שלום גאיאאאאאאאאאאי''ז!

שלום גאיאאאאאאאאאאי''ז!

מה שלומכם? אני חוזר מעוד לילה שלם של עבודה. עכשיו אני כאן, ואני רוצה להודות לאוריאן המקסימה הזאת שמתחזקת כאן את העניינים, כי באמת השבוע הפורום קיבל צורה קצת מהשממון ששלט בו כמה שבועות לפני זה :) אז אוריאן - תודה, מבטיח שזה ישתלם לך ההשקעה הזאת. זוכר לך את זה :) לכם חברס כל הכבוד שאתם כותבים ומעדכנים. הלוואי הלוואי הלוואי. שהמלחמה הזו תיגמר. הזמנים המשוגעים האלה, ונוכל ב"ה לקבוע מפגש עם יוסי ועם כולכם. אז יש ראיון קרוב עם יוסי, אני מקווה שנוכל לשמוע אותו כולנו. בינתיים אני כאן בסופ"ש.. כוכבה- מקווה שירדה לך אבן מהלב, מההפסקת אש הזאת שאני לא יודע עד כמה היא באמת טובה. אבל אני ממש אל רוצה הלכינס לפוליטיקה, כי אם יש משהו שבאמת באמת משעמם אותי זה פוליטיקה. תרגישי טוב. * יהיה זכרם ברוך. אריאל.
 

חן 16H

New member
טוב לשמוע ממך

שלומי טוב תודה ששאלת . אני מבינה שאתה אדם מאוד עסוק ואין לך ממש זמן לכתוב . אוריין ממש מתחזת את הפורום בצורה מדהימה. ואכן כולנו מקווים שהמלחמה הזאת תגמר כמה שיותר מהר וב"ה יהיה איזה שהוא מפגש אני מכירה את רוב חברי הפורום רק בשמות וההיתי מאוד שמחה גם לפגוש אותם. מה שאני בטוחה בו זה שכולם מדהימים!!!!!!
 

orianush

New member
אריאללל

שמחה לשמוע ממך :) ואתה יודע שהכל זה בכייף ובאהבה
 
אריאל-איפה אתה עובד כלכך הרבה../images/Emo35.gif

שתיהיה בריא, באמת צריך לקבוע מפגש...אבל המצב צריך להיות יותר טוב אפילו שיש עכשיו הפסקת אש... למרות שיש אפסקת אש, עדיין יש חששות...כל דבר נשמע כאילו...לא רוצה להגיד מה. אוהבת,עדי
 
למעלה