הגבוהה של כוס קיפרנייה (עם העצמי הגבוה של מטרייה ירוקה ומגניבה בפנים) וישחו בעצמי הגבוה של האוקיינוס האטלנטי ושאני לא אבלבל לו את המוח, מה שכן, הוא אמר שעצמי הפחות גבוה שלו ישמח לקבל תמלוגים גם על הספר השני.

sha na na revol

New member
אני מכיר את התחושה

שלא רוצים לסיים משהו. אני למשל צפיתי בשלוש העונות של ד"ר הו בויאודי באיטיות, במיוחד לקראת הסוף, כי לא ריצתי שזה יגמר. ובסרטים בכלל יש את הבעיה כי הסרט מסתיים ויש ריקנות אח"כ, אני לא מצאתי את עצמי יומיים אחרי שצפיתי ב"וויילד", כ"כ אהבתי את הסרט.... עצתי, זה תתעסק במשהו אחר לגמרי, כמו למשל בריכה, טבע וכו'... תתנתק ופשוט תחכה שהצמאון יחזור.

מסר מהעצמי הגבוהה שלך:

אולי תשתה מיים ולא תבלבל במוח! וזבה לא תגובה צינית זה מאוד רמציני זה לשון המסר..כנראה הוא רומז לך שאם לא תתיבש מהחום תשוב לתקשר..עמו כמו פעם....חי

The Prospect

New member
תודה על התקשור תמי חולה לך על הצורה כפרה

לא פלא את אהובתו הגשמית של ג'ון לנון את כזו יפה וחכמה ובטח גם כוסית לא קטנה

לים34

New member
מה יהיה?

אין לך דברים יותר טובים לעשות בזמנך הפנוי?די נמאסתם אתה ושכמותך.............

למעלה