שלום, ברצוני לעניין את כולם בקבוצת

למואל א

New member
שלום, ברצוני לעניין את כולם בקבוצת

אנטיסקס-פרו"אסקס" יחידה במינה, במיוחד קראו את ההסברים שלהם לשאלה השלישית למה הם נגד סקס, אני לא מסכים איתם בהכל שצריך להיות נגד, אבל יש להם הרבה טיעונים נכונים שרוב האנשים בחברה שלנו שמלאה בתאוות והופכת את כמות הזיונים=כמה הערך שלך, פשוט קשה לרוב האנשים לקבל את זה שסקס הוא אופציה אחת מני רבות, ולא צריך להיות נזיר קתולי כדי להבין את זה

למואל א

New member
הסבר לגבי

היצר המיני שלי חלש, אני מבין שהגדרה של אסקס זה כאלו שאין להם משיכה מינית, אבל כאילו האנשים ש"לא הולך להם" הם לא באמת אסקסואלים ואתם כאילו..מנדים אותם? ברצוני לעשות סדר בדברים, מה זה לא הולך לי? אני למשל יכולתי להיות עם הרבה בחורות שאותי הן כלל לא מושכות. לא נמשכתי אליהן אז לא ניסיתי לשכב איתן, מצד שני אני גם יכול ללכת לנערות ליווי אבל זה גם לא מושך אותי, אני נמשך רק לבחורות יפות וגם זה לא ממש. לפי דעתי, הטרחה היום היא רבה מדי ומעורבת בכך המון צביעות, הכוונה היא לכל מה שגברים עושים כדי לחזר אחרי בחורות, תמיד הטרחה היתה רבה, ובעיני אנשים כמוני זה פשוט נראה שעדיף להתנזר ולא לסבול את כל מה שכרוך במשחק החיזור שמלא צביעות, ועוד, במקרה שלי אני מתעניין בבודהיזם וכידוע יש בבודהיזם מסורת של 2,500 שנה של נזירים. אז אני לא חושב שיש כזה קו חד בין אסקסואל שנולד בלי שום משיכה לבין מי שבוחר להתנזר ממין ולכבוש את יצרו בין אם מסיבות דתיות, רוחניות ובין אם מסיבות אחרות. בעיני החברה המערבית יותר מדי מפריזה בערכו של הסקס כי נוצר וואקום אחרי נטישת הדתות, הגיע הזמן שיפסיקו לעשות שטיפת מח שסקס זה דבר כ"כ חשוב, בעיני ולפי ההיגיון זה כמו ממתק מסוים אפשר איתו ואפשר בלעדיו ולא יצא לי לפגוש עוד הרבה אנשים שחושבים כמוני. אשמח לשמוע תגובות, תודה ציטוט מהאתר של המתנגדים לסקס: Because sex is similar to drugs, both in physical and social effects. It places primitive instincts higher than intellect, a human being - a sentient being - turns into a primitive animal. The system of priorities suffers deformation. This leads to many nasty perversions of all kinds, including socially dangerous ones.

ברוך הבא למואל../images/Emo135.gif

אנחנו לא מנדים אנשים, ובטח שלא לפי העדפה או משיכה. אתה בעצם אומר שלא נמשכת לבנות, שלא רצית לשכב איתן, למרות שיש לך את האפשרות. זה נשמע מאוד דומה להגדרה של אסקס, אם לבחורות היפות באמת לא נמשכת. כמובן שאני לא מכירה אותך טוב, וההגדרה שלך את עצמך היא בכל מקרה זו שקובעת. אני מסכימה עם הציטוט ומה שאמרת, כשעומדים מהצד באמת הרדיפה אחרי הטקס הזה נראית מגוחכת. אני מבינה שלאנשים אחרים הוא נעים ורצוי, אבל ההפיכה שלו לסמל סטטוס או מדליה להתגאות בה היא מאוד שטחית. אפשר אולי גם להגיד שלפנאטים סקס זו דת חדשה, עם מנהגים וחוקים. עם עניין ההתנזרות אני לא מסכימה. כל הרעיון בהתנזרות זה שהנזיר מקדיש את עצמו לדת ומתגבר על היצר הפיזי שלו למען עילוי רוחני. אצל אסקס זה אחרת, אין לנו בכלל יצר פיזי להתגבר עליו אז אם נהיה נזירים זה לא יהיה כזה מאמץ עילאי.. תחשוב על מישהו שלא צריך לאכול לעולם. האם הוא מענה את נפשו ביום כיפור? הוא הרי באופן טבעי צם, בין אם הוא מאמין ובין אם לא, כמו שהוא צם בימים רגילים. הצום לא הופך אותו למאמין, כי הוא לא מתגבר על כלום ולא קשה לו.

