שלום, ברצוני לפרסם כמה שירים שלי

Ayelet 363

New member
שלום, ברצוני לפרסם כמה שירים שלי

ובנוסף, אני חדשה. 1.לשיר הראשום קוראים החלטות החלטתי החלטתי שאני אחראית לצעדיי. החלטתי שאני אחראיות למשא ידיי ולתשוקותיי החלטתי שאפסיק לכייל חברותיי עפ"י תחביביי החלטתי שאבין איך הדברים פועלים החלטתי שאדבר על עצמי החלטתי שאדבר עליהם החלטתי לסייע להם ובדרך גם לי 2.לשיר השני קוראים חברים בחורשה ישבנו בינות לעצים מלאי דאגות החלפנו מילים של בינה בין החורשות קנינו יומן העברנוהו בין כולנו פותרים את כל הבעיות הלכנו בשבילים יחדיו אל לב התהום שאי שם. בין עצים של כאב מצאנו שקט בין חורשות של סבל מצאנו נינוחות מיוחדת. ועכשיו ניפרד, כל אחד ילך לדרכו (שלו...) אחד ישחק כדור-סל בנבחרת אחת תפרסם מוצרים ואחד יהיה סופר שיכתוב על כל הנתיבים של הילדות ביחד. 3.לשיר השלישי קוראים חיי כלב אני מייללת אל הירח ולרוח, כמו זאב; נאמנה, אך פוחדת מהמוות. קטן, גדול, בינוני ורתום למזחלת שלג. אפור, צהוב ואולי בכל צבעי הקשת, אני רוצה כלב. אני עצמי גורם אדם אשר יושבת ומיללת אל הירח, כמו זאב אפור על רקע שלג או זאב ערבות על רקע חולי. גבעות של חול ושלג. אני רצה עם עצמי, מוציאה את נפשי לטיול. מההאסקי ועד לכנעני כולם רצים יחד איתי. 4. לשיר הרביעי קוראים נדודי שינה אני פוחדת מהאופל מרגישה עיניים מביטות לי אני פוחדת מהחושך אני שומעת שדים מדברים אליי אני פוחדת מהפחד בעיקר כשיש לי נדודי שינה 5. לשיר החמישי קוראים לפגוש אותך כל חיי חיכיתי לפגוש אותך כל חיי חיכיתי לומר לך... אני לא מאמין שזה קורה אני לא יודע מה זה אבל זה מרגיש שונה זה מרגיש כ"כ נפלא זה כמו להביט בעצמך ולומר "עברתי זאת!" ומאז לא נפצעה תקוותי ואז הגיעה תשועתי קריאה, תרועה וקול פרסותיו של סוס דוהר כאילו מספר לי עכשיו לְמה חיכיתי כל חיי... חיכיתי לאור חיכיתי לקול חיכיתי לסימן לא שחור עבר זמן רב אך תקוותי לא נמוגה והנה הוא הגיע הנהר זב אל תוך ים של תקווה ללא אכזבה לא יותר... לא יותר! עכשיו אחיה את חיי עם מבט לעתיד העצב ילווה אותי תמיד הכאב אותי כמעט ישמיד אך תמיד יהיה הניצוץ ניצוץ של תקווה ללא אכזבה לא אתן לזה לקרות שוב, לא הפעם. 6. לשיר השישי קוראים הרגע הזה כל חיי חיכיתי לרגע הזה (אוו אוו) את הרגע הזה לא אשכח לעולם עכשיו, החלטתי שאמשיך מהנקודה בה הפסקתי ואז, כשאראה את כולם ואשאל אותם על זה הם יענו לי שהם החליטו לחיות כבר מזמן ואני נשארתי מאחור זמן רב יכולתי לצאת למרחב יכולתי לראות את העולם את כולם אבל משהו עצר בעדי משהו אחר אבל זה כבר לא משנה עכשיו אני כאן, לצד כולם. אז סילקתי הכול פחד פינה מקום למחול. אור הזרקורים נח אז עליי והראיתי להם את פניי מעכשיו אני אהיה איתם. 7.לשיר השביעי קוראים חצי מלאך חצי שטן חצי מלאך חצי שטן חציה טהור וזך כ"כ... ואילו חציה השני הרוע בהתגלמותו. פעם היא תגיד לך כמה אתה נפלא וזו עובדה פעם אחרת היא תעשה הכל במטרה להראות לך שאתה נורא חץ לתוך ליבי היא יורה אמרו לי שפיצול אישיות זה דבר שלא קיים אבל בה ההפכים זורמים כמו הים כנפיים לליבה אך צבען משתנה מלבן לשחור זאת כל אדם רואה 8. לשיר השמיני קוראים שחר חדש, והוא המושקע מבין כל שיריי והאהוב עליי מבינם. א. האור גובר האור גובר. הלילה מעליי עובר. כמו עצל. עצל לפרוש את כנפיו ולהחשיך, עד שהכול בהיר, יפה ומשחיך . (מלשון חיוך) ואז הכול ברור יותר. אז הוא בא אליי ואומר: "שלום". אזי אני פורשת את כנפיי שלי , ומתמזגת עם השמש. אני חושפת את היום לשחר חדש. ב. אורות חיוורים אורות חיוורים, ובהירים, נשפכים ממני אל כולם. נשפכים לבית לחצר, ליער ולמבצר וגם להר. אזי כל האנשים מביטים אליי . עם חיוך. וכל היצורים נאספים מתחתיי נאספים יחדיו, עם זיכוך.

קסנדרה*

New member
איילת שלום לך ../images/Emo13.gif

את בת 14 לפי הכתוב בכרטיס, את בת 14, אם כן, את יכולה לפרסם את שירייך בפורום לכתיבה המיועד לבני גילך. הפורום נקרא: "סופרים ומשוררים צעירים" - בהצלחה וחופש נעים
קסנדרה

Ayelet 363

New member
מצטערת

חשבתי שכאן אין הגבלת גי, לכן נכנסתי לכאן ולא לפורום פירה השני. בכל אופן תודה על שהערת לי זאת ואכנס לשם. תודה!

למעלה