שלום גברות נאות ומתוקות.

asael

New member
שלום גברות נאות ומתוקות.

מה שלומכן? בעקבות הפלישה הגברי לפורום רציתי להבהיר מס´ דברים- הבנים [משמע אני ובני מיני] "פולשים" לפורום שלכן מסיבה פשוטה והיא לנסות ולהבין אתכן, בנות המין המוזר. למרות שנבראתן מצלם הגבר, גברים לא מבינים אתכן ולכן מנסים לקרוא את הלך המחשבה שלכן. סבבה? לא כועסות יותר? אנחנו עושים את זה למען לא יהיו ריב ומדון בין המינים ומי ייתן שהאהבה לא תפריד בינינו [חוץ משכמותי- חסרי אהבה]. קוראים לי עשהאל, אני בכתה יב´, גר באבן-יהודה מושבה ליד נתניה. אני מתאמן באתלטיקה ומקווה לעשות מינימום לאליפות העולם לנוער בהטלת כידון. בנוסף, אני מתכונן לצבא ב"אחרי", שזאת קבוצה טובה מאוד ולא יקרה. אין לי כרגע חברה. אני מצייר לעיתים [בעיתות משבר וכאב] ופעם כתבתי שירה [מוצלחת מאוד אם לומר את האמת]. אני מאבד באופן כרוני שעוני-יד ומשקפי-שמש וממש כועס על עצמי כשזה קורה. אם מישהי רוצה ליצור קשר-41355275 זה מספר האיי סי קיו שלי. מצפה לתגובות לתמונה ולהודעה, עשהאל.

asael

New member
למה להעליב?!

אמנם ראיתי את התמונה שלך ואת נראית טוב, אמנם יש לך חבר ואת אוהבת אותו אבל זה לא נותן לך זכות לצחוק על כאלה שפחות יפים ממך ושקשה להם למצוא אהבה או משהו קרוב לזה. אז נולדתי מכוער, מה לעשות? לעבור ניתוח פלסטי? תודה רבה. באמת תודה. פשוט אומרים מה שחושבים בלי להעליב, את יכולה?

chill-chill

New member
שמע...

אתה לא נראה רע בכלל. אפילו טוב
צ´ילי

בוא אני אגיד לך למה

נמאס לי מהאנשים הפתטים האלה שמפרסמים את התמונות שלהם במקומות שבכלל לא שייכים ומחפשים שמישהו יזרוק להם מילה טובה אז זהו נמאס לי אולי ככה אנשים יקלטו שלא שווה להם לשים את התמונות שלהם כאן וישימו במקום מתאים לזה. מליאתו´ש (המעוצבנת!)

asael

New member
בואי אני אענה לך. ../images/Emo7.gif

יש כאלה שמפרסמים את התמונות שלהם במקומות שבכלל לא שייכים ומחפשים שמישהו יזרוק להם מילה טובה בגלל שמישהו תמיד אמר להם מילה לא טובה ועכשיו, כאשר הם אומרים לעצמם, שמע, אני מרגיש טוב עם עצמי, אני חושב שיש לי משהו לתת, הם רוצים שמישהו נוסף יאמר להם את זה כדי שיקבלו חיזוק, אבל אני רואה שיש אנשים כמותך למשל, שלא אכפת להם מאנשים אחרים [צפונית כמו שאמרת בעצמך] והם לא יכולים להתעלם, הם חייבים להגיב ולפגוע. סבבה, הבנתי שאת חרא של בנאדם, שלום.

פחחחחח

חמודי, פה זה פורום בפוורם כל אחד יכול להביע את הדעה שלו עם היא טובה או עם היא לא... גם מה ציפית בדיוק שכל הבנות פה יתנו לך את המספר טלפון שלהם? אתה צריך חיזוק עצמי לך לפורום "להרגיש טוב" או "תמיכה נפשית לצעירים" פה זה פורום בנות מליאתו´ש

עוגייה

New member
*רחמים עצמיים*

I feel pity for you and for everybody who feel pity for himself אמממ...זהו בערך מה שהיה לי להגיד ואני באמת באמת לא מצליחה להבין מה אתה עדיין עושה פה... אבל כבר אמרו חכמים~חכם~ממני- יש דברים נסתרים...לא נבין לא נדע... I rest my case, you are the weekest link. GOODBYE!

white-raven

New member
סחטיין על הגבות

ועל בן הזוג... WHITE-RAVEN לא מאמין שעדיין מסוגל לכתוב אחרי שבע בירות (לא שתיין, התערבות) (ניצחתי)

No Doubt

New member
התכוונת...

סחטיין על הגבה.....כי מותק יש לו רק אחת כמו שנהוג להגיד "וואי יש לך גבה נורא יפה!!! איפה השניה???" או עוד משפט שמתאים לתמונה הזו "וואי איזה עיניים יפות!!! למה הן מסתכלות אחת על השניה???" שאני אמשיך או שקלטת ת´רמז?

למעלה