למואל א

New member
בין הקצוות של גברים סטריטים כאלו

ששמים אותם בכלא ומסוגלים להימשך לגברים אחרים כי היצר המיני אצלם מאוד חזק, לבין הקצה של אסקסואל שלא נמשך לא לבנות ולא לבנים, אני יותר קרוב לקצה של האסקסואל. באנגלית נתקלתי בכמה פורומים של celibate ואלו גם פורומי תמיכה, וזה כולל את האסקסואלים וגם את אלו שמתנזרים מרצון מסיבות שונות, ומחפשים עוד אנשים שעושים(יותר נכון לא עושים..) כמוהם, אני חושב שצריך לעשות גם משהו כזה בעברית, אני עדיין לא בטוח לגבי עצמי. גם יצא לי לקרוא על מישהו שמגדיר עצמו בציניות deviant celibate למה דביאנט? כי מבחינת החברה בסביבה שלו, הוא נחשב לסוטה כי הוא לא מחפש לצאת עם בחורות ולא עם גברים והוא אדם רגיל לא הומלס בלי כסף או מכוער בצורה מיוחדת, אלא הוא לא רוצה, ולאו דווקא כי הוא אסקסואל אלא כי הוא לא רוצה לבזבז זמן על סתם סקס והוא אומר שאם הוא ימצא מישהי מתאימה שירצה ממש להתאחד איתה מבחינה פיזית ורוחנית אז הוא יעשה את זה, אבל יכול להיות גם שהוא אף פעם לא ימצא מישהי כזו וישאר נזיר. על בנאדם כזה מן הסתם יהיו כל מיני שמועות שאולי הוא פדופיל אולי הוא סוטה בצורה אחרת, כי החברה לא מסוגלת לקבל מישהו שגם לא רודף אחר סקס והוא גם לא איזה דתי פנאטי. קראתי על מישהו אחר בן 30 שהחליט שזה מתחת לכבודו סתם להיות עם מישהי אם זה לא למטרת אהבת אמת ונישואין אז הוא בינתיים לא שוכב עם אף אחת ואולי הוא גם לא ימצא מישהי מתאימה.

לפי דעתי יש אפשרות אחרת

להתאהב באחר מבחינה אישית, לרצות להנות איתו לא בצורה גופנית, הקטע הגופני הוא פשוט ביטוי של האהבה, הסקס זה עוד ביטוי. הסקס כן חשוב כי זאת הצורה ליצירת הדור הבא. סקס למטרות הנאה זה משהו שבעיקר התפתח במאה שלנו עם המצאת הגלולה והקונדום הזול. כניסת גורמי פרסום לעולם הסקס, שע"י סקס המוצר נמכר יותר, זאת בעיה רצינית. הרי ההיגיון כאן פועל ע"י יותר זה יותר טוב וכך הדוגמניות נהיות יותר רזות, מה שפוגע במתבגרות... לפי דעתי לא צריך להתנזר אבל לא צריך לשים את זה בראש סדר היום הציבורי. אדם

franko4

New member
אדם, אתה קובע קביעות חסרות בסיס.

מי סיפר לך שהסקס למטרות הנאה, התפתח במאה שלנו בעקבות הגלולה והקונדום? מה, במאה ה18 או ה15 אנשים לא נהנו מסקס?"סקס, חשוב כי זאת הצורה ליצור את הדור הבא". האם המסקנה היא שזוג שילד מספיק ילדים לטעמו, מפסיק לעשות סקס?האם רווקים אינם עוסקים בסקס?שלא לדבר על הטכנולוגיות של הפריות מבחנה, בנק הזרע,פונדקאות וכו' . ובכן,תמיד היו כאלה שנהנו מסקס, וגם כאלה שלא,ניתן להניח שגם מי שלא נהנה ורצה ילדים "סתם את האף" והביא ילדים.

לא חסרות בסיס, אבל לא מנומקות מספיק

התכוונתי יותר לכיוון שחרור האישה, עד עכשיו הגבר בעיקר נהנה מהסקס, למשל בשבטים "פרמטיביים" כמו בדויים שהנערות עוברות בגיל 13 ברית מילה... הכל נכון כמובן. מקווה שהובנתי יותר

למואל א

New member
כן, יש גם זרמים

שתומכים בזה, קודם כל לאהוב באמת ואז הסקס הוא רק מכשיר לאהבה או שפשוט בלי סקס, רק אוהבים. ובקשר לסקס והדור הבא, היום זה כבר לא משמ נכון, בשביל להביא ילדים צריך במהלך החיים בסה"כ כמה פעמים בודדות לעשות סקס וזה מספיק. הבעיה היום לפי דעתי שבעיקר הדתיים(אני מדבר בעיקר על הנוצרים אבל לא רק) מעודדים דברים כאלו כמו לא לשים את הסקס בראש סדר היום, או קודם לאהוב ואח"כ סקס, צריך לעודד דברים כאלו גם בלי קשר דווקא לדת, כי בהרבה הודעות בפורומים ל celibate באנגלית נתקלתי בכאלו שעושים את זה מטעמי דת למען ישו, ונראה לי שיש גם לא דתיים שהיו רוצים להיגמל במידת מה מהרדיפה אחר הסקס אבל אין להם שום תמיכה בכך מצד החברה והם נחשבים למוזרים.

p019

New member
הבדל בין מתנזרים לא-מיניים

יש הבדל משמעותי המבחין בין אנשים א-מיניים ואנשים שמחליטים להתנזר. והדיון שהתפתח פה על מקום המין בחברה של ימנו ובכלל, הוא דוגמה טובה. כאדם א-מיני הייתי מעוד שמחה אם נושא המין והמיניות היה לוקח חלק יותר קטן מהדברים שמעסיקים אנשים. משום סיבה שהיא - חוץ מזה שזה ממש לא מעניין אותי. מעבר לזה, לדעתי האישית, אדם א-מיני לא יכול להוסיף ארבה יותר לדיון כיוון שאנחנו א-מיניים . איזה זכות יש לי לטעון שאנשים צריכים לחשוב פחות על מין? קל לי להגיד את זה, לי זה לא עולה כלום. הדבר היחיד שאני ייחולה לבקש זה שאנשים סביבי יתעסקו בזה פחות כהתחשבות בי. ואם אלו חברים טובים הם יתחשבו בי. אני מקווה שזה מבהיר קצת את ההבדל בין א-מינים למתנזרים ולמה לדעתי יש צורך בפורומים נפרדים לנושאים אלו. למרות שאני כמובן לא פוסלת אנשים מלהתנזר, או להעמיד את האהבה לפני המין. כן ירבו.

למעלה