הסבר לגבי
היצר המיני שלי חלש, אני מבין שהגדרה של אסקס זה כאלו שאין להם משיכה מינית, אבל כאילו האנשים ש"לא הולך להם" הם לא באמת אסקסואלים ואתם כאילו..מנדים אותם? ברצוני לעשות סדר בדברים, מה זה לא הולך לי? אני למשל יכולתי להיות עם הרבה בחורות שאותי הן כלל לא מושכות. לא נמשכתי אליהן אז לא ניסיתי לשכב איתן, מצד שני אני גם יכול ללכת לנערות ליווי אבל זה גם לא מושך אותי, אני נמשך רק לבחורות יפות וגם זה לא ממש. לפי דעתי, הטרחה היום היא רבה מדי ומעורבת בכך המון צביעות, הכוונה היא לכל מה שגברים עושים כדי לחזר אחרי בחורות, תמיד הטרחה היתה רבה, ובעיני אנשים כמוני זה פשוט נראה שעדיף להתנזר ולא לסבול את כל מה שכרוך במשחק החיזור שמלא צביעות, ועוד, במקרה שלי אני מתעניין בבודהיזם וכידוע יש בבודהיזם מסורת של 2,500 שנה של נזירים. אז אני לא חושב שיש כזה קו חד בין אסקסואל שנולד בלי שום משיכה לבין מי שבוחר להתנזר ממין ולכבוש את יצרו בין אם מסיבות דתיות, רוחניות ובין אם מסיבות אחרות. בעיני החברה המערבית יותר מדי מפריזה בערכו של הסקס כי נוצר וואקום אחרי נטישת הדתות, הגיע הזמן שיפסיקו לעשות שטיפת מח שסקס זה דבר כ"כ חשוב, בעיני ולפי ההיגיון זה כמו ממתק מסוים אפשר איתו ואפשר בלעדיו ולא יצא לי לפגוש עוד הרבה אנשים שחושבים כמוני. אשמח לשמוע תגובות, תודה ציטוט מהאתר של המתנגדים לסקס: Because sex is similar to drugs, both in physical and social effects. It places primitive instincts higher than intellect, a human being - a sentient being - turns into a primitive animal. The system of priorities suffers deformation. This leads to many nasty perversions of all kinds, including socially dangerous ones.